Mors dag fira henne så här den 25 maj 2014

Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>

Fira 40! Tipspromenad / quiz till 40-årsfesten
Förgyll 40-års firandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Beställ här>>
Fira 50! Tipspromenad / quiz till 50-årsfesten
Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. Fyndigt, roligt, underhållande!
Beställ här>
Fira 60! Tipspromenad / quiz till 60-årsfesten
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen.
Beställ här>>


I vissa delar av landet heter tipspromenad poängpromenad.

 

 


 

Mor gör ofta mycket av grovjobbet hemma hur jämställda vi än tror att vi har blivit. På mors dag är det dags att skämma bort henne och inte låta henne göra middag, städa och allt det där hon gör för att hushållet ska fungera smidigt.

Flagga någon vecka innan mors dag att ni tänker fira henne så hon inte sätter igång något projekt för den dagen.

Hur ni väljer att skämma bort mamma på mors dag spelar egentligen inte så stor roll bara hon står i centrum och gärna umgås med släkten. 

Mors dag 2014 
Mors dag 2014 är som vanligt den sista söndagen i maj månad.inträffar 2014-05-25 och är ett bra tillfälle att skämma bort och verkligen fira mamma på mors dag. 

morsdag
Visste du att...Mors dag dagen firades för första gången i Andrews metodistkyrka i Philadelphia 1907. Idén var Ann Jarvis, vars mor hade gått bort samma dag två år tidigare. Jarvis ansåg att mödrarnas insatser inte blivit tillräckligt uppmärksammade trots deras mödosamma och centrala roll i den industrialiserade nationens utveckling. År 1914 fastställde USA:s president Woodrow Wilson morsdagen som nationell helgdag, som skulle firas den andra söndagen i maj. Först att följa den fina traditionen var Storbritannien. I Sverige firades Mors Dag första gången 1919 på initiativ av Cecilia Bååth-Holmberg. I många familjer får mamma kort och presenter, samt en dags vila från alla sysslor i hemmet. I Sverige firar vi Mors Dag sista söndagen i maj. Mors dag 2013 är den 26 maj.

Fira mamma...

Träffa mamma på morsdag och ...

- Bjud ut mamma på restaurang/fika. Pyssla om mamma och visa hur mycket hon betyder för dig. Ibland tar man det för givet och alla behöver en liten påminnelse då och då.
- Långpromenad. Inget får igång samtalen så mycket som en vårpromenad i den vackra naturen. Passa på att uppdatera varandra om allt som hänt i era liv på sistone.

- Tycker mamma om loppisar? Åk en runda tillsammans och leta efter fynd, shopping går alltid hem.

present morsdag

- Titta i gamla fotoalbum - en återresa tillbaka till tiden som var väcker gamla minnen till liv. Nostalgi kan man inte få för mycket av!

- Picknick - packa picknickkorgen och ta med mamma ut till något favoritställe. Se våra tips på picknick korgar nedan. Glöm inte att ta med servetter, våtservetter, tandpetare, bestick, tallrikar, glas / muggar och någonting att sitta på!

OM NI INTE BOR I SAMMA STAD:

- RING mamma!!! - Ett samtal från ens barn betyder mycket!
- Skicka ett blommogram - kom ihåg att kontakta blombutiken i god tid, de har mycket att göra på Mors Dag.
- Skicka ett e-kort - Goodies ger dig fina kort att välja bland.
- Skriv ett brev eller vykort. Inte ett mail, utan ett sånt man skickar via posten, minns du?
- Ge mamma en helårsprenumeration på hennes favorittidning - en gåva som varar länge!

- Skicka tillminabarnbarns presentask direkt till mottagaren>> Presentasken innehåller allt mamma behöver för att äntligen skriva en bok om sitt liv.

Alla kan skriv en bok om sitt liv med tillminabarnbarn.se Med hjälp av mallar, en given bokstruktur och bildarkiv samt massor av inspiration så kan faktiskt alla få ihop en bok om sitt liv.

Letar du efter en bra morsdags present till de äldre i släkten som redan har allting och egentligen inte önskar sig något? Då har vi en morsdags present som du kanske gillar. En presentask från TILLMINABARNBARN ger tillgång till verktyget för att göra en trevlig tidsresa i det egna livet och återuppleva gamla minnen. Med massvis med inspiration och hjälp på vägen blir det enkelt att skriva boken om sitt liv! Läs mer om den bästa presenten till mamma. Se filmen nedan som på några minuter på ett enkelt sätt visar hur TILLMINABARNBARN ser ut och fungerar. Gör mor glad på Morsdag med en present som visar omtanke och intresse!


TILL MORS DAG! Vem förtjänar väl en egen frågesport mer än mamma? Låt familjen testa sina mammakunskaper i detta roliga spel, mamma är naturligtvis enväldig domare. 42 frågekort. Kan bli hur kul som helst! Perfekt till Mors dag eller mammas födelsedag. Här hittar du den perfekta mors dags aktiviteten.

Du får den här frågesporten om mamma som är helt perfekt aktivitet på mors dag helt gratis om du gillar och delar grapevine.nu Läs mer här: http://www.grapevine.nu/gilla/

Grapevine tillhanda håller många trevliga och liknande produkter för fest och umgänge. Enkelt för dig och trevlig för dina gäster eller vänner.

 

Skicka ett e-kort till mamma på Mors dag!
Välj kort och klicka på bilden för att skicka.
mors dag kort mors dag
mors dag kort mors dag hälsning
grattis mamma morsdag
mors dag 2013 mors dag sverige

Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen. Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.

Bläddra i en färdig bok här>>
Bläddra i en färdig bok här>>