Exempció Impost Circulació

Exempció del impost de circulació del ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Si ja heu gaudit de l’exempció del impost altres anys No cal tornar-ho a presentar de nou.

Motos, cotxes i altres vehicles que poden gaudir de la exempció:

Que el vehicle tingui una antiguitat superior a 25 anys

Que el propietari sigui soci d’una entitat sense afany de lucre relacionada amb el món del motor i vehicles històrics (en aquest cas el nostre Moto club)

Que s’ha de fer:

Omplir la instància que us donaran en l'oficina de recaptació que depen de la Diputació ( C/ Jardí 3-5 de Vilanova), i s'haurà de identificar el propietari, relacionar el vehicle o vehicles, manifestar que s'és soci del Moto Club Vilanova i que es sol·licita la exempció de l'impost de circulació per que els vehicles tenen més de 25 anys.

Al moment de presentar la instància cal portar dos còpies de la instància, original i fotocòpia del DNI i original i fotocòpia de la documentació dels vehicles ja que l'han de comprovar.

Adreça de presentació carrer jardí núm. 3-5 de Vilanova i la Geltrú, de dilluns a divendres de 8:30h a 14 h.

Termini de presentació abans del 31 de desembre 

No cal presentar el carnet del moto club, nosaltres presentarem a la diputació relació dels socis donats d’alta.

Una vegada aprovat no caldrà presentar-ho més, només els que hagin adquirit un nou vehicle o que el vehicle compleixi més de 25 anys. Sols caldrà fer-ho una sola vegada.


Novetat als veïns de Canyelles

Aquest any també gaudiran de l’exempció del impost els resident de Canyelles pregunteu els requisits a la mateixa oficina de recaptació que depen de la diputació i sobre tot abans del 31 de desembre de l'any. 

Comments