Till salu; sockar, vantar, mössor, hattar mm.

SUPERREA på TJOCKA SOCKAR!!!DE HÄR TRE PAREN TJOCKSOCKAR SÄLJES TILL DET FACILA
PRISET AV 150 KRONOR PARET, DE ÄR TOVADE, I STORLEK 36 OCH
DE BRUNA ÄR I TRETRÅDIGT GARN, DE RÖDSVARTA ÄR I LOVIKKA OCH DE GRÅ
ÄR I ETT MJUKARE TJOCKT ULLGARN SOM ÄR LIKA TJOCKT SOM LOVIKKA.
FÖR DIG SOM INTE VET, SÅ ÄR 150 KRONOR/PAR LÖJLIGT BILLIGT, SÅ FYNDA NU. 

De ljusa sockarna är sålda, men de två andra paren finns fortfarande kvar.
Med frakt kostar de 199 kr, och det är rena vrakpriset.


Bebis-sockar


Av och till säljer jag det jag tillverkat, mycket för att jag annars skulle drunkna i mina alster. Jag gör ogärna saker på beställning, men kan göra det i vissa fall. Det handlar om inspiration, och den styr man inte så mycket över.

Prislistan är baserad på några olika faktorer;
Garnpris, svårighetsgrad och tidsåtgång.

Prisexempel;
Bebissockarna ovan: 150 kronor.

Handledsvärmare/torgvante i Lovikka, ca 200 kronor, mer med broderi.


 Nålbunden mössa i krappfärgat tvåtrådigt garn, 200 kronor.Hatt och trefingervantar i tvåtrådigt garn, storleken är stort barn eller liten vuxen, jag har storlek 7,5 på mina händer & 56 i möss-storlek. Hatten är sydd i finska vridna knutar och har ett litet band under brättet, som skyddar öronen mot kyla.
Sömmen i vantarna är elastisk, känns nästan som stickat.
Nedan en bild på Ebba, min yngsta då hon är modell för hatten. Totalt kostar de 600 kr. 400 för hatten och 200 för vantarna. Hatten säljes separat för 500 kronor.


Ibland gör jag saker på beställning, nedan en "paddingtonhatt" med en giraff, i Lovikka, hatten är sydd i Dalbysom, och giraffen är torrtovad.

 
Min kompis som beställde hatten bistod själv med garnet, och ullen hade jag redan, vilket ledde till att jag inte tog våldsamt betalt av henne, 300 kronor för arbetet. Skulle jag behöva köpa allt själv, blir produkten dyrare.

 Lillväskan, den är stor nog att rymma en plånbok, en mobiltelefon & en liten nyckelknippa. Gjord i finska vridna knutar, knappen av ben, handgjord, och broderad. 500 kronor, garanterat exklusiv!


Vantarna är gjorda i finska vridna knutar i tvåtrådigt ullgarn, storlek ca 7,5 på de röda och 8,5 på de bruna. Pris 500 kronor paret. Till de bruna finns en hatt, vill man köpa hatten också, som även den är gjord i finska vridna knutar är de dina för 900 kronor, vilket är ett underpris. Hatten säljes separat för 500 kronor. Hatten är i storlek 57, 58 ungefär.

Nedan en bild på en vättehatt för barn, i Lovikka. Om man så önskar kan jag utöka broderierna på den. Priset är 400 kronor i nuläget, med utökade broderier 500 kronor. Den går att få på mitt huvud, men sitter tight, så storleken torde vara ca 54, 55 i möss-storlek.


Här nedan en snart färdig basker i storlek barn 8-10 år. Den är sydd i tvåtrådigt ullgarn, i finska vridna knutar, broderad med vita blommor och blomslingor i turkos. Priset, 400 kronor, garanterat unik. Broderiet är ännu inte klart, men den är så fin, att den förtjänar komma upp på sidan redan nu.


Barnbaskern är klar, så här ser den ut i färdigt skick, 400 kronor alltså...


En mössa som färdig kommer att kunna associeras till Putte i Blåbärsskogen. Färgerna blir alltså lila, och broderier av blåbär planeras. Pris? 500 kronor för färdig mössa. Storleken är barn, enligt överenskommelse med ett av familjens barn, som sade " gör den i barnstorlek, då kommer många barn att bli glada". Jag planerar att stå på Hägnans Julmarknad i Gammelstad, 2-4 december 2011, besök mig gärna där!
Comments