Uutisarkisto‎ > ‎

Uusi sivusto käyttöön

lähettänyt SAR Naantali 2.6.2014 klo 11.36   [ 2.6.2014 klo 12.32 päivitetty ]
Naantalin Seudun Meripelastajat siirtyivät uudistettuun Internet-palveluun. Googlen teknologian avulla syntyivät uudet www-sivut, jotka tukevat paremmin eri valmistajien selaimia ja toimivat myös älypuhelimissa. Internet-sivuston yhteydessä toimii päivystystoimintaa tukeva Intranet-sivusto. Sen avulla voidaan välittää erilaisia tietoja päivystysmiehistön ja alusta ylläpitävien ja huoltavien aktiivien kesken. 
Uusien sivujen päivittäminen on huomattavasti aikaisempaa helpompaa ja mahdollistaa pientenkin toimintaamme koskevien uutisten välittömän julkaisemisen. Venekoulu-sivusto jää edelleen osoitteeseen www.nsmp.net/vk/. Tulevaisuudessa myös venekoulun sivut muutetaan nykyaikaiseen paremmin tablettitietokoneille ja älypuhelimille sopivaan muotoon.

Vanhaan sivustoon www.nsmp.net on rakennettu automaattinen uudelleenohjaus tämän uuden sivuston etusivulle. Vanhat selaimeen tallennetut linkit tuovat yleensä liikenteen suoraan tähän uuteen sivustoon. Jos kaipaat jotakin vanhan sivuston sivua, pääset lukemaan sitä uuden sivuston Lehdet-sivulta löytyvän linkin avulla.

Toivomme uuden sivustomme palvelevan Sinua ja kaikkia meripelastuksesta kiinnostuneita. Tänä kesänä tapaat meidät monista saariston ja rannikon tapahtumista. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme ja alukseemme. Päivystyskalenteri-sivulta näet kesän tapahtumat, joissa olemme, ellei kiireellinen pelastustehtävä estä saapumistamme. Klikkaamalla kesätapahtuman kalenterimerkintää, saat näkyviin ruudun, jossa on karttalinkki, joka opastaa Sinut kesätapahtumaan ja samalla tutustumaan toimintaamme.
Comments