Meddelelser‎ > ‎

NivåMusiklaug i Lagunen

indsendt 12. maj 2018 14.27 af Nivå Musiklaug

Bluesdronning med storswingende ensemble

Torsdag d. 17. maj kl. 20 inviterer Nivå Musiklaug til koncert med bluesdronningen Miriam Mandipira – det bliver en oplevelse for elskere af både jazz og blues, med alt fra swingende jazz over smukke ballader til svedig blues og funk – alt udført på et højt professionelt niveau og med stor spilleglæde!

I front er sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind i de danske hjerter.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Trommeslager Søren Frost, der bl.a. har spillet med DR’s bigband vil fyre op under ensemblet med sine fede grooves. Frost besidder en eminente teknik, et stort kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter, samt en stor kærlighed til New Orleansmusikken.

Miriam Mandipira, Kjeld Lauritsen, Per Gade & Søren Frost – torsdag d. 17. maj kl. 20 – billetpris 130 kr. – bestil på tlf. 49146611.


Comments