Uutisarkisto‎ > ‎

Veneilykesä linjassa edellisten kanssa

lähettänyt SAR Naantali 18.9.2015 klo 9.04   [ 18.9.2015 klo 9.43 päivitetty ]
Veneilykesä oli kolea ja veneilijöiden määrä oli selvästi edellisvuotta pienempi, mutta meripelastus- ja avustustehtävien määrä ei silti näytä vähentyneen. Syyskuun puolessa välissä Naantalin Meripelastajien tehtävämäärä oli sama kuin viime vuonna vastaavana aikana. Tehtäviään on nyt suoritettu 41. 

Veneilykausi päästiin tänä vuonna aloittamaan poikkeuksellisen aikaisin, mutta keväällä tehtäviä ei juurikaan ollut ennen kesäkuun alkua.  Pääosa tehtävistä ajoittui juhannuksen ja koulujen alkamisen väliselle ajanjaksolle. Syyskuun alku on perinteisesti ollut rauhallinen, mutta kuukauden vaihtuessa on useana vuotena syntynyt uusi piikki tapahtumatilastoihin. 

Tehtävien pääosa on edelleen teknisistä vioista johtuvia avustus- ja hinaustehtäviä. Meripelastuskeskuksen johtamien tehtävien määrä on tänäkin kesänä ollut lievässä kasvussa. Kotihälytysten määrä on myös ollut jonkin verran suurempi kuin viime vuonna. Vakavilta onnettomuuksilta on onneksi vältytty. Tämä linja jatkukoon myös tulevina vuosina.
Comments