Etusivu


Tulevia / Menneitä tapahtumia

 • Naiskuoro Timotei sai juhlavuotensa kunniaksi oman lipun

  Timotein lipun suunnittelukilpailun voittaja on julkistettu ja lippu naulattiin tiistaina 10.4.18.

  Lipun nimi on "Naisen ääni" ja sen on suunnitellut Helene Lindfors. Lipussa on kuvattuna nainen, jonka hiukset ovat Lopen kunnan vaakunan aaltojen mukaiset ja hiuksissa on Timotei, "sinä keinuva heinä"
  Lippu aiheutti ihastusta niin kuorolaisissa kuin yleisössäkin Paljon onnea, Helene!

  Lipun naulasivat Naiskuoro Timotei ry:n perustajajäsenistä paikalle päässeet, Timotei-kuoron perustaja ja taiteellinen johtaja 1987-2010 sekä yhdistyksenkin perustajajäsen Pekka Perko, nykyinen taiteellinen johtaja Anneli Julen, yhdistyksen nykyinen hallitus, Lopen kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Tuula Pirinen sekä kuorolaisia.

  Kuorolaiset lauloivat nimikkokappaleen "Kansanlaulun tapaan" (Timotei, sinä keinuva heinä).

  Lähettänyt 19.4.2018 klo 12.46 Helene Lindfors
 • Vaiheita - Naiskuoro Timotei 30-vuotisjuhlakonsertti
  Timotein, johtajanaan Anneli Julén, 30-vuotisjuhlakonsertti ”Vaiheita” järjestetään Loppisalissa lauantaina 5.5.2018 klo 15. Onnittelujen vastaanotto alkaa klo 14. Konsertin väliajalla nautitaan Lopen kunnan kulttuuritoimen tarjoamat kakkukahvit.

  Konsertin jälkeen järjestetään juhlaillanvietto, jossa ruoka- ja juomatarjoilusta vastaa Majan Herrat. Ohjelmassa on totta kai myös musiikkia, loppilaisten nuorten bändi Kalla soittaa ja karaokea pääsevät laulamaan kaikki halukkaat!

  Konserttiohjelman hinta 15€ ja illalliskortti 40€. Ostaessasi molemmat saat ne yhteishintaan 50€. Konserttiohjelmia ja illalliskortteja myyvät 11.4. alkaen kuorolaiset, Neste Loppi ja Valtakukka Läyliäisissä. 

  Lämpimästi tervetuloa konserttiin ja illanviettoon!
  Lähettänyt 19.4.2018 klo 12.41 Helene Lindfors
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/31. Näytä lisää »