Hoe veilig zijn vaccins daadwerkelijk?

Het is mensen die geloven dat vaccins veilig zijn aan te raden zich te informeren. Ontdek zelf de waarheid.

  Aanklacht tegen V.N. wegens omstreden griep-vaccins tegen de Mexicaanse griep

  De inhoud betreffende de communicatie met verantwoordelijke instantie zal hier geplaatst worden om in alle openheid zo veel mogelijk duidelijkheid te scheppen voor alle burgers. Meer dan negentig procent van de mensen leeft in het oog van de orkaan. Daar is het windstil, de zon schijnt en je lijkt daar veilig. Maar als je uit het oog stapt, voel je de kracht van de orkaan, De zoektocht naar de waarheid begint hier, luister naar iedereen, lees alles, geloof niets "tenzij" u het kunt bewijzen uit eigen onderzoek, vervolgens: "oordeel zelf, je gaat het pas zien als je het doorhebt." Ook volgens oud-demograaf van de Wereldbank zijn vaccins bedoeld om bevolkingstal terug te dringen. Dat het verband van het SV-40 virus met kanker al 52 jaar bekend is moet niemand meer verbazen - 'De Meeste kankergevallen op de wereld zijn waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins '98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus, deze farmareus “Merck” vervalste daarbovenop vaccinresultaten

  Van alle vaccinaties die de bevolking worden opgedrongen is de HPV misschien wel een van de de meest omstreden waarbij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheids producten (FAGG) de Arbo Kaderrichtlijn 89/391/EEG overtreed.
  Uiteindelijk zal de naakte, rauwe, brutale waarheid ieder bereikenEis van uw arts of verpleegkundige een schriftelijke verklaring dat hij/zij persoonlijk verantwoordelijk is voor eventuele gevolgen van de vaccinatie met name voor de meisjes vanaf negen waarvoor onze klacht van 3 september 2010 aan de Europese Commissie. Waar zijn we in hemels naam mee bezig..? 

  Moest u twijfelen aan de-populatie Agenda 21, waarbij in labo ontwikkelde virussen worden losgelaten of aan vaccins toegevoegdzoals bij de Mexicaanse griep van 2009 wat heden wederom gebeurd met het EBOLA virus dat als bio aanval op de mensheid wordt ingezet waarbij verplichte vaccinatie met uiterst omstreden, illegale vaccins met onbekende inhoud als oplossing worden aangeboden. 

  Daarbovenop concludeert een internationaal onderzoekteam dat geen enkel griepvaccin zou werken en de basis van de vaccinatie theorie fout zou zijn,  daarbovenop wordt over de nadelen van vaccinatie veelal gezwegen,

  Ook Thiomerosal en Aluminium verbindingen werden besproken op het geheime congres Simpsonwood in mei en juni 2000 werden onthouden van de wereld bevolking. Het vaccinatie bedrog is dan ook zo goed als voorbij.


  Communicatie met verantwoordelijke instanties


  Communicatie met verantwoordelijke instanties

  ° 24/07/14 Antwoord: Verzoek om toezending van de MSDS die onlosmakelijk zit verbonden aan de vaccins Hexyon, Cervarix en Boostrix met bijbehorende leveranciersgegevens.

  ° 18/07/14 Reactie ZG op verzoek van 10 juli 2014 om toezending van de MSDS die onlosmakelijk zit verbonden aan de vaccins Hexyon, Cervarix en Boostrix met bijbehorende leveranciersgegevens.

  ° 10/07/14 Verzoek aan het Agentschap voor Zorg en Gezondheid om toezending van de MSDS die onlosmakelijk zit verbonden aan de vaccins Hexyon, Cervarix en Boostrix met bijbehorende leveranciersgegevens.

  ° 08/10/12 Heeft Tony Coonen, hoofd van De Voorzorg Limburg te Hasselt, met zijn gratis vaccinatie promotie tegen baarmoederhalskanker duizenden Limburgse meisjes laten misbruiken als proefkonijn? Wij vragen het hemzelf.

  ° 11/05/12 Provincie Limburg promoot HPV-vaccin voor Limburgse meisjes tussen de 14 en 18 jaar zonder te weten welke chemische stoffen er in zitten.

  ° 08/12/10 Aan Joke Schauvliege, verzoek tot het nemen van een besluit om het vervoer en opslag van Gardasil HPV-vaccins (is gevaarlijke stof) vóór 10 december 2010 te laten stoppen en als gevaarlijk afval terug te sturen naar het afkomstige bedrijf MERCK

  ° 15/11/10 Het (FAGG) overtreed Arbo Kaderrichtlijn 89/391/EEG

  ° 11/11/10 Nadrukkelijk verzoek aan mr. W. Sorgdrager als bestuurslid van de stichting Arbo Unie Nederland en als lid van de Raad van State om de vaccinatie met de Gardasil HPV-vaccins onmiddellijk te laten stoppen.

  ° 22/09/10 Het lot van alle met het Gardasil-vaccin te injecteren meisjes van 12 tot 18 jaar binnen de Europese Unie is in handen van een 27-tal ambtenaren, één per land, in Belgie is dat Pieter Neels van het (FAGG)

  °  18/09/10 Aan Pieter Neels (FAGG): nieuwe sommatie Belgische vertegenwoordiger toelating Gardasil-vaccin schrijft in zijn e-mail van 17 september 2010 aan safety manager A.M.L. van Rooij voor 100% onwaarheden.

  ° 17/09/10 Sommatie aan Pieter Neels om binnen 48 uur na heden antwoord te geven op de vraag uit de e-mail van 3 september 2010 

  ° 09/09/10 Komt verantwoordelijk minister Jo Vandeurzen zijn belofte tegenover No Cancer Foundation na 

  ° 04/09/10 Wetswijziging in België maakt vanaf 16 mei 2006 van een "ziekmaakmiddel" een "geneesmiddel" 

  ° 03/09/10 Aan Pieter Neels (FAGG) Chemische samenstelling Gardasil-vaccin onbekend, is opgevraagd aan Europese Unie.

  ° 01/09/10 Geachte minister Laurette Onkelinx, Gardasil-vaccin tegen baarmoederhalskanker is wettelijk verboden!