Meddelelser

Små opdateringer om løst og fast - du også abonnere på nyhederne ved at bruge "Abonner på indlæg" linket nedenfor.

Stig Møller Trio i Lagunen

indsendt 1. okt. 2017 07.23 af Nivå Musiklaug


Søndag den 15. oktober klokken 1600 præsenterer Nivå Musiklaug sammen med Lagunen Stig Møller Trio. Det bliver en nostalgisk rejse gennem et stykke dansk musikhistorie når nationalhippien Stig Møller/Guitar, Peter Ingeman/bas og Hans Fagt/trommer spiller op.

I slutningen af 60’erne var Stig med til at danne Steppeulvene, der med LP’en HIP udgjorde et omdrejningspunkt i dansk rockhistorie. Peter Ingemann gjorde sig bemærket i 60’erne med den psykedeliske rocktrio Young Flowers og senere med Skousen & Ingemann og Røde Mor. Trommeslager Hans Fagt er kendt for sit arbejde med bl.a. Kim Larsen og Bellami.

Stig Møller indledte sin karriere som bassist i pigtrådsorkestret Les Rivals. Inspireret af folkemusikken, med Bob Dylan som det store musikalske forbillede, skiftede han senere bassen ud med guitaren, som siden har været hans foretrukne instrument. Ud over sin rolle i Steppeulvene, har Stig Møller også haft en solokarriere og spillet i en lang række bands med flere af Danmarks største musikere. Stig Møllers og Peter Ingemanns veje har krydset hinanden flere gange i årenes løb, bl.a. i forbindelse med projektet Skousen & Ingemann, hvor nummeret ”Herfra hvor vi står” er særligt kendt.

Billetprisen er 130,- kr. Der kan bestilles billetter på tlf 49146611.


Nivå Festval lørdag den 3. juni

indsendt 12. apr. 2017 03.45 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 30. maj 2017 10.30 ]

Program:

1200: MORTY (Ung singer/song-wrighter)

1300:. Nivå Bigband (skøn traditionel swingende bigband musik)

1400: Per Frost Henriksen holder tale

1415: Nivå Sixties (Rock, Country og pop)

1515: Noget Andet

1615: The Wake

1715: Get Lucky

1815: Diamonds n´Rust

Fredags rock i Teaterhuset 3. marts 2017

indsendt 27. feb. 2017 11.56 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 27. feb. 2017 12.01 ]

Endnu en gang byder Nivå Musiklaug på musikalske lækkerier du kan varme dig på her inden foråret rigtig får fat.
Vi åbner dørene kl 19.30 i teaterhuset, Kalvehaven 6, så du kan nå i baren inden de første toner klinger omkring kl 20.00

Denne ganske særlige aften har ROCKAPELLA fyldt godteposen HELT op til dig og dine bedste venner.

Musik i Teaterhuset 4. november

indsendt 26. okt. 2016 11.15 af Nivå Musiklaug

Endnu en gang byder Nivå Musiklaug på musikalske lækkerier du kan varme dig på her i den tiltagende efterårs-kulde:
Vi åbner dørene kl 19.30 i Teaterhuset, Kalvehaven 6 i Nivå.. og første toner klinger allerede omkring kl 20.00

Morty er en 21 årig singer/songwriter fra vores egen baghave: Fredensborg. Han skriver sine egne sange, men synger også sange af Passenger, Ed Sheeran, Stu Larsen og andre folk-musik sangere.

Mortys stil varierer fra passionerede, melankolske kærlighedssange, til energiske, melodiske og iørefaldende numre. Teksterne kan være dybe, men også hjertevarme og muntre. Mortys styrke ligger inden for hans sangskrivning, hvor hver tekst har en personlig historie.

Udover at optræde på festivaler og forskellige andre jobs, arbejder han i øjeblikket på at producere debut singlen "Cocaine".

En kort pause indlægges til besøg ved stedets "vandhul" hvor aftenens bar"pige" er Jens (husk sygesikringsbeviset;0) Han sælger Øl/Vand og vin til vores vanlige og alligevel fantastiske lave priser.

Stigs Blues Band spiller derefter blues og bluesrock for os.
Repertoiret går fra gode gamle blues-drenge som B.B. King, Luther Alison og Muddy Waters, over nyere blues og bluesrock som i Clapton, John Mayall og Gary Moore, til Keri Leigh og Shemekia Copeland.
Der bliver spillet gode gamle kendinge og "ting" Stigs Blues Band har fundet frem fra krogene og poleret til et kærligt genhør.
Stigs Blues Band er:
Stig Meyer Clausen - leadguitar, mundharpe, kor...
Lone Steensig - vokal, percussion
Ole - guitar, kor
Torben Andersen - bas
Michael Jensen - trommer, kor

Kig forbi og få én på lytteren.

Entreen er gratis for medlemmer og en rund 20,-er for gæster

Musik i Teaterhuset

indsendt 22. aug. 2016 09.40 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 22. aug. 2016 09.41 ]

Så er tiden kommet til det første kalender-kryds af en lang række, nemlig: Fredag d 2. September 2016. 


OlsenMadsenOlsen, bestående af Erik Olsen guitar sang, Søren Madsen bas og Kjeld Olsen guitar ukulele mundharpe sang, sætter gang i løjrerne på sæsonens første Fredags Rock ca. kl 20.00
Den akustiske trio er i den modne alder, hvilket i nogen grad afspejles i det brede repertoire som dækker, Blues, Rockabilly, Swing og med en lille forkærlighed for mange delvis glemte numre.

Kl. ca 21.00 overtager Niels Wilhelm Knudsen, med band, scenen.
"Knudsen er en del af et spirende miljø af Jazzmusikere og komponister..." og "...har flere andmelder roste album bag sig.."(Politiken) "Musik med et velsmurt swingende og melodisk drive.." og "...han ligger klangmæssigt lidt i slipstrømme efter NHØP." (Jazz-nyt) Spændende er det hvad de har lagt i posen til os af lækkerier. Genreren er Jazz og stedet er Teaterhuset, Kalvehaven 6 i Nivå.

Døren åbnes kl 19.30 og baren sælger kølige Øl, vand og vin til særdeles rimelige priser.
Entré:
50,- kr for ikke medlemmer
(et medlemskab koster kun 100,- om året)

30,- kr for medlemmer.

Nivå musikfestival 4 Juni 2016 + program.

indsendt 9. maj 2016 02.25 af Nivå Musiklaug

Nu er vinterens mange forberedelser ved at være på plads til årets bud på en skøn Musik festival i Kalvehaven i Nivå. Mange frivillige har allerede meldt sig, ligesom alle loppe boder med Vintage-bud atter vises stor interesse (kontakt os hvis du vil være med). Boderne åbner allerede kl 11.00

Fodboldklubben disker op med lækre varme pølser, hjemmebagt kage og en dampende kop kaffe til festival priser. Musiklauget åbner baren ved 12 tiden og holder åbent indtil de sidste toner har lydt. Der er alt hvad der skal til for at have en dejlig dag for hele familien under åben himmel.

Lad ikke noget komme i vejen for udsigten til at opleve det vi alle har ventet på: Nivå musiklaug er stolte af at kunne løfte sløret for mange og alsidige musikalske indslag bredt ud over dagen d. 4 Juni 2016. Sådan en unik oplevelse må bare medføre et kryds i kalenderen.


På gensyn!!


12.00 Nivå Musiklaugs kor

..Er et Spændende og alsidigt kor med bred smag, der under ledelse af David Lustrup Jensen, åbner festlighederne og tager kendte numre under kærlig behandling.

12.45 Nivå Zingers

..Er et musikskolekor fra Nivå og omegn aka. Nivå Zingers. Koret synger et blandet repertoire af nutidens pop, afrikanske og bulgarske sange. De glæder sig meget til at synge på festivalen og skabe en masse god stemning og energi til festivalen. David Lustrup Jensen styrer løjerne.

13.30 Nivå Big Band

...bidrager, igen i år, med swingende jazzmusik i den populære tradition fra Count Basies og Duke Ellingtons orkestre. Det erfarne orkester består af 16 musikere, som spiller under ledelse af saxofonist og komponist Katrine Suwalski. Det er en fornøjelse for orkestret at kunne præsenterere sangerinden Fifi Dahy i en række numre fra det klassiske bigband-repertoire.

14.30 Tale v. Per Frost

15.00 ROCKAPELLA

... har været en del af Nivå Musiklaug fra foreningens start. Bandet har formået løbende at forny og udvikle sig og fremstår her i 2016 markant opdateret såvel musikalsk som stilmæssigt. På musikfestivalen præcenterer de 4 garvede musikere med en skøn sangerinde i front, et herligt mix af de lidt ældre klasikere og tidens mest hotte rytmer. Der er dømt glad musik som du garanteret kender det meste af! Her fremført med masser af energi og højt humør

16.00 Stigs Blues Band

...spiller svedig og svingende blues og bluesrock med egne versioner af nye og ældre numre fra en stribe blues- og rockmusikere, som f.eks. Joe Bonamassa, Robert Cray, John Mayall, Gary Moore, Shemekia Copeland og Erja Lyytinen. Det 15 år gamle band har i sin nuværende konstellation spillet sammen i 1½ år. Stigs Blues Band består af: Stig Clausen: guitar, mundharmonika, kor. Lone Steensig: vokal, percussion. Ole E. Jensen: guitar, kor. Torben Andersen: bas, kor. Michael Jensen: trommer, kor

17.00 Gen:Lyd

Rockbandet spiller melodisk garagerock med danske tekster og iørefaldende numre fra egen skuffe. Bandet er især inspireret af halvfemsernes rock, punk og grunge, og lægger i deres egen musik vægt på den progressive guitarbærende nerve. Repertoiret spænder over en række hårdtslående uptempo-numre kombineret med de mere følsomme ballader, der tilsammen kendetegner GENLYD.

18.00 Sort Sommer

Hold på hat og briller... Brødrene Kjeldstrøm og co. er at finde blandt de udøvende artister på årets Festival!
Sort Sommer er inspireret af bl.a. Deep Purple og AC/DC´s spillestil med det twist at teksterne er på dansk og hjemmebrygget. Stjerneforsanger: Jens Kjeldstrøm. Maverumlende Bas: John Meyer. Tonsende Tønder: Tommy Thor Nielsen. Super Spade: Cristian Kjeldstrøm

19.00 Niv River Band

..har eksisteret i mere end 10 år og de spiller hovedsageligt glad 60'er rock og i det hele taget musik med gang i. Guitar, sang: Henrik I. Nielsen. Guitar: Alex Andersen. Bas: Morten D. Johannesen. Trommer, sang: Flemming Ryyd

Nivå Festival 4. juni 2016

indsendt 2. mar. 2016 11.19 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 8. maj 2016 01.02 ]


Musik i Teaterhuset 1. April 2016

indsendt 2. mar. 2016 11.18 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 17. mar. 2016 08.28 ]

Selvom det hedder Fredag d. 1 April, så er det ingen aprilsnar at teaterhuset endnu en gang inviterer til en herlig aften i musikkens tegn. 

Denne fredag er det Stigs Blues Band der kl 20.00 lægger ud med deres bedste bud på god musiksmag: Muddy Waters, Eric Clapton og Shemekia Copeland er blandt bandets favoritter.

"Sort Sommer" runder af med manér. Rockhjerterne banker for den hårdslående danske rock, inspireret at AC/DC og Deep Purple. Kjeldstrøm-drengene Christian og Jens "sprøjtelakerer dit lydtapet" sammen med John Meyer og Tommy Thor Nielsen.

Der serveres kælderkolde drikkevarer til fornuftige priser, i baren. Så kom ned og få "renset ører"..og hals, mærk foråret og mød dine venner til en dejlig oplevelse i Musiklauget. 

Entre: 20,00 kr. (gratis for medlemmer)

Musik i Teaterhuset 4. marts 2016

indsendt 2. mar. 2016 11.16 af Nivå Musiklaug   [ opdateret 2. mar. 2016 11.23 ]


Nivå Festival 6. juni 2015

indsendt 23. maj 2015 16.19 af Nivå Musiklaug

Nivå Festival 2015.
-Står der på Jeppe Svendborg Andersens fantastiske lækre plakat, som varsler at Lørdag d. 6 Juni,
allerede kl 11.00 åbner det hyggelige lille loppemarked på hjørnet af Gl. Strandvej og Åvej. (Se mere på face-book event via Nivå Musiklaugs F-B side)
OG:
Så er programmet klar til sommerens Musikfestival i Nivå. Øverst i bunken af musikelskende folk på programmet er 'Nivå Musiklaugs Kor', der siden 1989 har arbejdet seriøst med alle genrer indenfor korsang, med hovedvægt på det rytmiske. De åbner festivalen kl 13.00 og leverer, kl. 13.45, mikrofonen videre til Per Frost Henriksen, der vi holde årets velkomsttale.

Kl. 14.00 er det atter tid til at nyde 'Nivå Big Band's fantastiske energi kendt fra tidligere år. De 16-18 musikere serverer et repertoire med blandt andre nogle 'Duke Ellington' og 'Count Basie' arrangementer. Som formidler af den livsbekræftende swing-tradition, har 'Nivå Big Band', med mere end 30 år på bagen, en lang erfaring som orkester og har gennem de senere år bl.a. optrådt med forskellige kendte gæstedirigenter som Ray Pitts og Ole Kock Hansen.

15.15 er det 'Morty's tur til, med sin guitar og sang, at varme jeres trom-hinder og hjerter med toner i folk-genren, lidt i stil med 'Passenger' og 'Ed Sheeran'. Selv har 'Morty' for nyligt udgivet sin første single: 'Believe it'.
'OlsenMadsenOlsen', en akustisk trio i den modne ende, tager over kl. ca 15.45. De har forberedt et bredt repertoire omfattende både Blues, Rockabilly og Swing Og vil desuden dele en lille forkærlighed for nogle af de gamle, næsten glemte ørehængere i disse genrer.

'Lucky Lobster Party Band' fyrer den af kl. ca. 16.45 og...
Kl. Ca. 17.45 går 'Molly', et nyt dansk punkband, på. Bandet 'Molly' har lige udgivet deres andet album 'Peach Melba', hvorom 'Soundvenue' bl.a. skrev: 'Peach Melba udfolder sig, uden at overdrive, som et af de stærkeste straight up rockende album fra et ungt dansk band, jeg har plaget mine ører med i mange år'. Det spændende band, der beærer vores festival, spiller også på dette års 'Roskilde festival'.

Efter vi har fået pusten igen, vil 'GEN:LYD' indtage scenen kl. ca. 18.45. 'GEN:LYD' spiller melodisk garagerock med iørefaldende numre fra egen skuffe, især inspireret af halvfemsernes rock, punk og grunge, og lægger i deres egen musik vægt på den progressive guitarbærende nerve. Setlisten rummer en række hårdtslående up-tempo numre kombineret med de mere følsomme ballader, der tilsammen kendetegner 'GEN:LYD'.
19.45 sætter 'Sort Sommer' festens punktum med en gang Dansk Hård Rock!

Som tidligere år vil frivillige fra bl.a Nivå/Kokkedal fodboldklubs ungdomshold stå for boder med bl.a. frugt, pølser, kaffe og kage til særdeles fornuftige priser. Nivå Musiklaugs frivillige står, traditionen tro for salg af øl og vand, samt bemanding af infoboden.

Du kan også følge festivalen på vores facebook side: Her kan du følge med i events, både omkring festivalen og senere på året når vi begynder at holde fredags rock igen.
MVH:
Nivå Musiklaug
www.musiklaug.dk
Bliv også ven med os på Facebook

1-10 of 30