Een huis met 61 bedden
Het Natuurvriendenhuis Allardsoog heeft in totaal 61 bedden. Deze zijn verdeeld over drie 1-persoons kamers, (waarbij in één 1-persoonskamers een bed bijgeplaatst kan worden), zeventien 2-persoonskamers, twee 4-persoonskamers, één 3-persoonskamer en een zolder met 12 bedden.

Aangepaste slaapkamer voor rolstoelgebruikers

Een van de slaapkamers is aangepast voor rolstoelgebruikers. De deuren zijn breed genoeg om er met een rolstoel in te rijden. Op verzoek zijn er bedverhogers en een papegaai beschikbaar. Tegenover deze kamer is een invalidenbadkamer.

Bedlinnen
Het gebruik van bedlinnen is verplicht.  U kunt zelf uw onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop meenemen of huren bij de gastvrouw/heer. Slaapzakken zijn niet toegestaan.

Huur van het gehele huis
Groepen kunnen ook het hele huis huren. Zij hebben dan de beschikking over alle bedden, de Jarig van der Wielenzaal, de sportzaal en de centrale keuken.
Bij de huur van "het hele huis" wordt 100,-- schoonmaakkosten in rekening gebracht. Voor dit bedrag worden de centrale ruimtes voor u schoongemaakt. Het is echter wel de bedoeling dat gasten de slaapkamers veegschoon achterlaten.

Kijk ook op de pagina Tarieven.
Eenvoudige doch comfortabele slaapkamer met prachtig uitzicht.

Reserveren? Mail naar allardsoog@nivon.nl of bel 088 0990971