CURSUSSEN

De CURSUSSEN in Helga's MuziekTempel zijn 2-wekelijkse zangfeestjes

VOOR IEDEREEN MET VERLANGENDE OREN EN OPEN HART

Zolang je kunt zuchten, kun je ook zingen

De aanpak van de cursussen in Helga's MuziekTempel is zo toegankelijk en aanstekelijk. Voor je het in de gaten hebt zing je de sterren fonkelend aan de hemel. Je hoeft je enkel mee te laten slepen door Helga's enthousiasme en haar vlammende gitaarspel.

TRANCE-ZANGGROEP 't 3e OOR

Zingen in vervoering, overgave en totale vrijheid. Zo heerlijk!

Werken met de helende krachten van je stem is zo oud als de mensheid zelf. Deze cursus vindt momenteel enkel nog plaats in BREDA. Vanaf januari 2019 ook in Helga's MuziekTempel hartje TILBURG.

MY BIG FAT GIPSY SONG

Voor vrije geesten en avonturiers

Elke Big Fat Gipsy Song kent het vrije intro dat overgaat in een stuwend middendeel om te eindigen in opgezweept slotvuurwerk. In de zeer toegankelijke cursus My Big Fat Gipsy Song komt jouw vrije en expressieve gipsygeest helemaal los. Met verrassend gemak leer je de traditionele zigeunerliederen uit Oost- en Zuid-Europa. En vrij als een zigeuner improviseer jij vervolgens jouw complete Big Fat Gipsy Song met alles erop en eraan. Van vrije klaagzang tot swingende csárdás. Hop Hop Hoppa!!! Stap in de woonwagen en reis met ons mee.

SHABBAT SHALOM

Met kaarsen, druivendrank en vers gebakken challe brood zingen we de onweerstaanbare shabbes-zemirot en Sefardische liederen van Westerse weemoed en Oosterse swing.

PRAKTISCHE INFO

De repetities van alle groepen zijn 2-wekelijks en duren 2 uur.

Er zijn 3 cursusblokken per jaar. Ervaar een proefrepetitie (€ 25) en besluit dan of je je vervolgens verbindt aan het hele cursusblok van de 6, 7 of 8 zangfeestjes van dat blok à € 25. Afhankelijk van de kalender en schoolvakanties hebben de cursusblokken een wisselend aantal repetities. Het hele cursusblok in 1 keer vooruit betalen geeft een korting van € 5

8 x = € 195

7 x = € 170

6 x = € 145

5 x = € 120

Is warm welkom contant of overgemaakt naar:

NL33 INGB 0749 420 650 H. Smit, Tilburg

Mis je een repetitie dan kun je deze hetzelfde seizoen inhalen bij een andere zanggroep

Aanmelden kan met een mailtje waarin je naam, adres, telefoonnummer. en alles wat je verder nog graag over jezelf wilt delen naar: info@naturalvoice.nl