Meddelelser

Små opdateringer om løst og fast - du også abonnere på nyhederne ved at bruge "Abonner på indlæg" linket nedenfor.

"Spiseseddel" September 2018 til Juni 2019

indsendt 6. sep. 2018 17.10 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 9. jan. 2019 13.41 ]

Med de varmeste dage og den skønneste sommer i frisk erindring vender vi opmærksomheden mod efterårets arrangementer i NivåMusiklaug og med et lille smugkig til arrangementer i nytår/forår 2019. Så frem med kalenderen og få sat de krydser allerede nu:

23 september: Benny Holst Trio i LagunenLive Kl 15.30. Entre: 130,- (Tlf: 49 14 66 11 )

Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med, når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles. Han har 40 år på bagen som turnerende artist, og har gennem det sidste årti pustet nyt liv i den danske folkemusik med flere prisbelønnede albums. Med på scenen har Benny de faste makkere Martin Andersen og Jacob Rathje. Sammen tager de os med tilbage til rødderne med en perlerække af sange, der strejfer omkring den danske vise-tradition og emmer af blues.


5. Oktober: 

Purple Mind (Purple Mind spiller covermusik med et bredt repertoire af kendte numre, hvor der altid er mulighed for at røre sig på dansegulvet til de inciterende rytmer. Purple Mind består af Liw, som klarer vokalen, Erik og Bjørn vrider guitarerne, Jette svinger bassen, og Palle slår på trommerne.) og Noget Andet (Noget Andet- spiller rock musik – en blanding af egne kompositioner og fortolkninger af diverse numre, der er, eller har været, oppe i tiden. Stilen er Rock a´la -Noget Andet-. Alle numre bliver behandlet i vores eget univers, hvilket skaber en rød tråd i musikken. Af covernumre der allerede har været under vores herlige behandling kan nævnes Cranberries “Zombie”, DAD "Everything Glows", Kent " Kärleken Väntar" og mange flere. Bandet består af sanger Kristian Rædkær på guitar og vokal, Tobias Neergaard på guitar, Miklos Michaelsen på bas samt Michael Søderberg på trommer). I teaterhuset. kl 19.30. Entre 40,- i døren.


28 Oktober: Musikorkesteret i LagunenLive kl 15.30. Entre:130,- ( 4914 6611 )

Musikorkestret er tilbage med frygtløse og uforudsigelige, kollektive improvisationer! Siden 1980’erne har Musikorkestret vakt begejstring på de danske scener med melodiøse sange og medrivende grooves. Paul Banks, Jørgen Lang & Martin Andersen tørner sammen i et virtuost spil med en unik sammensætning af akustiske instrumenter og en bred publikumsappel.


30 Oktober: Åben scene, Spil Dansk, Egedal-Byens Hus, Egedalsvej 2, Kokkedal, kl 19.00


2 November: Syng DK Mere om dette senere….kl 19.30 i Teaterhuset (Aflyst)


25 November: Kresten Osgood har samlet denne kvartet specielt til Nivå musiklaugs LagunenLive arrangement. Den norske supertrompetist Erik Kimestad er bl.a. kendt fra Horse Orchestra og Kresten Osgood Kvintet, Niels Vincentz har været her før og er en smuk saxofonist, som har holdt fanen højt i over 25 år. Hans albums med den amerikanske trommeslager Billy Hart er klassikere i dansk jazz. Matthias Petri er en ung fremadstormende bassist - hårdt swingende og fuld af ideer. Dagens kapelmester har besøgt os to gange før og er garant for et farverigt bredt favnende og dynamisk trommespil!

kl 15.30 Entré: 130,-  Køb din billet på tlf: 4914 6611


7. December: Nivå sixties og Mrs. B and the loungeBreakers  spiller i teaterhuset kl 19.30 

Entré 40,-

Nivå Sixties består af Benedikte Krarup ( sang), Carsten Wind (guitar ), John Nilsson (Trommer) og Hans Henriksen (Bas). De spiller hovedsaligt country, swing/standardnumre og numre komponeret af vores guitarist Carsten Wind, bistået af Benedikte, som skriver nogle af teksterne.. et enkelt Cajun nummer eller to vist også har sneget sig ind på os. De spiller Både Rock og rul og stille ballader, så man ikke får revet hovedet af på grund af lydtrykket; Men det svinger godt alligevel. Og så kaster de sig modigt ud i 3 stemmigt acapella sang i ægte country-style!

Mrs B and the LoungeBreakers

Et band med en mission: Vores musik univers er et varmt paradis hvor din sommer forlænges og forvandles til gylden loungestemning med "summertime" og "You are my sunshine on a rainy day"

En duvende mild havbrise vil smyge sig om din krop, mens dine sanser stimuleres i solnedgangens skær til bluesrytmer og jazzede Amy Winhouse vibes. Denne aften er også tilsat lidt julekrydderi, og du kan varme dig ved "Close to my fire"

Du er inviteret indenfor i vores univers fredag den 7.december i Teater Huset, Kalvehaven 6 i Nivå. Dørene åbnes kl. 19.30. Entré 40,-

Loungecruise bestyres af:
Stemme: Mrs B -Lead vocal og livsglæde
Bas: Phillip A R M aka Riise- 5 string bas og kor
Diskant: Philip E K aka Ejler- lead og multieffects guitar og kor
Stereo: Christian K aka Doc. C - lead og rytme guitar recepter
Volumen: Finn B - drums og beer barrels

Info/booking: Tlf. 21932208


Så kom og luft ører og ben til en hyggelig aften i musiklauget. Entre 40,- i døren.


11 December: Nivå Musiklaugs Kor, Optakt til julekoncert, Teaterhuset kl 19.30. Gratis entre.


15 December: Nivå Musiklaugs Kor, Julekoncert, Nivå Malerisamling.


27 Januar 2019: Tim Lothar, Peter Nande og Mik Schack LagunenLive kl 15.30 Entré: 130,-

image.png

Humoristisk historiefortælling og mesterlig blues, spillet med hjerte og virtuositet. Tim Lothar, Peter Nande og Mik Schack er ikke bare fremragende musikere hver for sig - sammen kan de endnu mere: Armeret med guitar, mundharpe, jug, vaskebaljebas, skeer, kufferttrommer, vaskebræt og en plastik gris, tager de publikum med på en rejse i de mere obskure gamle bluessange. Det er aldrig kedeligt og deres spilleglæde er smittende.

Nande blev Årets Danske Blues Navn i 2007, Tim i 2008 - og duoen blev nomineret til Årets Nye Folk Navn ved Danish Music Awards i 2010.

Mik Schack var født til at være greve af Schackenborg, men ville hellere spille, male og lave radio og tv. Han er kendt fra sit TV-program “Hjemmeservice”.

Trioen har netop udgivet live-albummet “Walk Right In” som er noget af en humørbombe!

Arrangør: Nivå Musiklaug/LagunenLive
Billetpris: 130,-
Bestil på tlf. 49146611  


1. Februar Noget Andet spiller i teaterhuset kl 19.30 Entré 40,- i døren.
(Noget Andet- spiller rock musik – en blanding af egne kompositioner og fortolkninger af diverse numre, der er, eller har været, oppe i tiden. Stilen er Rock a´la -Noget Andet-. Alle numre bliver behandlet i vores eget univers, hvilket skaber en rød tråd i musikken. Af covernumre der allerede har været under vores herlige behandling kan nævnes Cranberries “Zombie”, DAD "Everything Glows", Kent " Kärleken Väntar" og mange flere. Bandet består af sanger Kristian Rædkær på guitar og vokal, Tobias Neergaard på guitar, Miklos Michaelsen på bas samt Michael Søderberg på trommer).

7 Marts Aske Jacoby LagunenLive kl 20.00 Entré 130,- 

Mere senere.

1. Marts Noget Cubansk

Mere senere...

31 Marts Big Creek Slim LagunenLive kl 15.30 Entré 130,-

Mere senere

5 April Roccapella og Stigs Bluesband i Teaterhuset

Mere senere

12 Maj Alice Carreri Kvartet LagunenLive kl 15.30 Entré 130,-

Mere senere

-- 

Nivå Musiklaug

www.musiklaug.dk 


Bliv også ven med os på FacebookNivå Festival

indsendt 12. maj 2018 14.34 af Nivå Musiklaug

Så ligger programmet klar til dig. Vi glæder os til at dele denne dag med dig og dem du kunne have lyst til at tage med ned til kalvehaven. Vi ses!

1200 - 1245: NML kor
1300 - 1345: Nivå Big Band
1400 - 1415: Tale
1415 - 1445: Langvad
1500 - 1545: Rockapella
1600 - 1645: Purple Mind
1700 - 1815: Dire Straits Jam
1815 - 1900: Niv River Band

Der kan selvfølgelig ske ændringer løbende så kig ind i ny og næ.

Vi ses!

NivåMusiklaug i Lagunen

indsendt 12. maj 2018 14.27 af Nivå Musiklaug

Bluesdronning med storswingende ensemble

Torsdag d. 17. maj kl. 20 inviterer Nivå Musiklaug til koncert med bluesdronningen Miriam Mandipira – det bliver en oplevelse for elskere af både jazz og blues, med alt fra swingende jazz over smukke ballader til svedig blues og funk – alt udført på et højt professionelt niveau og med stor spilleglæde!

I front er sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind i de danske hjerter.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Trommeslager Søren Frost, der bl.a. har spillet med DR’s bigband vil fyre op under ensemblet med sine fede grooves. Frost besidder en eminente teknik, et stort kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter, samt en stor kærlighed til New Orleansmusikken.

Miriam Mandipira, Kjeld Lauritsen, Per Gade & Søren Frost – torsdag d. 17. maj kl. 20 – billetpris 130 kr. – bestil på tlf. 49146611.


Stig Møller Trio i Lagunen

indsendt 1. okt. 2017 07.23 af Nivå Musiklaug


Søndag den 15. oktober klokken 1600 præsenterer Nivå Musiklaug sammen med Lagunen Stig Møller Trio. Det bliver en nostalgisk rejse gennem et stykke dansk musikhistorie når nationalhippien Stig Møller/Guitar, Peter Ingeman/bas og Hans Fagt/trommer spiller op.

I slutningen af 60’erne var Stig med til at danne Steppeulvene, der med LP’en HIP udgjorde et omdrejningspunkt i dansk rockhistorie. Peter Ingemann gjorde sig bemærket i 60’erne med den psykedeliske rocktrio Young Flowers og senere med Skousen & Ingemann og Røde Mor. Trommeslager Hans Fagt er kendt for sit arbejde med bl.a. Kim Larsen og Bellami.

Stig Møller indledte sin karriere som bassist i pigtrådsorkestret Les Rivals. Inspireret af folkemusikken, med Bob Dylan som det store musikalske forbillede, skiftede han senere bassen ud med guitaren, som siden har været hans foretrukne instrument. Ud over sin rolle i Steppeulvene, har Stig Møller også haft en solokarriere og spillet i en lang række bands med flere af Danmarks største musikere. Stig Møllers og Peter Ingemanns veje har krydset hinanden flere gange i årenes løb, bl.a. i forbindelse med projektet Skousen & Ingemann, hvor nummeret ”Herfra hvor vi står” er særligt kendt.

Billetprisen er 130,- kr. Der kan bestilles billetter på tlf 49146611.


Nivå Festval lørdag den 3. juni

indsendt 12. apr. 2017 03.45 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 30. maj 2017 10.30 ]

Program:

1200: MORTY (Ung singer/song-wrighter)

1300:. Nivå Bigband (skøn traditionel swingende bigband musik)

1400: Per Frost Henriksen holder tale

1415: Nivå Sixties (Rock, Country og pop)

1515: Noget Andet

1615: The Wake

1715: Get Lucky

1815: Diamonds n´Rust

Fredags rock i Teaterhuset 3. marts 2017

indsendt 27. feb. 2017 11.56 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 27. feb. 2017 12.01 ]

Endnu en gang byder Nivå Musiklaug på musikalske lækkerier du kan varme dig på her inden foråret rigtig får fat.
Vi åbner dørene kl 19.30 i teaterhuset, Kalvehaven 6, så du kan nå i baren inden de første toner klinger omkring kl 20.00

Denne ganske særlige aften har ROCKAPELLA fyldt godteposen HELT op til dig og dine bedste venner.

Musik i Teaterhuset 4. november

indsendt 26. okt. 2016 11.15 af Nivå Musiklaug

Endnu en gang byder Nivå Musiklaug på musikalske lækkerier du kan varme dig på her i den tiltagende efterårs-kulde:
Vi åbner dørene kl 19.30 i Teaterhuset, Kalvehaven 6 i Nivå.. og første toner klinger allerede omkring kl 20.00

Morty er en 21 årig singer/songwriter fra vores egen baghave: Fredensborg. Han skriver sine egne sange, men synger også sange af Passenger, Ed Sheeran, Stu Larsen og andre folk-musik sangere.

Mortys stil varierer fra passionerede, melankolske kærlighedssange, til energiske, melodiske og iørefaldende numre. Teksterne kan være dybe, men også hjertevarme og muntre. Mortys styrke ligger inden for hans sangskrivning, hvor hver tekst har en personlig historie.

Udover at optræde på festivaler og forskellige andre jobs, arbejder han i øjeblikket på at producere debut singlen "Cocaine".

En kort pause indlægges til besøg ved stedets "vandhul" hvor aftenens bar"pige" er Jens (husk sygesikringsbeviset;0) Han sælger Øl/Vand og vin til vores vanlige og alligevel fantastiske lave priser.

Stigs Blues Band spiller derefter blues og bluesrock for os.
Repertoiret går fra gode gamle blues-drenge som B.B. King, Luther Alison og Muddy Waters, over nyere blues og bluesrock som i Clapton, John Mayall og Gary Moore, til Keri Leigh og Shemekia Copeland.
Der bliver spillet gode gamle kendinge og "ting" Stigs Blues Band har fundet frem fra krogene og poleret til et kærligt genhør.
Stigs Blues Band er:
Stig Meyer Clausen - leadguitar, mundharpe, kor...
Lone Steensig - vokal, percussion
Ole - guitar, kor
Torben Andersen - bas
Michael Jensen - trommer, kor

Kig forbi og få én på lytteren.

Entreen er gratis for medlemmer og en rund 20,-er for gæster

Musik i Teaterhuset

indsendt 22. aug. 2016 09.40 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 22. aug. 2016 09.41 ]

Så er tiden kommet til det første kalender-kryds af en lang række, nemlig: Fredag d 2. September 2016. 


OlsenMadsenOlsen, bestående af Erik Olsen guitar sang, Søren Madsen bas og Kjeld Olsen guitar ukulele mundharpe sang, sætter gang i løjrerne på sæsonens første Fredags Rock ca. kl 20.00
Den akustiske trio er i den modne alder, hvilket i nogen grad afspejles i det brede repertoire som dækker, Blues, Rockabilly, Swing og med en lille forkærlighed for mange delvis glemte numre.

Kl. ca 21.00 overtager Niels Wilhelm Knudsen, med band, scenen.
"Knudsen er en del af et spirende miljø af Jazzmusikere og komponister..." og "...har flere andmelder roste album bag sig.."(Politiken) "Musik med et velsmurt swingende og melodisk drive.." og "...han ligger klangmæssigt lidt i slipstrømme efter NHØP." (Jazz-nyt) Spændende er det hvad de har lagt i posen til os af lækkerier. Genreren er Jazz og stedet er Teaterhuset, Kalvehaven 6 i Nivå.

Døren åbnes kl 19.30 og baren sælger kølige Øl, vand og vin til særdeles rimelige priser.
Entré:
50,- kr for ikke medlemmer
(et medlemskab koster kun 100,- om året)

30,- kr for medlemmer.

Nivå musikfestival 4 Juni 2016 + program.

indsendt 9. maj 2016 02.25 af Nivå Musiklaug

Nu er vinterens mange forberedelser ved at være på plads til årets bud på en skøn Musik festival i Kalvehaven i Nivå. Mange frivillige har allerede meldt sig, ligesom alle loppe boder med Vintage-bud atter vises stor interesse (kontakt os hvis du vil være med). Boderne åbner allerede kl 11.00

Fodboldklubben disker op med lækre varme pølser, hjemmebagt kage og en dampende kop kaffe til festival priser. Musiklauget åbner baren ved 12 tiden og holder åbent indtil de sidste toner har lydt. Der er alt hvad der skal til for at have en dejlig dag for hele familien under åben himmel.

Lad ikke noget komme i vejen for udsigten til at opleve det vi alle har ventet på: Nivå musiklaug er stolte af at kunne løfte sløret for mange og alsidige musikalske indslag bredt ud over dagen d. 4 Juni 2016. Sådan en unik oplevelse må bare medføre et kryds i kalenderen.


På gensyn!!


12.00 Nivå Musiklaugs kor

..Er et Spændende og alsidigt kor med bred smag, der under ledelse af David Lustrup Jensen, åbner festlighederne og tager kendte numre under kærlig behandling.

12.45 Nivå Zingers

..Er et musikskolekor fra Nivå og omegn aka. Nivå Zingers. Koret synger et blandet repertoire af nutidens pop, afrikanske og bulgarske sange. De glæder sig meget til at synge på festivalen og skabe en masse god stemning og energi til festivalen. David Lustrup Jensen styrer løjerne.

13.30 Nivå Big Band

...bidrager, igen i år, med swingende jazzmusik i den populære tradition fra Count Basies og Duke Ellingtons orkestre. Det erfarne orkester består af 16 musikere, som spiller under ledelse af saxofonist og komponist Katrine Suwalski. Det er en fornøjelse for orkestret at kunne præsenterere sangerinden Fifi Dahy i en række numre fra det klassiske bigband-repertoire.

14.30 Tale v. Per Frost

15.00 ROCKAPELLA

... har været en del af Nivå Musiklaug fra foreningens start. Bandet har formået løbende at forny og udvikle sig og fremstår her i 2016 markant opdateret såvel musikalsk som stilmæssigt. På musikfestivalen præcenterer de 4 garvede musikere med en skøn sangerinde i front, et herligt mix af de lidt ældre klasikere og tidens mest hotte rytmer. Der er dømt glad musik som du garanteret kender det meste af! Her fremført med masser af energi og højt humør

16.00 Stigs Blues Band

...spiller svedig og svingende blues og bluesrock med egne versioner af nye og ældre numre fra en stribe blues- og rockmusikere, som f.eks. Joe Bonamassa, Robert Cray, John Mayall, Gary Moore, Shemekia Copeland og Erja Lyytinen. Det 15 år gamle band har i sin nuværende konstellation spillet sammen i 1½ år. Stigs Blues Band består af: Stig Clausen: guitar, mundharmonika, kor. Lone Steensig: vokal, percussion. Ole E. Jensen: guitar, kor. Torben Andersen: bas, kor. Michael Jensen: trommer, kor

17.00 Gen:Lyd

Rockbandet spiller melodisk garagerock med danske tekster og iørefaldende numre fra egen skuffe. Bandet er især inspireret af halvfemsernes rock, punk og grunge, og lægger i deres egen musik vægt på den progressive guitarbærende nerve. Repertoiret spænder over en række hårdtslående uptempo-numre kombineret med de mere følsomme ballader, der tilsammen kendetegner GENLYD.

18.00 Sort Sommer

Hold på hat og briller... Brødrene Kjeldstrøm og co. er at finde blandt de udøvende artister på årets Festival!
Sort Sommer er inspireret af bl.a. Deep Purple og AC/DC´s spillestil med det twist at teksterne er på dansk og hjemmebrygget. Stjerneforsanger: Jens Kjeldstrøm. Maverumlende Bas: John Meyer. Tonsende Tønder: Tommy Thor Nielsen. Super Spade: Cristian Kjeldstrøm

19.00 Niv River Band

..har eksisteret i mere end 10 år og de spiller hovedsageligt glad 60'er rock og i det hele taget musik med gang i. Guitar, sang: Henrik I. Nielsen. Guitar: Alex Andersen. Bas: Morten D. Johannesen. Trommer, sang: Flemming Ryyd

Nivå Festival 4. juni 2016

indsendt 2. mar. 2016 11.19 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 8. maj 2016 01.02 ]


1-10 of 33