Naantalin Seudun Meripelastajat ryUusi apuvene saa nimensä Naantalin Venemessuilla

Viime syksynä Lammasluodon asemapaikalle saapuneen uuden apuveneen käyttökoulutuksia pidetään miehistölle tällä viikolla. Nyt apuveneellä on vain tunnus, "AV66". Mikä nimeksi tulee, se selviää Naantalin Venemessuilla lauantaina 25.5.2019 klo 16:30, jolloin veneen kastajaiset pidetään Vanhankaupungin kioskipaviljongin viereisellä rampilla.

Apuvene päätettiin hankkia pelastus- ja avunantotehtävien helpottamiseksi Naantalin alueen matalissa lahdissa, joihin ei suurella Lähitapiola V-S aluksella päästä. Alus myös mahdollistaa runsaslukuisten nuorisokoulutettavien ja harjoittelijoiden pääsyn päivystyksille ja merellisten toimien pariin.Apuveneen pituus on 5,03 metriä, leveys 2,05 metriä. Polyeteenistä valmistettu alus on kevyt: Yamaha- perämoottorin 51,5 kW tehollaan aluksen huippunopeus on 28 solmua. Toimintasäde on noin 20 merimailia, toiminta-aika yhdellä tankkauksessa noin kaksi tuntia. Alusta ajataan kahden hengen minimimiehityksellä ja siinä on hinausvalmius. Polytor Pro 16- merkkisen aluksen on valmistanut Boatsman. 

Tule Venemessuille tutustumaan alukseen, meripelastajat kertovat mielellään lisää aluksen ominaisuuksista ja tulevasta käytöstä!Pärjäätkö vesillä? 
Montako vastausta saat oikein sadassa sekunnissa? Klikkaa tästä!


Uusi apuvene saapui Lammasluotoon 23.10

Naantalin vesillä tuttu Lähitapiola V-S on saanut seuraa Lammasluodon tukikohdan laituriin. Apuvene AV66 saapui tiistaina, ensimmäinen käyttökoulutus järjestettiin keskiviikkona. 

Aluksen valmistaja on Ab Boatsman Oy. Koneen teho on 51.5 kW (70 hp) ja maksiminopeus 28 solmua. Pituutta uudella apuveneellä on runsaat 5 metriä. Alus sopii hyvin partiointiin ja isomman aluksen, Lähi-Tapiolan, tehtäviä täydentämään Naantalin lähialueella. Aktiiviset nuoriskoulutettavat tulevat myös saamaan aluksella käyttöä osaamiselleen.

Nyt aluksella on tunnus "AV66". Milllä nimellä sitä tullaan kutsumaan ja mikä on nimeen liittyvä tarina? Salaisuus paljastetaan Naantalin Venemessuilla toukokuussa 2019.Nuorisotoiminta

Syksyn pimeässäajoharjoitukset on pidetty, kertausmateriaalia Venekoulussa.
Koulutusohjemassa oleville lisätietoa talven ja kevään koulutuspäivistä sovelluksessa nsmp.nimenhuuto.com sekä Messin kautta tunnuksilla.    

Pelastusalus P/V Lähitapiola V-S

0400 321 298

Naantalin Seudun Meripelastajat on mukana Pax Navis- tapahtumassa. Paikka on Ruissalon Tapahtumatelakka. Lisätietoa ohjelmasta ja aikataulusta sivustolta http://www.itamerihaaste.net/ajankohtaista/tapahtumat/muut_tapahtumat/pax_navisSuomen Meripelastusseura ylläpitää yhdistysten jäsenrekisterejä keskitetysti. Tietosuoja-asetuksen mukainen SMPS:n rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä on saatavilla tästä linkistä.


Alisivut (1): Tietoa meistä