Algemeen


Op het drie-provinciën-punt van Groningen Friesland en Drenthe,
Grafheuvelin een rustige en mooie omgeving ligt het "Natuurvriendenhuis Allardsoog". Boven op een smalle zandrug met prehistorische grafheuvels en een middeleeuws landweer, kijkt het huis uit op een prachtig natuurgebied van bos, heide en weilanden. Een ideale plek voor dagtochten te voet en per fiets door een afwisselend landschap! Allardsoog is gekeurd door de RECRON in samenwerking met Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit. Het certificaat en het muurschild met 4 sterren werden aan Allardsoog uitgereikt. 


ER KAN MEER IN EEN NATUURVRIENDENHUIS DAN U DENKT! Sporten in de sportzaal, vergaderen in de Jarig v.d. Wielenzaal, personeelsfeestjes, kooklessen in de riant ingerichte keuken, teambuilding, studiebijeenkomsten etc. En je kunt blijven slapen!
Het ruime Natuurvriendenhuis Allardsoog heeft vooral 2 persoonskamers, maar ook een nostalgische slaapzaal met 12 bedden. In totaal het hele huis 61 bedden.
Het huis is aangepast voor rolstoelgebruikers.  
Het beschikt over een prachtige zaal, de Jarig v.d.Wielenzaal, voor ± 80 personen. Daarnaast is er een sportzaal en een multifunctionele zaal. Eén en ander maakt het huis uitermate geschikt voor groepen, zoals families, (muziek)verenigingen en scholen.
Maar ook voor individuele gasten is het plezierig verblijven, een gezellige woonkamer, met speelhoek. Buiten een omsloten speelplaats met zandbak en speeltoestellen. 
Zandbak
Kortom: het hele jaar op Allardsoog wandelen, fietsen, relaxen! 

Vanuit de gezellige woonkamer, met een kleine bibliotheek, heeft u zicht op het terras en de jeu de boules baan.
De sportzaal is, indien niet verhuurd, beschikbaar als slechtweer-accommodatie.
In de grote, hypermoderne keuken is kook- en eetgerei aanwezig. Ook voor groepen.
En wilt u niet zelf koken dan kunt u een beroep doen op de eigen kookploeg van Allardsoog of op de professionele Kok Aan Huis. Voor meer informatie hierover: klik HIER. Op een steenworp afstand ligt het restaurant De Drie Provinciën. Dit restaurant kan uw diner ook verzorgen. 

Lakens kunt u zelf meenemen of huren.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

En natuurlijk is er nu ook gratis  internet (Wifi) en een gratis te gebruiken internet-computer!   
Emailadres: nvhallardsoog@gmail.com (alleen voor vragen over de website). Voor reserveringen: zie pagina Contact.