Qui som?

El Moviment dels Mestres de les Terres de l'Ebre per a la Renovació Pedagògica (MRPTE), amb el seu arrelament al territori i amb el treball voluntari dels seus membres, té una llarga trajectòria en el camí de la renovació pedagògica a les comarques del Sud de Catalunya.

A més, com tots els MRP de Catalunya, vam nàixer de l'escola d'estiu i, per tant, els MRP són Escola d'estiu  Però, no solament fem Escola d'Estiu, realitzem d'altres activitats i projectes. També és cert, d'altra banda, que no estem sols fent la renovació pedagògica a les nostres terres; cal anar construint "moviment" amb" reflexions i pràctiques d'altres sectors".

L'MRTPE es va constituir legalment l'any 1986 a Tortosa. Actualment, tenim unes 200 persones associades d'arreu de les comarques de l'Ebre. Està integrat  en la Federació de MRP de Catalunya. Formem part de les Comissions del Pla de Formació de Zona del Baix Ebre i Montsià. Estem representats als Consells Escolars de Tortosa i Amposta. La immillorable col·laboració dels Serveis Educatius Integrats del Baix Ebre, Montsià i Ribera d'Ebre, de la Delegació Territorial d'Educació a Tortosa fan possible la nostra presència al territori.

A començament de cada curs escolar es fa l'Assemblea Ordinària de Socis amb un berenar pedagògic. D'aquestes reunions, a part d'aprovar-se la memòria pedagògica i el pressupost, surten les línies de treball, els objectius i les activitats previstes per al curs. També es renoven vocals de la Junta Coordinadora, que és qui executa les activitats al llarg del curs.
La Junta Coordinadora de l'MRTPE la formem les següents persones:

Presidenta:        Anna Panisello Carles  

Vicepresidenta: Cinta Sales de la Cruz        

Secretaria:          Àngels Nolla Llorens

Tresorera:          Marta Sales de la Cruz          

Vocals:               Tomàs Camacho Molina      

                           José Carlos Pobes Condón    

                           Rosa Royo Escorihuela           

                           Estela Tomàs Andreu

                            Alba Vilàs Baiges

                            Cinta Albesa Martí

                            Joan Ernest Redó Querol