Naantalin Seudun Meripelastajat ryKoko perheen veneily- ja Saaristomeri-tapahtuma, Pax Navis, järjestettiin Ruissalon Telakalla torstaina 24.5.2018. Nyt toista kertaa järjestettävästä Saaristomeren veneilyrauhan julistuksesta on tarkoitus tehdä jokavuotinen veneilykauden alkajaisperinne. Naantalin Seudun Meripelastajien alus P/V Lähitapiola V-S miehistöineen osallistui tapahtumaan esitellen alusta ja meripelastustoimintaa tapahtuman osallistujille.Mikä on Pax Navis? Lue siitä lisää tästä linkistäKevään nuorisotoiminnan koulutusjakso on päättynyt. 

Koulutusohjemassa oleville lisätietoa nsmp.nimenhuuto.com sekä Messin kautta tunnuksilla. Katso myös nimenhuudon sovelluksesta ohjeet ja huoltajan suostumusilmoitus mikäli olet suorittanut koulutuksen ja olet kiinnostunut tulemaan mukaan päivystysreissuille.   
Nuorisotoiminnan käytössä olevasta apuveneestä (AV) voit lukea tästä linkistä

 
Hazard-suuronnettomuusharjoitus 18.10.2017 - katso video tästä linkistä


Pelastusalus P/V Lähitapiola V-S

0400 321 298


Suomen Meripelastusseura ylläpitää yhdistysten jäsenrekisterejä keskitetysti. Tietosuoja-asetuksen mukainen SMPS:n rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä on saatavilla tästä linkistä.


Alisivut (1): Tietoa meistä