1r ESO

Versió v.2 de llibre de text per fer servir al curs de 1r de Ciències Socials. Tot el material està extret d'Internet i no hi ha cap motivació econòmica en la realització del material, no obstant això, si algú/na persona considera que he fet servir material que li pertany demanar-li disculpes primer i retirada immediata desprès.

Jo l'he fet servir a l'aula al llarg del curs 2014-15, 2015-16 i 2016-17.. però agrairé qualsevol proposta,crítica,observació..per millorar-lo ja que trobe millores per fer cada dia. Visualment és molt fluix però conté les eines bàsiques per desenvolupar els objectius i les competències bàsiques del curs.

Salutacions i gràcies ;)

Nota : Hi ha 2 fitxers perquè no em deixava penjar tot junt. Projecte 1r v2 és l'índex i el llibre i el de Procediments socials anglès són procediments que es fan servir a la matèria en anglès ( comentar un gràfic, un mapa històric...). També comentar que al final de cada unitat hi ha un parell de pàgines en anglès sobre continguts treballats per poder treballar alguna part de la matèria en anglès. Jo al final he afegit un atles mundial i per continents a mode de consulta.
Ċ
Nacho Garrido Gómez,
14 de maig 2014, 9:38
Ċ
Nacho Garrido Gómez,
6 de febr. 2014, 1:26
Ċ
Nacho Garrido Gómez,
26 de gen. 2016, 4:29
Comments