Partio on vastavoima “Miks mun pitäis?” ja “Ei kuulu mulle!”-asenteille. 

Partiossa välitetään ja muutetaan välittäminen käytännön teoiksi. Partiossa toimitaan ryhmässä ja on tärkeää, että saa tehdä itse.

Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin. Ryhmässä oppii toisaalta myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista.

Mitä meidän lippukunnassa tehdään?

Voit myös osallistua partion toimintaan aikuisena! Naantalin Naakoissa on vain aikuisia jäseniä.

Meillä opitaan käden ja mielen taitoja: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, kiiveten, suunnistaen, meloen, purjehtien. Osataan ensiapua ja osallistutaan partiotapahtumiin. Tunnetaan merimerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukaisista maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, lauletaan ja harjoitellaan erätaitoja.

Liity jäseneksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa.
Nyt on paras aika liittyä partioon.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan tulemalla käymään tapaamisissamme tai laittamalla vaikkapa sähköpostia.