Het "Schietteam Militair Pistool" houdt zich bezig met de wedstrijd discipline Militair Pistool. Via deze website willen wij geïnteresseerden en deelnemers van het "Schietteam Militair Pistool" op de hoogte brengen en houden over geplande wedstrijden, trainingen evenementen, uitslagen en andere nieuwsfeiten rondom het "Schietteam Militair Pistool" en de schietsport in het algemeen.

Als u meer wilt weten over de KNSA discipline "Militair Pistool", dan kunt u de pagina Militair Pistool van deze website raadplegen door hier klikken. Meer informatie over "Schietteam Militair Pistool" of deelname aan het schietteam kunt u verkrijgen via info@stmp.tk.

  • Momenteel geen MP wedstrijden waar het "Schietteam Militair Pistool" aan deelneemt.
  R = KNSA Ranking-wedstrijd.

  Vriendschappelijke MP competitie

  Het was voor het "Schietteam Militair Pistool" een grote verrassing, tijdens de laatste wedstrijd bij SV De Geuzen te horen dat de eerste plaats is veroverd door SV Flakkee, de vereniging waar het "Schietteam Militair Pistool" haar roots heeft liggen.

  Op naar de volgende competitie in 2016.

  • di. 10 mei 2016: Trainingsavond MP.
  • di. 24 mei 2016: Trainingsavond MP.
  • di. 7 juni 2016: Trainingsavond MP.
  • di. 21 juni 2016: Trainingsavond MP.
   • Geen.


   29-06:  MP Scorekaart seizoen 2016 Schietteam Militair Pistool bijgewerkt met laatste scores en geplaatst op de pagina Download/ Uitslagen.

   04-10: Uitslagen vriendschappelijke MP competitie geplaatst op pagina Download/ Uitslagen.

   16-09
   : 
   MP Scorekaart seizoen 2014-2015 Schietteam Militair Pistool bijgewerkt met laatste scores en gepubliceerd op de pagina Download/ Uitslagen.

   14-12: Uitslagen Club Competitie 2014 MP gepubliceerd op de pagina Download/ Uitslagen.

   05-07: Eind uitslagen: MP Scorekaart seizoen 2013-2014 Schietteam Militair Pistool geplaatst op de pagina Download/ Uitslagen.