De Waarheid omtrent Vaccinaties


Vaccinaties ‘Veilig en Effectief’? Of toch niet? Bent u wel op de hoogte van de volledige informatie? Bekijk onze 4 HealingSoundMovement TV-gesprekken met Desiree Roverdr. Jannes Koetsier , dr. Hans Moolenburgh sr en Martin de Munck (NVKP) (en zie onze volledige ‘Waarheid over Vaccinaties’ TV-dialoog en een uitgebreide lezing over de geschiedenis van de vaccinindustrie door dr. Hans Moolenburh sr) als u nog twijfels heeft! (Klik op de YouTube links hieronder om de films te bekijken!)

HealingSoundMovement TV-interview met arts, auteur, spreker dr. Hans Moolenburgh sr., zie:

Lezing arts, auteur en spreker dr. Hans Moolenburgh sr. (NVKP), zie: 

HealingSoundMovement TV-interview met auteur, spreker en radiohost Desiree Rover, zie:

HealingSoundMovement TV-interview met arts dr. Jannes Koetsier, zie:

HealingSoundMovement TV-interview met Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken voorzitter Martin de Munck, zie:

Boekpresentatie Drs. John Consemulder over zijn boek ‘De Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische – en Voedingsindustrie, zie:

Volledige  ’Waarheid over Vaccinaties’ Tv-dialoog (3 uur, met tafelgasten Door Frankema, Desiree Rover en dr. Hans Moolenburgh sr.), zie:

Zie ook onze spraakmakende ‘Waarheid over Vaccinaties’ HealingSoundMovement Tv-dialoog (3 uur, incl. paneldiscussie met publiek); met gasten Door Frankema, Desiree Rover en arts dr Hans Moolenburgh!

Tv-dialoog vanwege de doorgedraaide vaccinatiewaanzin (het voornemen om zwangere vrouwen al te willen vaccineren en nu de ‘kindermishandeling’ bedreigingen naar bezorgde ouders toe terwijl het juist eerder om vaccinatieschade gaat, dus NA en DOOR de vaccinaties!) nu volledig en gratis online via ons HealingSoundMovement YouTube kanaal…

Je kunt ook de andere video’s en TV-interviews bekijken via ons HealingSoundMovement YouTube kanaal

Voor een artikel met achtergronden over belangenverstrengeling en draaideurenpolitiek tussen de farmaceutische industrie en de regelgevingsautoriteiten, zie: 

Voor meer informatie over het ware gezicht van de farmaceutische – en voedingsindustrie (met aspartaam als schoolvoorbeeld hoe het NIET moet in de gezondheidszorg), zie:

En lees dit!!!

There’s a crack in everything..that’s how the light gets in..

Ik ben diep geraakt… Met nadrukkelijke toestemming van Nelleke Bakker verneem ik zojuist van haar…dat zij de dappere step heeft gezet om ontslag te nemen hij haar werkgever RIVM (afdeling vaccinaties, zij deed eerst laboratoriumwerk, later had zij een administratieve functie)!

Ons vaccinatie TV-debat was voor haar de druppel die de vaccinatie-emmer had doen overlopen. In haar woorden: “Ik ben ervoor om je gevoel en je hart te volgen. Ik werk bijna 25 Jaar bij Het RIVM, afdeling vaccinaties. Gisteren heb ik besloten om mijn ontslag te nemen. Omdat het voor mij niet goed meer voelt. Ik voel me nu al zo bevrijd. Misschien de beste beslissing ooit. Ik kan nu vrijuit praten, pfff. Dat alleen al voelt super. Wat een bevrijding als je je doet waar je voor staat….

En dit : “Wat bij mij echt emoties losmaakte, is de dialoog met Desiree Rover. Te zien op haar site. De dialoog duurt 3 uur, maar ik kon wel huilen, echt. Ik heb afgelopen week na het zien hiervan gisteren mijn ontslag aangeboden. Ik kan en wil hier niet meer voor kiezen.”

“Ik zou deel gaan uitmaken van een studie waarbij ik mensen zou moeten bellen om mee te doen. Het zou inhouden dat kinderen jonger zouden moeten geënt tegen de mazelen”

Ik ben diep geraakt en enorm trots op de moeilijke beslissing die Nelleke heeft moeten maken, maar ben ook oprecht blij dat ons werk mensen wakker schudt en dat er positieve verandering komt.

Nelleke krijgt nu veel reacties, maar was bereid om een voorbeeld functie te vormen, omdat zij als geen ander weet hoe het is hoe het is om er op je werk niet over te kunnen praten waar zij zelf voor stond. Ze voelt zich letterlijk bevrijd nu… Ik hoop dat deze daad van het losrukken van de ketens nog veel andere mensen zal inspireren om te kiezen om je “gevoel en hart te volgen”. Dank je wel Nelleke, voor mij ben je een ware held, want hier is LEF voor nodig!!!…

Over lef gesproken: Arts Hans Moolenburgh schreef het voorwoord van mijn boek ‘De Zoete Wraak’. Dit waren de laatse zinnen (hoe treffend): “U machteloos? Integendeel, u bent nog de enige met macht, want de hooggeplaatsten zitten in het web van misleiding en hebzucht gevangen en kunnen er niet meer uit. U hebt maar één ding nodig: lef! Dat wens ik u van harte toe. Lef berust in onze tijd op goede informatie en daar is een boek als dit een prima opstap voor.

Dr. H.C. Moolenburgh
Haarlem, 2013″

(met dank aan Desiree Rover, Door Frankema, Hans Moolenburgh en de tip van Ellen Vader!)


° Aanklacht tegen V.N. wegens omstreden Mexicaanse griep vaccin

° Vaccins bedoeld om bevolkingstal terug te dringen?

° Hoe veilig zijn vaccinaties daadwerkelijk?

Communicatie met verantwoordelijke instanties

° Klacht aan de Europese Commissie

° 24/07/14 Antwoord: Verzoek om toezending van de MSDS die onlosmakelijk zit verbonden aan de vaccins Hexyon, Cervarix en Boostrix met bijbehorende leveranciersgegevens.

° 18/07/14 Reactie ZG op verzoek van 10 juli 2014 om toezending van de MSDS die onlosmakelijk zit verbonden aan de vaccins Hexyon, Cervarix en Boostrix met bijbehorende leveranciersgegevens.

° 10/07/14 Verzoek aan het Agentschap voor Zorg en Gezondheid om toezending van de MSDS die onlosmakelijk zit verbonden aan de vaccins Hexyon, Cervarix en Boostrix met bijbehorende leveranciersgegevens.

° 08/10/12 Heeft Tony Coonen, hoofd van De Voorzorg Limburg te Hasselt, met zijn gratis vaccinatie promotie tegen baarmoederhalskanker duizenden Limburgse meisjes laten misbruiken als proefkonijn? Wij vragen het hemzelf.

° 11/05/12 Provincie Limburg promoot HPV-vaccin voor Limburgse meisjes tussen de 14 en 18 jaar zonder te weten welke chemische stoffen er in zitten.

° 08/12/10 Aan Joke Schauvliege, verzoek tot het nemen van een besluit om het vervoer en opslag van Gardasil HPV-vaccins (is gevaarlijke stof) vóór 10 december 2010 te laten stoppen en als gevaarlijk afval terug te sturen naar het afkomstige bedrijf MERCK

° 15/11/10 Het (FAGG) overtreed Arbo Kaderrichtlijn 89/391/EEG

° 11/11/10 Nadrukkelijk verzoek aan mr. W. Sorgdrager als bestuurslid van de stichting Arbo Unie Nederland en als lid van de Raad van State om de vaccinatie met de Gardasil HPV-vaccins onmiddellijk te laten stoppen.

° 22/09/10 Het lot van alle met het Gardasil-vaccin te injecteren meisjes van 12 tot 18 jaar binnen de Europese Unie is in handen van een 27-tal ambtenaren, één per land, in Belgie is dat Pieter Neels van het (FAGG)

° 18/09/10 Aan Pieter Neels (FAGG): nieuwe sommatie Belgische vertegenwoordiger toelating Gardasil-vaccin schrijft in zijn e-mail van 17 september 2010 aan safety manager A.M.L. van Rooij voor 100% onwaarheden.

° 17/09/10 Sommatie aan Pieter Neels om binnen 48 uur na heden antwoord te geven op de vraag uit de e-mail van 3 september 2010 

° 09/09/10 Komt verantwoordelijk minister Jo Vandeurzen zijn belofte tegenover No Cancer Foundation na 

° 04/09/10 Wetswijziging in België maakt vanaf 16 mei 2006 van een "ziekmaakmiddel" een "geneesmiddel" 

° 03/09/10 Aan Pieter Neels (FAGG) Chemische samenstelling Gardasil-vaccin onbekend, is opgevraagd aan Europese Unie.

° 01/09/10 Geachte minister Laurette Onkelinx, Gardasil-vaccin tegen baarmoederhalskanker is wettelijk verboden!