munay-ki.be

!!!! Nieuw Nieuw Nieuw !!!

Vanaf nu geven we  Munay-ki bij Paul thuis in kleine groepjes:

We geven voortaan maar 1 keer per jaar Munay-ki in de zonnige maanden
met een grotere integratie periode tussen in.
Je kan de dagen ook los volgen op je eigen tempo.
Als je inschrijft in de Munay-Ki stap je in een transformatie proces.
De weken tussen de verschillende inwijdingsdagen geven je de mogelijkheid om het proces te integreren.
Ik vind dat de Munay-Ki inwijdingen vergelijkbaar zijn met de Reiki-inwijdingen.
MK-dag 1 met Reiki I, MK-dag 2 met Reiki II en MK-dag 3 met de Reiki-Master.
Ook tussen de verschillende Reiki graden is er een integratieperiode.
Munay-Ki en Rei-Ki ondersteunen en verdiepen elkaar.
Het is kijken naar dezelfde tuin vanuit een ander venster.
Munay-Ki is sjamanistisch en zeer verbonden met de natuur.

  
 
 
De Munay-ki.be site wordt beheerd door Paul Liekens

 

 

De Munay-Ki  Inwijdingen helpen je om jouw energielichaam aan te passen, aan de versnellende frequentie van moeder aarde, en maken het mogelijk om grotere stappen te zetten in je eigen transformatieproces.

Munay-ki is een reeks van inwijdingen die al eeuwen lang deel uitmaken van de opleiding tot Inca Sjamaan. Ze bevrijden je van alle beperkende energieën vanuit het verleden, zodat er  ruimte vrijkomt  voor nieuwe ontwikkelingen en spirituele groei.

Munay-ki zou ook het verouderingsproces vertragen! Ik was daar eerst zeer sceptisch over, omdat dat toch moeilijk te meten is, maar toen mijn spierwitte haren zichtbaar  terug kleur kregen, ondanks de zonneschijn in de zomermaanden ben ik overtuigd, weinigen geloven dat ik 77 jaar werd.

 Iemand die de inwijdingen gekregen had schreef: alle obstakels die ik vroeger als rotsblokken ervaarde zijn nu kiezelstenen geworden.


 We geven meer dan de inwijdingen alleen. We gaan in de belevenis. We benutten de dag voor verdieping, verwerking en Be-leving op een leuke manier.

Van rups tot vlinder  

Het ijzeren tijdperk van 5.200 jaar is afgelopen op 21 december 2012. Een tijdperk waar dualiteits bewustzijn en ego gerichtzijn  hoogtij vierde. Gevolg daarvan, strijd, oorlog, armoede van een groot  gedeelte van de mensheid . Op  21 december 2012  is het gouden tijperk begonnen een tijdperk van groeiend eenheidsbewustzijn met als uiteindelijk resultaat vrede in jezelf, in je omgeving, je land en uiteindelijk wereldvrede. Maar ook overvloed door samen te werken met moeder aarde.

Hoe pluggen we daar nu op in, om te worden wie we eigenlijk werkelijk zijn? We kunnen niet met ons ijzeren harnas naar het gouden tijdperk.

De Inca sjamanen uit Peru, geven sinds 2006 de Munay-Ki  rites door, om onze frequenties in snel tempo aan te passen.

Munay-Ki,  is een reeks van 9 inwijdingen die aan de Inca sjamanen in Peru zijn doorgegeven, om de mensen te helpen sneller te evolueren in bewustzijn en te transformeren naar een hogere frequentie, waardoor zij gelijke tred kunnen houden met de verhoging van frequentie van moeder aarde , pacha mama . Daardoor zullen we  harmonie vinden, en optimaal  mee kunnen evolueren, als vanZelf.  Door de Munay-Ki  inwijdingen kunnen we het gouden tijdperk ingaan, een tijdperk van eenheid, van verbondenheid met elkaar, met de natuur, met ons hogere bewustzijn.

 

 

Wens je meer informatie?

Stuur gerust een mailtje.

paul.myriam@hotmail.com Wij zetten onze contactenlijst up to date.
Daarom willen wij U  vragen, indien U onze maandelijkse uitnodigingen voor onze workshops verder wil ontvangen,
onderstaande link te volgen en het  intekenformulier in te vullen.

http://eepurl.com/bE4zAv

Subpagina''s (23): Alle weergeven