munay-ki.be‎ > ‎

Inwijdingsdag 3


 

Munay ki dag 3 bij Paul thuis

YouTube-videoYouTube-videoDe derde dag bevat de laatste twee inwijdingen:


De achtste inwijding: De Inwijding van de hoeder van de Sterren, Mosoq Karpay: Dit is de Inwijding die jou verbindt met de Tijd die Komt en je wordt vrijgemaakt van het verleden.

Inwijding, Mosoq Karpay, betekent "Nieuwe Inwijding" en is er speciaal om ons voor te bereiden op de tijd na 2012. Die tijd kenmerkt zich door een verhoging en verfijning van de trilling van de hele aarde. Een tijd waarin we de nadruk op de dualiteit, verschuiven naar een gevoel van eenheid. Door die verschuiving ontstaat een gevoel van verbondenheid met al wat is. Zo kunnen we, elk voor zich  het voorspelde gouden tijdperk waarmaken waarin begrip, verbondenheid, respect en MUNAY(liefde) voor al wat leeft rondom ons de drijfveer zal zijn. Het Bewust worden van de totale eenheid, hemel en aarde, met de mens als schepper zoals hij oorspronkelijk bedoeld was als kind van God.


De negende inwijding: De Inwijding van de Schepper, Taytanchis: Deze Inwijding activeert je Goddelijke natuur, het Licht van Creatie, de Schepper in jou.

De eerste acht Inwijdingen waren al eeuwen  verankerd in de Inca cultuur, de negende is nieuw en  de voleinding.  Het is de Inwijding van 'de Schepper' in ons, je wordt je eigen verhalen verteller en die wordt pas sinds juni 2006 van mens op mens doorgegeven. Alle negen Inwijdingen kun je, nadat je zelf bent ingewijd, meteen doorgeven aan anderen. 
Daginvulling:
 Transformerende bewustzijnsverruimende inzichten en oefeningen ....Na 2012

Tijdens de integratie van deze inwijdingen doen we oefeningen rond bewustzijnsverruiming:
eigen projecties herkennen en erkennen en een nieuw levenscontract sluiten met jezelf.(instructies geven aan je onderbewuste om dit NU uit te voeren)
Jij wordt je eigen verhalen verteller.
.........
Hieronder één van de oefeningen voor transformatie:
Stairway to heaven
Paul deed deze ""stairway to heaven"" oefening met mij. Gewoon verbazing wekkend!
Je wordt uitgenodigd te denken aan een ervaring van een conflict situatie waar je nog mee zit. We laten je van uit een hoger standpunt kijken naar die situatie en je merkt meteen dat er al een verschil is.
We nodigen je uit steeds van hoger en hoger te kijken en je krijgt daardoor telkens meer overzicht. Uiteindelijk lijk je te verdwijnen in het niets en ervaar je een onvoorstelbaar vredig gevoel. We laten je even genieten van dat gevoel en gaan met dat gevoel terug naar de oorspronkelijke situatie,waaruit je vertrokken bent  en je merkt dan dan dat die een heel andere ervaring geworden is, waardoor nieuwe oplossingen mogelijk  worden.
Kom deze oefening gewoon ervaren want dit moet je meemaken alvorens de grootsheid van deze oefening te kunnen inschatten. 


We maken een Mesa:

De Incasjamaan werkt met een Mesa. Dit is een kleed waarin zich stenen bevinden. Gedurende de Munay-Ki 3-daagse deden we heel wat energetische oefeningen met de stenen die je in je Mesa gaat stoppen. Ze hebben de energie opgeslagen en zo kan je na je opleiding de energie weer ophalen.

Hier zie je onze Mesa
Dit zijn onze Mesa samen met nog andere Mesa op een workshop met Don Alejandro zelfWe maken een Despacho: zie apart tabblad met voorbeelden

Deze Despacho maakte Paul in Peru:


 
 Stap uit de vicieuze cirkel :


Transformerende Vuurceremonie

Alle materie op aarde komt uit het Licht en het vuur brengt het weer terug naar het Licht.
Je blaast de energie van een probleem in een stokje en het ceremoniële vuur transformeert
het stokje tot licht zodat ook het probleem naar het licht kan..
Je blaast de intentie van een doel dat je wil bereiken in een stokje en het vuur transformeert
het stokje tot pure energie om je te ondersteunen bij het bereiken van je doel.

   
De steen des oordeels:
We maken deze oefening concreet.
Paul vertelt over de Ho'oponopono en we doen de ho'oponopono verwerking.

 


Felicitaties en overhandiging van het certificaat
VEEL GELUK!!!!!!Wens je meer informatie?
Stuur gerust een mailtje.

Comments