Rendkívüli szülői értekezlet

Post date: 2013.05.30. 13:48:13

Tisztelt Szülők!

2013. június 05.-én szerdán és 06.-án csütörtökön17.30 órakor rendkívüli szülői értekezletet tartunk.

Témák:

- A Magyar Kajak-Kenu Szövetség új igazolási rendszert vezetett be, így új belépési nyilatkozatot kell kitölteni személyesen, a 18 éven aluli gyerekek esetében a szülőknek kell aláírni. Klubunk sportolói e nélkül hivatalosan nem tekinthetőek a klub és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség tagjának.

- Az előző szülői értekezleten kiosztott nyári tájékoztatóban lévő jelentkezési lap leadása (nyári tábor, balatoni tábor, vízitúrák). A szállás, étkezés lefoglalása és megrendelése miatt a jelentkezésre utolsó időpont a szülői értekezlet. Kérem, hogy egyben rendezzék a balatoni tábor előlegét, ami 10.000 forint, a tábor összköltsége 32.000 forint. A balatoni táborra való jelentkezést csak személyes megjelenés esetén fogadunk el.

- A szülői értekezleten lehetőség van a III. negyedéves tagdíj befizetésére, melynek határideje június 15., vagy az esetleges tagdíj tartozások rendezésére.

- A nyári tábor színvonalas lebonyolítása érdekében június 15.-én 9.00 és 13.00 óra között a vízitelep és a csónakház rendbetételére társadalmi munkát szervezünk. Takarítás, rakodás, kertészkedés, karbantartás.

- Tekintettel arra, hogy minden hétvégén, versenyen veszünk részt (heti pihenőnap nélkül) nem tudunk más időpontban ezekkel a témákkal foglalkozni, ezért kérem megjelenésüket.