Meddelelser

Små opdateringer om løst og fast - du også abonnere på nyhederne ved at bruge "Abonner på indlæg" linket nedenfor.

Kira Martini Trio på Lagunen 12. september 1530

indsendt 30. aug. 2021 12.05 af Nivå Musiklaug


LIVEMUSIKKEN GENOPSTÅR PÅ NIVÅ HAVN

indsendt 29. jul. 2020 15.11 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 1. nov. 2020 14.51 ]

I flere år har Nivå Musiklaug arrangeret koncerter i Restaurant Lagunens lokaler på Nivå Havn, men da coronakrisen ramte, blev årets koncertrække sat på standby. Nu genopstår livemusikken – første koncert er med Yasmin Kierkegaard d. 23. august.

Samfundet er åbnet op igen og kulturlivet ligeså – dog med særlige retningslinjer for, hvordan vi kan nyde kulturen sammen. Sådan vil det også være til koncerterne på Nivå Havn. Her følger man Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for, hvordan vi på forsvarlig vis omgås hinanden. Det betyder færre publikummer til hver koncert og en stigning i billetpris på 20 kr., så det hele kan løbe rundt.

I Nivå Musiklaug er man dog ikke i tvivl om, at der skal sættes gang i livemusikken igen: ”Det er så vigtigt, at vi får gang i kulturlivet igen. Musikken er en essentiel del af vores liv og vi vil også rigtig gerne støtte op om de fantastiske kunstnere, som har været sat ud af spil, siden krisen begyndte. Vi kan kun modtage ca. halvdelen af det antal publikummer, vi plejer, men vi respekterer selvfølgelig Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og får det bedste ud af de rammer, der er.”

Også restaurantchef Andreas Ørndrup glæder sig over, at Lagunen snart bliver fyldt med livemusik og gode vibes igen. ”Vi har virkelig savnet koncerterne her i restauranten. Det er så stor en glæde at have de her musikoplevelser i lokalsamfundet og vi er helt klar på at gøre alt, hvad der skal til for at få gang i koncerterne igen på en forsvarlig måde.”

LagunenLive Billetprisen er 150,- og billetter kan bestilles på tlf. 49146611 eller direkte i Restaurant Lagunen på Nivå Havn.


Også FredagsRock er tilbage med friske og ivrige amatørbands klar med fintpudsede set-lister!

Det foregår som altid i Teaterhuset, Kalvehaven 6 Nivå.

Også her har vi måtte Corona-begrænse antal publikum, nu til max 40 gæster og har derfor indført billet booking. For at sikre dig din(e) billet(ter) sender du en mail til musiklaug@gmail.com og skriver book billet i emnefeltet. I selve beskeden skriver du hvor mange billetter du ønsker, om du/i er medlemmer, hvilken koncert og hvem du er. Entreen til FredagsRock er som vanligt gratis for medlemmer og 40,- pr gæst.

Betaling foregår i baren hvor vi sælger øl/vand/vin til fornuftige priser, primært på mobilepay/kontant.

Dørene åbner allerede kl 19.30 så vi har tid til at komme ordentlig på plads til musikken starter.


Fredag 4. september. Fredagsrock

Syrup and Honey har udtalt: Musik er vores passion og passion er en livskvalitet som vi gerne deler                      med andre....

Hound Dawgs eller Elvis Presley Orkesteret (EPO) har også øvet sig og glæder sig til at dele deres begejstring for Elvis´ mange legendariske sange. Glæd jer til en aften med "skub" i.


Søndag 20 september. Lagunen Live

Tamra Rosanes


Fredag 2. oktober. Fredagsrock

JR Blues Band, Jim Radmer

(Pub Rock) Måske en anden dag henset til at fået band fra lauget ind denne dag


Lørdag 24. oktober. Gasolin på Ragnarock


Søndag 25. oktober. Lagunen Live

Alain Apaloo


Fredag 6. november: FredagsRock

Så er vi ved at være klar med en ny aften med lækker gang i den fede rock.
De ene navn på listen er:


Noget Andet The Band.
Det består af 4 rutinerede herrer der elsker at spille rock og gerne højt når lejligheden byder sig.
De spiller gerne covers af covers da de elsker at spille numre som alle kender med et tvist så selv gamle travere bliver som nye igen.
De komponerer også egne numre som de ynder at spille ved særlige lejligheder.

Det andet Band-navn kender vi ikke endnu men de har lovet oplagt at spille lidt lækkert fra "kagekassen".

Vi glæder os til at se dig på Fredag med corona afstand og højt humør.

Entré: 40,- for gæster og gratis for medlemmer (Bliv medlem et helt år for kun 100,- kr)

Du kan sikre dig en billet her:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPeZA6vQ8lwpL7mmqpuq2CUEplCHuilaWLR5dDC2ozEIb4uw/viewform


--


Søndag 22. november. Lagunen Live

Kresten Osgood, Jesper Løvdal & Thomas Vang


Fredag 20. november. Schrink Freud i Teaterhuset


Fedag 4. december. Fredagsrock


Torsdag 10. december. Lagunen Live

Billy Cross, Mik Shack & Flemming Ostermann UDSOLGT


Fredag 5. februar. Fredagsrock

InDurance (Katrine)


Fredag 5. marts. FredagsrockFredag 9. april. Fredagsrock


Lørdag 5. juni. Nivå FestivalAndre bands

Blues4You (Martin) Birgitte og Ulrik vanovereem@mail.dkMusiklauget og den musikalske folkekultur

Koncerterne arrangeres af Nivå Musiklaug, hvis aktiviteter spænder over et aktivt musikalsk samvær, både som udøvende musikere og som arrangører af musikalske begivenheder i Nivå. Musiklaugets mission er at fremme og udbrede den musikalske folkekultur i lokalområdet: ”Vi vil gøre det muligt at opleve stemningsfuld livemusik af høj kunstnerisk kvalitet, og vi tilbyder et alsidigt program med folkelige såvel som mere avantgardistiske artister.” Desuden arrangerer Nivå Musiklaug fredagsrock i Teaterhuset i Nivå og den årlige Nivå Festival i Kalvehaven, som finder sted første lørdag i juni. Musiklauget har også det hyggeligste øvelokale til foreningens lokale bands. Ønsker man at blive medlem eller støtte det lokale musikliv, kan man se mere på hjemmesiden www.musiklaug.dk.Unavngivet indlæg

indsendt 23. apr. 2020 09.41 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 23. apr. 2020 09.41 ]

Nivå 23 April 2020

Som det ser ud nu har vi desværre været nød til at aflyse vores arrangementer helt op til sommerferien.
Men hold øje med siden; der kan jo pludselig ske ændringer.

Vi ses igen til et forrygende efterår!
De Bedste Hilsner:
NivåMusiklaug.

Følg gerne med på Facebook.

Vinternes musik i Teaterhuset og i Lagunen

indsendt 4. sep. 2019 13.14 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 23. apr. 2020 09.45 ]"Spiseseddel" September 2018 til Juni 2019

indsendt 6. sep. 2018 17.10 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 21. maj 2019 04.19 ]

Nivå Musikfestival 2019

1 Juni 2019

1100 - 1600: Loppemarked.

1200 - 1245: Sort Sommer. Bandet blev startet af to tvillinger tilbage i 90´erne og

                     består i dag af 4 af de oprindelige og Mette som er det sidste nye skud på stammen                             besætningen er nu: Mette: Kor. Tommy: Trommer. Christian:Guitar. John: Bass. Jens:                         Forsanger.

1300 - 1345: Nivå Big Band (Dejlig fed blæser musik som bare swinger)

14.00   tale af Per Frost (fast gæst til foreningernes aktiviteter; en rigtig ildsjæl)

1415 - 1500: Niv River Band (er rock og i det hele taget musik med gang i, -velegnet til fest!)

1515 - 1600: Syrup&Honey (Musik er vores passion og passion er en livskvalitet som vi gerne deler                       med andre....)

1615 - 1700: Noget Andet (Leveringsdygtige i herlig sus i skørterne.. og måske også lidt i ørerne)

1715 - 1830: CEONEO (Nye og gamle CEONEO´er til herlig "revisiting/reunion" på netop vores                               festival)

1845 - 1930: Rockapella: (-har været en del af Nivå Musiklaug fra foreningens start. Bandet                      har formået løbende at forny og udvikle sig, og fremstår her i 2019 fuldt                              opdateret såvel musikalsk som stilmæssigt. På Nivå Musikfestival præsenterer                      de 4 garvede musikere med de 2 skønne sangerinder i front et herligt mix af                        dansk og udenlandsk musik med tempo i. Der er dømt glad musik, som du                          garanteret kender det meste af, fremført med masser af energi og højt humør.) 


Nivå Festival

indsendt 12. maj 2018 14.34 af Nivå Musiklaug

Så ligger programmet klar til dig. Vi glæder os til at dele denne dag med dig og dem du kunne have lyst til at tage med ned til kalvehaven. Vi ses!

1200 - 1245: NML kor
1300 - 1345: Nivå Big Band
1400 - 1415: Tale
1415 - 1445: Langvad
1500 - 1545: Rockapella
1600 - 1645: Purple Mind
1700 - 1815: Dire Straits Jam
1815 - 1900: Niv River Band

Der kan selvfølgelig ske ændringer løbende så kig ind i ny og næ.

Vi ses!

NivåMusiklaug i Lagunen

indsendt 12. maj 2018 14.27 af Nivå Musiklaug

Bluesdronning med storswingende ensemble

Torsdag d. 17. maj kl. 20 inviterer Nivå Musiklaug til koncert med bluesdronningen Miriam Mandipira – det bliver en oplevelse for elskere af både jazz og blues, med alt fra swingende jazz over smukke ballader til svedig blues og funk – alt udført på et højt professionelt niveau og med stor spilleglæde!

I front er sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind i de danske hjerter.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Trommeslager Søren Frost, der bl.a. har spillet med DR’s bigband vil fyre op under ensemblet med sine fede grooves. Frost besidder en eminente teknik, et stort kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter, samt en stor kærlighed til New Orleansmusikken.

Miriam Mandipira, Kjeld Lauritsen, Per Gade & Søren Frost – torsdag d. 17. maj kl. 20 – billetpris 130 kr. – bestil på tlf. 49146611.


Stig Møller Trio i Lagunen

indsendt 1. okt. 2017 07.23 af Nivå Musiklaug


Søndag den 15. oktober klokken 1600 præsenterer Nivå Musiklaug sammen med Lagunen Stig Møller Trio. Det bliver en nostalgisk rejse gennem et stykke dansk musikhistorie når nationalhippien Stig Møller/Guitar, Peter Ingeman/bas og Hans Fagt/trommer spiller op.

I slutningen af 60’erne var Stig med til at danne Steppeulvene, der med LP’en HIP udgjorde et omdrejningspunkt i dansk rockhistorie. Peter Ingemann gjorde sig bemærket i 60’erne med den psykedeliske rocktrio Young Flowers og senere med Skousen & Ingemann og Røde Mor. Trommeslager Hans Fagt er kendt for sit arbejde med bl.a. Kim Larsen og Bellami.

Stig Møller indledte sin karriere som bassist i pigtrådsorkestret Les Rivals. Inspireret af folkemusikken, med Bob Dylan som det store musikalske forbillede, skiftede han senere bassen ud med guitaren, som siden har været hans foretrukne instrument. Ud over sin rolle i Steppeulvene, har Stig Møller også haft en solokarriere og spillet i en lang række bands med flere af Danmarks største musikere. Stig Møllers og Peter Ingemanns veje har krydset hinanden flere gange i årenes løb, bl.a. i forbindelse med projektet Skousen & Ingemann, hvor nummeret ”Herfra hvor vi står” er særligt kendt.

Billetprisen er 130,- kr. Der kan bestilles billetter på tlf 49146611.


Nivå Festval lørdag den 3. juni

indsendt 12. apr. 2017 03.45 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 30. maj 2017 10.30 ]

Program:

1200: MORTY (Ung singer/song-wrighter)

1300:. Nivå Bigband (skøn traditionel swingende bigband musik)

1400: Per Frost Henriksen holder tale

1415: Nivå Sixties (Rock, Country og pop)

1515: Noget Andet

1615: The Wake

1715: Get Lucky

1815: Diamonds n´Rust

Fredags rock i Teaterhuset 3. marts 2017

indsendt 27. feb. 2017 11.56 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 27. feb. 2017 12.01 ]

Endnu en gang byder Nivå Musiklaug på musikalske lækkerier du kan varme dig på her inden foråret rigtig får fat.
Vi åbner dørene kl 19.30 i teaterhuset, Kalvehaven 6, så du kan nå i baren inden de første toner klinger omkring kl 20.00

Denne ganske særlige aften har ROCKAPELLA fyldt godteposen HELT op til dig og dine bedste venner.

1-10 of 37