Naturistisch zwemmen in West-Friesland

Naturistisch zwemmen bestaat alweer een jaar in West-Friesland. Zwembad de Zeehoek in Wervershoof is de thuisbasis.
Iedereen die naturistisch wil zwemmen is natuurlijk hartelijk welkom.

Vanaf 18 januari 2015 is het naturistisch zwemmen opgenomen als vaste activiteit bij zwembad de Zeehoek. Zwembad de Zeehoek neemt de praktische organisatie op zich. Natzwemwf, de initiatiefnemer, blijft met de zwemmers communiceren. en leuke dingen organiseren. Zoals een pot-luck of een gebakje bij een verjaardag.

Praktisch
Je mag bij de kassa van Zwembad de Zeehoek betalen.
Voor volwassenen kost een los bad € 4,75.
Een 10-badenkaart kost € 42,50
Tot 18 jaar blijft het naturistisch zwemmen gratis!

Om van de 10-badenkaart gebruik te kunnen maken is het wel nodig om eenmalig voor € 5,60 een magneetkaart van zwembad de Zeehoek aan te schaffen. Voor de magneetkaart heeft het zwembad je naam en adres gegevens nodig, en daar wordt om gevraagd bij aankoop van een magneetkaart.

Iedereen die naturistisch komt zwemmen wordt geacht lid te zijn of te worden van de Naturisten Federatie Nederland. Wel mag je 2 keer komen proefzwemmen of het bij je past alvorens NFN lid te worden. NFN lid worden kun je hier doen: http://www.nfn.nl/lid-worden/ Ook dit lidmaatschap is tot 18 jaar gratis.

Waarom een lidmaatschap van de NFN?
De NFN, Naturisten Federatie Nederland, behartigt de belangen van de naaktrecreatie in Nederland. De NFN ziet de zaken vanuit het oogpunt van veiligheid en kwaliteit. 

Naturisme is een levenswijze waarbij respect voor elkaar één van de kenmerken is.
Iedereen binnen het georganiseerd naturisme toont zijn respect door de lichamelijke en psychische integriteit en waardigheid van de ander op geen enkele wijze aan te tasten.

Zwembad de Zeehoek en de zwemmers vinden het van groot belang om op deze wijze veiligheid, kwaliteit en gewenst gedrag te waarborgen.
Als je hier vragen over hebt laat het dan s.v.p. weten op natzwemwf at gmail.com

We hopen dat je veel zult genieten van het heerlijke subtropische zwembad de Zeehoek, en hopen je te begroeten !


Naaktzwem agenda