Tervetuloa Myyrpartioon!

Myyrpartio (Mypa) on vuonna 1971 perustettu vantaalainen, aktiivinen, vapaaehtoistyöllä toimiva, eräpainotteinen lippukunta. Meille tärkeää on perinteisten erätaitojen ja luontoarvojen lisäksi nuorten kasvu vastuullisiksi aikuisiksi.

Toiminta-alueeseemme kuuluvat Myyrmäki, Louhela, Rajatorppa, Vapaala ja Askisto, mutta olet toki tervetullut mukaan kauempaakin. Lippukunnassamme on jäseniä noin 120 - sekä poikia että tyttöjä.

Lippukunnassamme toimii kaksi sudenpentulaumaa, kaksi seikkailijajoukkuetta ja yksi tarpojavartio. Kokoontumispaikkana toimii Kolo Vantaan Myyrmäessä, osoitteessa Löydöstie 4.


Syksyn kokoukset alkaneet! 

Katso kokousajat Toimintaryhmät-sivulta


Tietoa uusille myyrpartiolaisille
Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio on käytännössä? 

Voit ilmoittautua mukaan Myyrpartion toimintaa täyttämällä sähköisen lomakkeen Liity partioon -kuvakkeen alta, jolloin tiedot päivittyvät suoraan lippukunnan jonolistalle. 

Aikuinen, myös sinä olet erittäin tervetullut toimintaamme! Viikottaisen ohjelman ja retkien järjestämisen lisäksi aikuiset jäsenemme osallistuvat piirin ja Suomen partiolaisten tapahtumiin, järjestävät omia vaelluksia ja muuta partiohenkistä ohjelmaa itselleen. 


  
Instagram