munay-ki.be‎ > ‎

VuurceremonieTijdens de Munay-ki inwijdingen doen we een vuurceremonie. Op deze pagina ga je ook andere vuurceremonies zien. We geven ook vuurceremonies als apart item.

Dit is een activiteit die je meermaals kan volgen omdat je telkens een andere wens of een probleem kan aanbieden voor transformatie.


Sfeerbeelden van vuurceremonies: want 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden: voel de energie in deze korte diashow:

 Vuurceremonie De Evolutie Bij Ingeborg Brugge :


Vuurceremonie Inspiratieweekend:

Vuurceremonie Viersel winter:


Vuurceremonie Viersel, zomer:


Vuurceremonie Frandeux

Vuurceremonie Frandeux 2018


Kom je naar een vuurceremonie dan KAN/MAG je volgende dingen meebrengen:
Een eigen trom, ratel, droge takjes om problemen of wensen in te blazen, en/of een mooi gekleurd en gevouwen papiertje met daarop jouw probleem dat je wil transformeren of jouw wens die je in vervulling wil zien gaan (je kan dit in een woord samenvatten of een hele brief schrijven), een  geschenk voor het vuur vb. een bloempje, een mooi blad van een boom, mos, een theelichtje, ... kinderen ogen een tekening maken vb. een tekening van zichzelf, zo krijgen ze ondersteuning van de Spirits.

We gaan eerst smudgen(energetisch reinigen) met Palo Santo, het heilige INCA hout. Dit is wel een heel aparte foto, zonder fotobewerking!

We creëren van een heilige ruimte, door het groeten van de  4 windrichtingen en groet aan , moeder aarde,(Pacha Mama),vader zon, (Inti Tai Tai), en de Grote Geest. Daarna wordt het vuur aangestoken. 


Lied:  Nitche Tay tay, N-U-Y, Oro Nika (x2) Hey hey (x2) Ooo AI 

   


 

We zingen een steeds herhalend loflied van enkele zinnen ter ere van  alle schepsels op aarde. We offeren olie aan het vuur en als het vuur vriendelijk geworden is, dat zie je aan de vlammen, dan zal de sjamaan stokjes met intenties  aan het vuur geven en met zijn handen door de vlammen gaan om de energie in zijn aura te brengen. Het wonderlijke daarvan is, dat je dit kan doen zonder je te verbranden, de vlammen voelen soms zelfs  lauw aan.

De essentie van deze vuurceremonie is, dat je de energie van één of meerdere problemen in een stokje blaast en dat aan het vuur aanbiedt voor transformatie. Dan de energie van een wens of een doel in een stokje blaast en dat aanbiedt aan de Spirits van het vuur om dat doel te helpen bereiken. Deelnemers dienen zelf een paar kleine takjes mee te brengen, waar ze de intentie van hun probleem en/of wensen kunnen inblazen. 1 item per stokje. Je kan ook dat wat je wil transformeren op een mooi, gevouwen papiertje schrijven en meebrengen.

Alles komt uit het Licht en keert terug naar het Licht.

 
  
 Enkele feedbacks:

Vuurceremonie ...@ De Evolutie ...een mooie intense beleving met reiniging, loslaten, wensen, delen , zingen , mediteren , stil genieten , manifesteren ...dankzeggen ..........maar vooral verbinden ...met de aarde , met het universum , met de windstreken maar bovenal met elkaar ...heel mooi ... Dankjewel Myriam , Paul en alle aanwezigen...
  ..een heel intens moment ...heel erg verbonden ...om heel veel los te laten om nog meer te kunnen verwelkomen ...zo belangrijk voor zoveel mensen ...met heel veel liefde volbracht ...twas heel mooi, krachtig, intens, zoveel liefde open hart..... dank je Ja , ben blij dit te hebben mogen ervaren en zag het ook als een stukje onderweg in mijn cursus van channeling omdat het de geschreven loslaatschrijfsels waren , zoals myriam het zo mooi noemde, van iedereen in onze groep ...ik zag het een beetje als mijn missie om dit mee te doen ...de ervaring was mooi en uniek ... En daar bovenop mocht ik nog een wens doen ...als dat niet fijn is hé ... Ondertussen ook een weerzien van bekenden en nieuwe mensen leren kennen ...altijd fijn ! Dank voor de vuurceremonie: rustgevend, vitaliserend, inspirerend en transformerend. Fijn dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Je voelt de warmte van het vuur, je voelt de warmte van alle lieve mensen rond het vuur, verbondenheid, samenhorigheid, samen er zijn om de wens van de ander kracht bij te geven, een heel speciaal gevoel. Beste Myriam, Paul, Terug hartelijk dank voor deze mooie dag. Ik heb er terug met volle teugen van genoten. De energie in de brouwerij is inderdaad heel krachtig. Prima keuze van locatie! En het was tevens een heel toffe groep. Bij de vuurceremonie hebben de emoties van het meisje die er in de namiddag is bijgekomen mij erg aangegrepen.Vroeger zou ik me daar voor afgesloten hebben. Nu laat ik het gewoon binnen. Ik heb haar emoties ten volle beleefd en ben mee in “gebed” gegaan. Ik heb dat nog nooit zo intens gehad. Het was voor mij een verrijking te voelen hoe transformerend krachtig een dergelijke cermonie kan zijn. Beste Paul en Myr-I-am, Langs deze weg een oprechte dankbetuiging voor het vuurritueel van Pauls verjaardag. Ik stopte er o.a. de operatie die ik moest ondergaan in het vuur. Intussen ben ik uit het ziekenhuis na een geslaagde ingreep en kan ik zeggen dat ik er een zeer spirituele nacht met veel kracht beleefde! Hartelijk dank dus,


 
Comments