Pelastetaan Randomsaaret!Randomsaaret on asetettu karanteeniin. Kansainvälinen yhteisö on piirittänyt saariston sotalaivoillaan, kauppasuhteet ja matkustusyhteydet on pistetty poikki ja jopa tietoliikenne Randomsaarille on katkonaista.
Huhujen mukaan rikkaista öljyesiintymistään tunnettu, suomenkielinen ja moderni Randomsaarten valtion on joutunut tuntemattoman epidemian kouriin. Karanteenin läpi on vuotanut tietoja, joiden mukaan saariston asukkaat kärsivät monenlaisesta henkisestä ja fyysisestä pahoinvoinnista.
Villeimmät huhut kertovat, että saariston vaikeudet eivät ole lähtöisin tästä maailmasta.  verkossa leviää kuvamateriaalia muukalaisolennoista, joiden väitetään suunnittelevan Randomsaarten  - ja kenties koko maailman  - valloitusta.  Joidenkin väitteiden mukaan olennot ovat peräisin avaruudesta, joidenkin mukaan meren pohjalta tai toisesta ulottuvuudesta. Yhtä kaikki hyökkääjien sanotaan pyrkivän salassa edistämään Randomsaarten väestön kasvavaa pahoinvointia - aivan kuin ne saisivat siitä ravintoa.Kansainvälinen yhteisö lähettää agentteja Randomsaarille helpottamaan saariston asukkaiden pahoinvointia ja selvittämään pitävätkö huhut paikkaansa.

Alisivut (1): Pelikartta