Kankermedicijn dreigt onbetaalbaar te worden. 
Flaraxin is 100 maal beterkoop en efficiënt zonder bijwerkingen maar mag niet.


https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/revolutionaire-therapie-tegen-kanker

Beginnen No Cancer Foundation inspanningen resultaten op te leveren?


Dit jaar zal de Europese geneesmiddelautoriteit EMA naar verwachting twee nieuwe medicijnen goedkeuren voor immunotherapie. De middelen kunnen bij patiënten met een melanoom of longkanker de afweercellen zo versterken dat ze de tumor aanvallen. De behandeling dreigt echter onbetaalbaar te worden.

Dat schrijft de Volkskrant. De registratie van de medicijnen levert kopzorgen op, zegt hoogleraar John Haanen, hoofd van de afdeling medische oncologie in het Antoni van Leeuwenhoek (AvL). De middelen zijn bijzonder duur en het aantal patiënten dat ervoor in aanmerking komt is groot.

De ontwikkeling van immunotherapie gaat 'indrukwekkend snel', zegt Haanen, maar hij voorziet grote gevolgen voor de ziekenhuizen. Hij schat in dat jaarlijks alleen al drieduizend patiënten met longkanker met een nieuw medicijn kunnen worden behandeld. Dat middel kost naar schatting 1 ton per patiënt per jaar en het is permanent nodig om het immuunsysteem scherp te houden. 
Bron: Telegraaf
Experimenten tonen dat een combinatie van bestraling en een nieuwe vorm van immuuntherapie kankercellen effectief kan bestrijden: 75 procent van de tumoren verdwijnt, schrijven de onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift Clinical Cancer Research. Uitzaaiingen van kankercellen zijn in veel gevallen dodelijk, omdat de kankercellen normaliter onzichtbaar zijn voor het eigen afweersysteem. De nieuwe methode stimuleert het eigen afweersysteem om kankercellen aan te vallen.

Gaat het hier om Flaraxin een immunotherapie van natuurlijke oorsprong die de zelfde, zo niet betere resultaten zonder bijwerkingen garandeert en maar liefst 100 maal beter koop is. Echter wordt dit al decenia's lang onderdrukt vanwege Collusie, Belangenverstrengeling, Corporate-crime en Machtsmisbruik.


Stccc-Phoenix: Scientific & Treatment Center for Cancer Curing Phoenix (Licentie van het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid  Seria Лицензия АГ№601212 от 24.03.2011 выдана МОЗ Украины.) is opgericht in 1996 om onderzoek te coördineren op een uitgebreide studie van Flaraxin, een anti-kankermiddel van plantaardige oorsprong, wat door prof. dr. Jan Tytgat, diensthoofd van het Laboratorium Toxicologie van de Universiteit te Leuven in zijn verslag van 19 augustus 2011 wordt bevestigd. Flaraxin is een efficiënt anti kanker product op natuurlijke basis dat klinisch bewezen heeft verantwoordelijk te zijn voor eenverbetering van de algemene toestand van patiënt, een niet te onderdrukken hemopoiesis, die geen nadelig effect heeft op het centraal zenuwstelsel en de verstoring van de functie van uiterst belangrijke organen zoals (lever, nieren, hart-systeem (CVS)). Het ontbreekt aan toxische verschijnselen met een zeer zeldzame uitzondering van bijwerkingen

De meest gunstige resultaten kunnen worden beschouwd met de behandeling van Flaraxin in het vroege stadia van de ziekte en exacerbaties. In deze omstandigheden heeft Flaraxin een hoge slaagkans de tumor in volledige remissie te brengen met preventie van recidive en metastatische profylactische verspreiding. FLARAXIN is bewezen effectief te zijn voor patiënten met kanker betreffende de volgende organen: hersenen, melanoblastoma, borsten, mamma-klier, longen, maag, blaas, eierstokken, baarmoeder ,baarmoederhals , darmen, prostaat ).


Volgens de gegevens van het klinisch onderzoek word vastgesteld dat "Flaraxin" een oplossing van plantaardige oorsprong is, met actieve componenten van plantaardige polyfenolen  Tijdens het proces blijkt dat "Flaraxin" de mogelijkheid heeft om de secretie van endogeen interferon en de gezwellen necrose factor te stimuleren. Het bevordert de immunologische achtergrond standaardisatie en het egaliseren van de correlatie van de immune-componenten cellen CD4/CD8 (helpers-onderdrukkers) en verhoogt het aantal natuurlijke doders (NK-cellen)."Flaraxin"heeft het vermogen om een verbinding te maken met de oncofoetale eiwitten, waardoor micro denaturatie schade word vastgesteld. Kankerstatic effect is verklaard door "Flaraxin" zijn invloed op de stofwisseling van de gezwellen, die leidt tot hun dood. Therapeutisch effect is geregistreerd bij 100% van de patiënten en wordt aangetoond door verbetering van hun algemene toestand, vermindering van de omvang van de gezwellen of hun totale regressie.


Flaraxin in therapeutische hoeveelheid is niet giftig en is goed doorstaan door de patiënten het heeft een goede overdracht, geen allergische reacties naast de individuele gevallen van de patienten die intolerantie van jodium bevatten. Het is een oplossing van plantaardige oorsprong, het verwijst naar niet-toxische verbindingen, volgens de schatting betreffende het giftig en klinische effect overtreft het alle bekende therapeutische anti-neoplasmata middelen zowel inheems als van vreemde oorsprong. "FLARAXIN kan worden geïnjecteerd, zowel intraveneus als intratumorally.
 
De bereiding intraveneus toegediend 2 mg / kg eenmaal per dag gedurende 8 dagen, 5 tot 7 dagen interval weeral 8 dagen elke dag = een kuur behandeling. De interval tussen de kuren bestaat uit 10-14 dagen, als geheel worden drie kuren van de behandeling aanbevolen.

FLARAXIN kan worden toegediend, niet alleen aan gevorderde kankerpatiënten, maar ook aan patiënten die genezen zijn of in combinatie met de radiologische en chemo-regimes en heelkunde (zoals de preventie van kanker die terugkeert).
FLARAXIN gecombineerd met poly-chemotherapie is bewezen zeer effectief te zijn bij patiënten met vergevorderde kanker. Dit is te danken aan haar specifieke antiekanker en beschermende eigenschappen. De behandeling met dit product van natuurlijke oorsprong mag zowel als basis en als achtergrond worden toegepast. Bovendien kan FLARAXIN worden toegediend voor poly-chemotherapie, in de perioden tussen de behandeling cycli, en voor de stabiliteitsresultaten die zijn bereikt door de standaardbehandeling vanwege de minimale toxiciteit en door de optimale farmaceutische vormen van de toepassing: het is intraveneus (injectie), het is een rectale (zetpil).
Het is wenselijk om onmiddellijk te beginnen met de behandeling van FLARAXIN na het einde van de chemotherapie, vooral wanneer de vermindering van de immuno-biochemische indices is vastgesteld. In geval er een tweede lijns chemotherapie wordt gepland moet FLARAXIN worden toegediend voor het bereiken van een optimale verbetering van de immuno-biochemische indices. Immuno-biochemische indices zijn de belangrijkste indicatie om nog een of twee extra kuren toe te dienen.  
BESCHRIJVING VAN FLARAXIN  III-De en IV-de STADIUM VAN DE MALIGNE NEOPLASMA BEHANDELING 
Hoe is het mogelijk om de ziekte tot een absolute kwijtschelding te bekomen?
Methoden die in Stccc-PhoenixScientific & Treatment Center for Cancer Curing Phoenix (Licentie van het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid  Seria Лицензия АГ№601212 от 24.03.2011 выдана МОЗ Украины.) mogelijk maken om een doeltreffende behandeling van de patiënten te verkrijgen zonder te worden behandeld door de traditionele methoden.
 
FLARAXIN is een niet-giftig anti-tumor interferongene phytopreparaat. Het stimuleert de tumorale necrose factor en vernietigt tumor weefsel. Immunomodulatoren en anti-oxidant. Het voorkomt metastatische verspreiding en recidief.
 
Therapeutische eigenschappen van Flaraxin zijn: 
 
* Hoge mogelijkheid om de tumor tot een volledige remissie te brengen ;
* Preventie van ziekte, herval en uitzaaiing ,voorbehoedmiddel;
* Afwezigheid van toxische verschijnselen, 
 
FLARAXIN kan worden gebruikt door patiënten:
 
* Met chemo-of radiotherapie (FLARAXIN wordt gecombineerd met Polychemotherapy (PCT) en X-ray thermisch-apy);
* Met een onuitvoerbaare vorm van de ziekte;
* Niet onderworpen aan radiale therapie;
* Met uitgesproken allergische reactie op de toediening van chemotherapeutische preparaten;
* Met verzwakking;
 
Farmacologische activiteit van FLARAXIN: 
 
* Verbindt en blokkeert de oncologische fatale eiwitten, waardoor hun dood;
* Verhoogt het aantal natuurlijke doders (NK-cellen);
* Stimuleert de productie van endogene interferon en de tumor necrose factor ;
* Normaliseert de immunologische achtergrond (verwijdert immuun overtredingen);
* Normaliseert de correlaties van immunecomponente cellen CD4/CD8 (helpers-suppressors);
 
FLARAXIN is effectief in geval van onderstaande vormen van kanker:
 
1) Hersenenkanker (glioom, ependymoom, oligodendroglioom, nervinoma enz.);
2) Huidkanker (melanoom, melanoblastoma, enz.);
3) Longkanker;
4) Borstkanker;
5) Maagkanker;
6) Blaaskanker;
7) Colorectale kanker;
8) Darmkanker;
9) Man seksuele sfeer kanker (baarmoeder, baarmoederhals, vruchtbeginsel);
10) Postaatkanker (adenoom);
11) Mediastinale kanker;

12) Onder niet-maligne neoplasmata van de verschillende plaaten.

 
Indien inbegrepen in het behandelingsschema laat FLARAXIN de volgende verlagingen toe:
 
* Cardiotoxiciteit, gespecificeerd door lypooxigenesis activering, die specifiek zijn voor antibiotica van antracyclic groep;
* Neurotoxiciteit zoals preparaten van Vinca-klasse (Vincristin, Vinblastin);
* Piramidale stoornissen en het syndroom van "ortostatic hypotensie" zoals Fluorouracil;

* Myelotoxic effect en immunodepressie zoals alkylerende preparaten, enz.

 

FLARAXIN zou moeten worden opgenomen in de volgende behandelingsschema's van oncologische patiënten:

 

Bekende methoden van oncologische behandeling (chemotherapeutische, radiaal, chirurgisch) worden vergezeld door hevige immuunsysteem onderdrukkingen, deze hebben zonder twijfel onder de effectiviteit van de genoemde methoden in grote mate een onderdrukkende werking op de functie van het immuunsysteem, de afsluiting van de vicieuze cirkel van het tumorale process.

Chemotherapie voorziet het gebruik van remedie's, met een aantal reactionele-groepen, De degradering van eiwitten van niet alleen tumorale, maar ook normale cellen, dat verklaart hun hoge toxiciteit voor de of-organisme. 
 
Flaraxin beinvloedt alleen tumorale cellen, wat hun overlijden tot gevolg heeft, in dit geval beinvloedt het absoluut geen hematogenesis, organen van de ademhaling, spijsvertering uitscheidingsmechanisme en systemen, centraal zenuwstelsel, huid en haar ,toegevoegde-leeftijden.Het Flaraxin zijnde een krachtige immunomodulator, onderdrukt het immuunsysteem niet, maar omgekeerd het niveau van de functionele activiteit stijgt.
 
In geval van het voorschrijven van FLARAXIN vóór de chemotherapie , is het noodzakelijk om rekening te houden met sommige van haar eigenschappen. Onder invloed van FLARAXIN worden tumorale cellen meer kwetsbaar relatief van de factoren van natuurlijke anti-tumorale immuniteit en anti-tumoral cytostatica. Dat is de reden waarom voor een meer doeltreffende behandeling met FLARAXIN het noodzakelijk is om een initieel immuun-biochemische indices van de patiënt te hebben, en zeker bij de voorbereiding van chemotherapie
 
Het is noodzakelijk om FLARAXIN voor te schrijven onder laag niveau van de natuurlijke doders cytastatic activiteit (minstens 40% - met alle middelen, 50 tot 55% - bij voorkeur), in aanwezigheid van de oorspronkelijke niet-eiwit SН-groepen, in het bloedserum (spontane disproteinemy met autoimmuun agressie), alsmede op grond van schending van de oxidatie-reductieve (SH-SS) potentieel van serum-eiwitten. Deze overtredingen zijn vaak in combinatie met elkaar.
 
Als acht voorgeschreven injecties van FLARAXIN de schendingen hierboven vermeld normaliseerd, kan chemotherapie worden begonnen. Als de optimale immuun-biochemische indices na acht injecties niet word bereikt is het redelijk nog acht injecties voor te schrijven.
 
Indien het onmogelijk is om ten minste een van de gepresenteerde immuun-biochemische proeven te doen, dan is het mogelijk zich te laten leiden door het klinische beeld van het ziekteverloop. Onder de opgemerkte subjectieve verbetering na de eerste acht injecties van FLARAXIN kunnen nog acht injecties worden herhaald.
 
Als bepaalde subjectieve of objectieve indicaties afwezig zijn, zijn de volgende injecties niet wenselijk. Het is onmogelijk om de injecties blijven toe te dienen als afzonderlijke intolerantie betreffende het preparaat verschijnt. In dergelijke gevallen is het beter de verlaging van het preparaat in te voegen, de autoallergic verlaging aanzetten van het organisme (cenolog, suprastin, enz.) in de regeling voor de behandeling van de patiënt en voor het verrichten van diverse plasmopheresis displays.
 
Met de behandeling van FLARAXIN is het beter om te beginnen onmiddellijk na het beeindigen van de chemotherapie, vooral als er een verlaging van de immuun-biochemische indicatoren zijn gebleken. Als verdere herhaling van de chemotherapie wordt verondersteld, is het nodig om met de behandeling van FLARAXIN verder te gaan tot maximale verbetering van de immuun-biochemische indices. Een of twee kuren van FLARAXIN zijn in dit geval niet afhankelijk van het niveau van doeltreffendheid, maar van de bio-chemische parameters na chemotherapie.
 
Kankertherapie is een immunologisch probleem. De basis die wordt gevormd door antilichamen vorming als antwoord op complexe antigenen van oncologisch- geassocieerde eiwitten en remedy's [8,13]. Als de immuun-biochemische indices aantoonbaar verlaagd worden, in dit geval is het gebruik van plasmopheresis een belangrijk samenstelling van de medische behandelingen en zijn recept is aan te bevelen na meerdere kuren van Polychemotherapy (PCT). In dit geval is de meest informatieve, volgens ons, de definitie van de eerste niet-eiwit SН-groepen in het bloed serum. Hun voorkomen is een bewijs van de noodzaak van het plasmopheresis recept. Het gebruik van FLARAXIN tussen de kuren van de chemotherapie kan de plaats vervangen van de functie van plasmopheresis. Omdat het de mogelijkheid heeft om verbinding te maken met immuun complexen. Indien na de wederzijdse toepassing van chemotherapie en FLARAXIN negatieve immuun-biochemische indices verschijnen (vooral SH-groepen) is de toepassing van plasmopheresis nodig. 
 
Het aantal van haar gegevens kunnen zeer afhankelijk zijn van het niveau van de immune schendingen (de controle is het verdwijnen van de SH-groepen). Dus, bijvoorbeeld, onder fractionele plasmopheresis is het noodzakelijk vijf tot tien displays met reiniging toe te passen (tijdens elke display) tot 500 ml bloed.
FLARAXIN versterkt het chemotherapeutische effect en indien dit een goede indiecatie aantoond is het niet raadzaam om de dosis te verlagen.

In de gevallen, wanneer het gebruik van chemotherapeutische preparaten geen positieve resultaten bereikt dan is het gebruik van FLARAXIN voorgeschreven. Klinisch onderzoek heeft positieve invloed bewezen betreffende FLARAXIN op de patiënten. Dit manifesteert zich in de verbetering van hun algemene toestand, verdwijning of vermindering van de tumorale noten en het algesic syndroom, toename van kracht, beweging en activiteit.
Combinatie van FLARAXIN en chemopreparaten in lage doseringen verdient de voorkeur en bij patiënten bij wie geen chemotherapie mogelijk is vanwege aanvullende ziekten.Bij zeer ernstig zieke patiënten die FLARAXIN krijgen is het noodzakelijk om het chemopreparaat in lagere doseringen te krijgen (1/5-1/10 van de dosis) in het behandelingsschema met het doel het versterken van de oncologische activiteit van FLARAXIN In dit geval is het de voorkeur voor een prescribent chemopreparaat die nooit is gebruikt in deze patiënt. (Chemo? Of kan ik zelf kiezen?)

De duur van de wederzijdse toepassing van FLARAXIN en het chemopreparaat moet worden gedefinieerd door klinische beeld en de immuun-biochemische indices van de patiënt. Als elk van deze kuren wordt begeleid door normalisatie van de laatste, dan is het noodzakelijk de combinatie van Polychemotherapy en FLARAXIN te blijven doen .3-4 kuren FLARAXIN kan worden beschouwd als de ideale regeling, aangevuld met chemotherapie en 1-2 kuren extra het volgende jaar na het einde van de chemotherapie. Het is ook raadzaam om FLARAXIN voor te schrijven tijdens het volgende klinische proces onder de openbaarmaking van de risicofactoren (benadrukt, verlaging van de immuun-biochemische indexcijfers, enz.)

Klinisch hoge effectiviteit van de toepassing van FLARAXIN in de preoperatieve periode is bewezen. Eerst en vooral daling van sommige tumorale noten zijn gemarkeerd, die in weze een vereenvoudiging van de techniek betreffende de operetieve intermissie, als tweede, haar krachtige immunemodulatory en interferogenic eigenschappen laten het toe de chirurgische inbraak op meer gunstig immunologische achtergrond uit te voeren. Zo is de methode van de chirurgische behandeling met de voorlopige toepassing van 1-2 kuren FLARAXIN therapie klinisch gerechtvaardigd.

Rekening houdend met zijn hoge antimetastatic activiteit, is het raadzaam voor het uitvoeren van de behandeling in de post-operatieve periode (1-2 kuren FLARAXIN) als ook voor de profylaxe van chemotherapeutische preparaten.

Tijdens de radiale invloed op de tumorale noten wordt aangeraden gebruik te maken van polyphenole verbindingen van plantaardige oorsprong die kunnen worden aangetroffen in tabletten van de FITOMAX serie, en na het afwerken van de intraveneuze toepassing van FLARAXIN .Het aantal FLARAXIN kuren kan variëren en is afhankelijk van de dynamiek van het tumorale proces en de algemene toestand van de patiënt.

Gegevens van het klinisch onderzoek beëdigd vertaald en notarieel opgemaakt:

Report on Flaraxin clinical trial (Submission).pdf Weergeven Downloaden


Report on Flaraxin clinical trial (I phase).pdf Weergeven Downloaden


Report on Flaraxin clinical trial (II phase).pdf Weergeven Downloaden


Report on Flaraxin clinical trial (II extended phase).pdf Weergeven Downloaden De efficiëntie van de Flaraxin wordt bevestigd door:

Kiev Instituut Afdeling Medische Oncologie, Kiev SRI van Oncologie en Radiologie,

Afdeling Oncologie van Krim Staat Medical University vernoemd naar SIGeorgiyevsky, 


SRI van microbiologie en virusology vernoemd naar DKZabolotny van de Oekraïense Nationale Academie van Wetenschappen.


STATE INSTITUTION “INSTITUTE OF PHARMACOLOGY AND TOXICOLOGY OF MEDICAL ACADEMY OF SCIENCE OF UKRAINE” (http://www.pharm-tox.org.ua )

Address: 14 Ezhena Potie str., c. 
Kyiv, 01000, Ukraine 
Telephone: +38(044) 456-42-56, 
456-80-12, 456-98-78
Web-site: http://www.pharm-tox.org.ua    

Head of Department of Biochemical Pharmacology, corresponding member of the Academy of Medical Sciences of Ukraine, Honored Worker of Science and Technology, MD, professor - Y.I. Gubskiy;

ONCOLOGY DEPARTMENT OF MEDICAL FACULTY#2 OF BOGOMOLETS NATIONAL MEDICAL UNIVERSITY 

Address: Verkhovynna str. 69, Kyiv, Ukraine, tel:+38(044)450-82-32 ; Associate Professor, PhD -I.P.Loboda;

Corresponding member of the Academy of the Medical Science of Ukraine, elected 05.04.1993, specializing in pharmacology, Corresponding Member of NAS of Ukraine (1991), MD (1973), Professor (1976), Honored Worker of Science of Ukraine (1999), laureate of the State Prize of Ukraine (1986), Academician of the New York Academy of Sciences (1994), Academician of the Academy of Higher Education (1995), director of the Kiev Research Institute of Pharmacology and Toxicology (1987, 1991), Head of the Pharmacology Department of Clinical Pharmacology Exchange of Bogomolets National Medical University of Ministry of Health of Ukraine (1972 till now) - J.S.Chekman;

DEPARTMENT OF HEAD AND NECK TUMORS OF STATE INSTITUTION "NATIONAL CANCER INSTITUTE" OF UKRAINE 

before Kyiv Research Institute of X-ray Radiology and Oncology of the USSR Ministry of Health,  Address: Kyiv, 03022, Lomonosova st., 33/43, Tel. +38 (044) 259-01-86, Doctor of Medical Sciences, Professor, Honored Scientist of Ukraine  - V.S.Protsyk
 
ONCOLOGY DEPARTMENT OF STATE INSTITUTION “CRIMEA MEDICAL UNIVERSITY NAMED AFTER S.I.GEORGIEVSKY” 

Address:  Crimean Republican Oncology Dispensary , Bespalova Str. 49а, tel.: +38(0652)63-89-78,  Head of the Oncology Department, surgeon, oncologist, Professor Emeritus Doctor and Honorary Doer of Science and Technology of Ukraine and the Autonomous Republic of Crimea, Honorary Citizen of the Autonomous Republic of Crimea, MD, Professor -  Efetov V.M.

DEPARTMENT OF INTERFERON AND IMMUNOMODULATORS OF THE D.K.ZABOLOTNY INSTITUTE OF MICROBIOLOGY AND VIROLOGY OF NASU

Address: Akademik Zabolotny st., 154, 03680, Kyiv, Ukraine, Tel: +38(044)526-11-79. Head of the Department, Corr. NASU, Doctor of Biology, Professor -Mykola Spivak. 

DEPARTMENT OF BIOCHEMISTRY OF TUMOR GROWTH OF R.E.KAVETSKY INSTITUTE OF EXPERIMENTAL PATHOLOGY, ONCOLOGY AND RADIOBIOLOGY OF NATIONAL ACADEMY OF SCIENCE OF UKRAINE 

Address: Vasylkivska st.,45, Kyiv, 03022, Ukraine, Tel: +38(044)259-01-83. Chief of the Department of Biochemistry of tumor growth, M.D., professor –Shliakhovenko V.O.

STATE INSTITUTION “THE FILATOV INSTITUTE OF EYE DISEASES AND TISSUE THERAPY AMS OF UKRAINE”, 

Address: Ukraine, 65061, Odessa, Frantsuzkyi Boulevard, 49/51. E-mail: art_onkol@ukr.net. Head of the Laboratory of Pathomorphology and preservation of donor tissue PhD, Assist. Professor – Artemov A.V.

Candidate of Medical Sciences, Head of the Laboratory of Pathomorphology and preservation of donor tissue. State Institute of Eye Diseases and Tissue Therapy. Filatov. Ukraine, 65061, Odessa, Frantsuzkyi Boulevard, 49/51. E-mailart_onkol@ukr.net.

кандидат медицинских наук Артемов Александр Валентинович

Wat door prof. dr. Jan Tytgat, diensthoofd van het Laboratorium Toxicologie van de Universiteit te Leuven in zijn verslag van 19 augustus 2011 wordt bevestigd. 

No Cancer Foundation en het Scientific & Treatment Center for Cancer Curing "PHOENIX"(Licentie van het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid  Seria Лицензия АГ№601212 от 24.03.2011 выдана МОЗ Украины.zijn op zoek naar partners (overheid?) betreffende het commercialiseren van Flaraxin met als hoofddoelstelling het slachtoffer, nl de patiënt te dienen en zo veel mogelijk vooruitgang te maken in de strijd tegen kanker zoals de statuten voorzien.

2.1 De vereniging heeft tot doel activiteiten te organiseren ter ondersteuning en ter promotie van het wetenschappelijk kankeronderzoek. Ze organiseert voorlichtingscampagnes in verband met de strijd en de preventie van kanker met als hoofddoelstelling het slachtoffer, nl de patiënt te dienen en zo veel mogelijk vooruitgang te maken in de strijd tegen kanker. Ze kan ook producten voor kankerbestrijding laten ontwikkelen en laten commercialiseren en dit allemaal wereldwijd.

2.2 De vereniging mag alle activiteiten ondernemen om haar maatschappelijk doel te realiseren, met inbegrip van het stellen van handelsdaden, in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het realiseren van het maatschappelijk doel.