FELHÍVÁS!

NCK - NAGYVÁRADI CIVIL KEREKASZTAL

F e l h í v á s

valamennyi nagyváradi magyar civil szervezethez


A Nagyváradi Civil Kerekasztal (NCK) 2009. december 9-én alakult meg a Bihar Megyei és Nagyváradi Civil Szervezetek Szövetsége (BINCISZ) és a Posticum kezdeményezésére, célja a magyar vagy magát magyar jellegűnek tartó civil szervezetek érdekeit képviselni mindenütt, ahol szükséges. Ezzel áttételesen - az egyes civilszervezetek hatáskörén túlmutatva - a nagyváradi magyarság művelődési, egyházi, oktatási, szociális, gazdasági, társadalmi vagy más természetű közösségeinek ügyét igyekszik felkarolni.  A Nagyváradi Civil Kerekasztal (NCK) egyik fő feladatának tekinti a különböző civil rendezvények kölcsönös népszerűsítését, összehangolását, az utóbbi időben tovább mélyült egymásra szervezés elkerülését.

Ennek érdekében tisztelettel kérjük a civil szervezetek vezetőit, képviselőit, hogy juttassák el 2016-os programtervezeteiket az NCK honlapja kezelőjének, Kelemen Marikának , az Anna Nőszövetség elnökének a kmmmarika@gmail.com címre. Természetesen a programváltoztatás joga minden civil szervezetet megillet, az általunk létrehozott eseménynaptárnak elsősorban tájékoztató jellege van, de elősegíti az egyeztetéseket. Az NCK honlapjára rendszeresen fel lehet tenni és folyamatosan frissíteni lehet az eseményeket az egész év folyamán.

Az NCK ezután is nyitott lesz a civil szervezetek előtt. Várjuk az újabb csatlakozók jelentkezését. Az NCK levelezési címe: nckerekasztal@gmail.com Honlapunk elérhetősége: https://sites.google.com/site/ncknagyvaradicivilkerekasztal/homeNagyvárad, 2016. január 18.


                 Dr. Fleisz János,                                                                                    Meleg Vilmos,

               a BINCISZ elnöke,                                                                    a Szigligeti Alapítvány elnöke,

         az NCK kezdeményezője                                                                       az NCK ügyvezetője


Comments