Naantalin Seudun Meripelastajat ryApuvene sai Naantalin Venemessuilla nimen Reka  

Naantalin meripelastajien uusi apuvene sai Naantalin venemessuilla nimen Reka, jolla osoitetaan arvostusta yhdistyksessä kymmeniä vuosia toimineelle Reino "Reka" Penttiselle. Kuvassa veneen kummiksi valittu Kati Airo-Pulkkinen ja Naantalin Seudun Meripelastajien puheenjohtaja Kalle Hartikainen sekä juuri nimensä saanut Reka.Apuvene päätettiin hankkia pelastus- ja avunantotehtävien helpottamiseksi Naantalin alueen matalissa lahdissa, joihin ei suurella Lähitapiola V-S aluksella päästä. Alus myös mahdollistaa runsaslukuisten nuorisokoulutettavien ja harjoittelijoiden pääsyn päivystyksille ja merellisten toimien pariin. Apuveneen pituus on 5,03 metriä, leveys 2,05 metriä. Polyeteenistä valmistettu alus on kevyt: Yamaha- perämoottorin 51,5 kW tehollaan aluksen huippunopeus on 28 solmua. Toimintasäde on noin 20 merimailia, toiminta-aika yhdellä tankkauksessa noin kaksi tuntia. Alusta ajataan kahden hengen minimimiehityksellä ja siinä on hinausvalmius. Polytor Pro 16- merkkisen aluksen on valmistanut Boatsman. 


Pärjäätkö vesillä? 
Montako vastausta saat oikein sadassa sekunnissa? Klikkaa tästä!
   

Pelastusalus P/V Lähitapiola V-S

0400 321 298

Naantalin Seudun Meripelastajat ry:n syyskokous järjestetään perjantaina 22.11.2018 klo 18:00 alkaen Naantalin Kylpylässä. Kokouskutsu ja asialista on lähetetty yhdistyksen jäsenille Messin kautta. Syyskokoukseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Oletko yhdistyksen jäsen, mutta et saanut kutsua? Tarkista että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja ilmoita mahdollisesta muutoksista yhdistyksen sihteerille: mattimlindgren[at]gmail.comSuomen Meripelastusseura ylläpitää yhdistysten jäsenrekisterejä keskitetysti. Tietosuoja-asetuksen mukainen SMPS:n rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä on saatavilla tästä linkistä.