Welkom

Mijn naam is Moniek de Jonge. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en geriatrisch voetzorgverlener. Ik ben werkzaam in de gemeente Tholen, Halsteren en Bergen op Zoom.

Ik werk uitsluitend ambulant. Een ambulant pedicure komt naar u. Door naar u toe te gaan bied ik u de mogelijkheid thuis gebruik te maken van een professionele pedicure.

Als pedicure verzorg ik de voeten van mensen met allerlei voetproblemen zoals overmatig eelt, ingroeiende nagels en likdoorns.

Als medisch pedicure kan ik ook alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, kanker, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelreparatie, nagelbeugels en antidruktechnieken. Zie ook behandelingen.

Als geriatrisch voetzorgverlener heb ik geleerd op een professionele manier om te gaan met het verminderd geestelijk welzijn waar sommige ouderen mee te maken hebben. Ik ben opgeleid in het herkennen van specifieke voetproblematiek bij ouderen en ben in staat deze adequaat te behandelen en hierover professioneel te communiceren met andere zorgverleners, met inachtneming van de geriatrische status en mogelijke aanwezige cognitieve beperkingen van de patiënt. Als GVV kan ik de oude kwetsbare voet een veilige zorgomgeving geven.

Ik heb een signalerende functie en adviseer onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Ik werk volgens vastgestelde richtlijnen.

Ik ben lid van StiPeZo (Stichting Pedicure in de Zorg) en sta ingeschreven in RPV (register paramedische voetzorg).

In verband met de diabetes voetzorg heb ik een contract met de volgende Podotherapeuten: Podotherapie Uitterhoeve, Podotherapie Smulders, Podotherapie Taalman, Podotherapie Hallux, voor zowel binnen als buiten de ketenzorg. Zie ook Vergoedingen Diabetes/Reuma

Via StiPeZo (Stichting Pedicure in de Zorg), het RPV (Register Paramedische Voetzorg), vakliteratuur, workshops, congressen, beurzen en cursussen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik werk volgens de Code van het Voetverzorgingsbedrijf dus hygiënisch en milieuvriendelijk.

Afspraken altijd in overleg op:

(Klantenstop) Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00-16.00 uur

Besproken tijden, die niet minstens 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.