Poslovni portal zaposljavanja berza nas posao Srbija web Marketing Agencija Beograd
NAMENA SAJTA:

  •  zapošljavanju kadrova svih profila, specijalni (VOJNI KADAR) profil
  •  oglašavanju poslodavaca kojima su potrebni radnici
  •  vesti o novim zakonima zapošljavanja


AGENCIJA ZA WEB MARKETING I SEO GOOGLE OPTIMIZACIJU SRBIJA - Studio za web Marketin SEO i dizajn Total Dizajn BEOGRADU skupstini vlade Srbije razgovarano je o predlogu zakona o zapošljavanju i osiguranja za slučaj nezaposlenosti.

Ovaj zakon bi dodatno omogućio poboljšanje stanja na tržištu rada, i time uticao na procentualno povećanje stope zaposlenosti. Prema statističkim podacima u 2007. godini broj nezaposleni lica iznosio je oko 18%, a broj zaposlenih oko 50%. U zakonu se vrlo jasno naglašava da je ovakvo procentualno stanje vrlo nepovoljno za razliku od bilo koje države, članice Evropske unije.

Zakon omogućava novčanu nadoknadu nezaposlenima u visino od 50% prosečne zarade nezaposlenog u poslednjih šest meseci, a maksimalno 12 meseci ili 24 meseca naknade dobijaju nezaposlena lica kojima je ostalo još dve godine do penzije.

Osoba koja je našla posao na neodredjeno vreme, a korisnik je novčane nadoknade sa najmanje tri meseca, ima prava na jednokratni podsticaj za zapošljavanje u visini od 30% od ukupnog preostalog iznosa novčane nadoknade.

Predvidjeni su individualni planovi zapošljavanja, za ona lica koja imaju evidentiranih 90 dana u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, na osnovu čega bi se motivisao, pratio i ocenjivao efekat Aktivnog plan politike za zapošljavanje.

Ovim načinom rada omogućen je uvid u funkcionisanje aktivnog političkog plana za zapošljavanje Nacionalne službe i njen doprinos I godišnji efekat, na osnovu koga će se plan dalje uobličavati u korist povećanja procentualnog broja zaposlenih.

U izradi predloženog zakona korišćeni su predlozi i rešenja directive, predloga I preporuke EU I saveta Evrope, kako navodi Vlada.

Februar 2009.

Web Marketing portala, SEO Srbija ekspert optimizacije, Logo Dizajn info Design Studio Beograd

GOOGLE OPTIMIZACIJA INFO WEB MARKETING, PRVI NA GUGLU - KVALITET USLUGA AGENCIJA U BEOGRADUMedjunarodno udruženje IAEWS svetskih portala

poznato medjunarodno udruženje sajtova za zapošljavanje - IAEWS (www.employmentwebsites.org), broji više od 40 000 portala za zapošljavanje, kao i HR Agencija sa svih kontinenata pružajući usluge na profesionalno visokom nivou. Zahvaljujući stričnoj medjunarodnoj organizaciji, svi članovi važe za veoma dobro posećene sajtove koji pružaju zadovoljavajuće usluge.Marketing Dizajn Logotipa, Studio ekspert Srbija - redizajn web sajta, portala agencija u Beogradu, Total Dizajn Beograd

Izrada logotipa za Nas Posao portal, primeri logotipa


STUDIO TOTAL DIZAJN - OGLAŠAVANJE NA INTERNETU, WEB MARKETING, SEO OPTIMIZACIJA, IZRADA LOGOTIPA, IDENTITETA KORPORACIJE

+ 381 64 1700992    Belgrade/Serbia/Europe

http://www.design4um.net/
http://www.totaldizajn.com/
 
  

Comments