nieuws pagina‎ > ‎

Corona update

Geplaatst 19 apr. 2020 05:53 door melk robot

Hallo allemaal, 

Het is niet nodig dat wij als AMCO-bestuur jullie bij praten over de maatregelen m.b.t de corona crisis.

We hebben hier allemaal mee te maken, voor sommige mensen is het nog ver weg en hebben er weinig last van. Anderen lijden onder de maatregelen en hebben misschien wel naasten die ziek zijn of zijn zelf ziek.

Ook wij als motorclub hebben te maken met de maatregelen die vanuit Den Haag opgelegd worden.

Het is natuurlijk prachtig weer om met onze trouwe tweewieler op pad te gaan, hou toch rekening met elkaar en andere weggebruikers/wandelaars en ga niet in grote groepen op pad.


3 mei zouden we de voorjaarstocht organiseren. Die kunnen we, ongeacht wat de maatregelen tegen die tijd zijn, wel schrappen...

Zeker is wel dat de activiteiten tot 28 april niet doorgaan.

Op 30 april wordt in Duitsland bekeken wat de maatregelen worden voor de komende tijd.

We zijn als bestuur in overleg met het verblijf in Heisterholz m.b.t het AMCO-weekend. Alternatieven worden bekeken en besproken, hier houden we jullie van op de hoogte. 

Tot nader order zijn alle toertochten afgelast, mocht hier verandering in komen laten we dit ook via de mail weten. Ook zijn we in overleg met betrokken partijen voor het jubileumfeest. Hier wordt de komende weken een besluit over genomen. 

Wij gaan er nog steeds vanuit dat ook de Corona-crisis uiteindelijk onder controle is en dat we weer vele kilometers in groepsverband kunnen maken! 

Tot die tijd:

-Schud geen handen

-Hou 1,5 meter afstand

-Was je handen

-Denk goed om elkaar

-Blijf gezond!

 

Vriendelijke groet,

Het AMCO- bestuur.

Comments