Cati bani poti face ?

 Google Adsense: Cati Bani Poti Face Si Explicatia Canalelor URL !

by
Christopher Paul Wilson
 
                   Cati bani pot face cu Google Adsense?

 
Cati bani vreti sa faceti? Cat de greu vreti sa lucrati? Si cat timp vreti sa petreceti lucrand cu AdSense?
Acestea sunt intrebarile la care trebuie sa raspunzi pentru a afla raspunsul la intrebare.
Gandeste asa : cate oportunitati din lumea afacerilor iti ies in fata unde singura cerinta este munca grea si timpul necesar pentru aceasta ? Nu multe !

 In cazul in care castigurile tale la sfarsitul saptamanii sunt 0.00 nu trebuie sa te ingrijorezi. Continua sa citesti, sa inveti si sa lucrezi.
Daca si peste o luna castigurile tale indica tot 0.00, poate fi timpul pentru a pune in aplicare unele dintre sfaturile de optimizare gasite pe siteul Google AdSense Support. Joaca-te cu plasarea anunturilor pe site-ul tau. Luati in considerare schimbarea culorilor. Priveste din nou continutul. Este interesant ?
Ca si in orice alte afaceri , cu programul AdSense cerul este limita! Munceste din greu! Munceste cu cap ! Distreaza-te ! Iar la sfarsit, tu esti seful .


          Ce sunt canalele URL si cum sa le organizam in Google Adsense?

 Canale
URL vă permit să vizualizaţi informaţii detaliate despre performanţa AdSense pentru paginile ce contin reclame AdSense.
 Să presupunem că aveţi un blog la writingup.com şi aveţi, de asemenea, un blog la bloggerparty.com. Vei fi interesat care dintre cele doua este mai profitabil pentru obtinerea cator mai multor clickuri.Conectati-va la contul d-voastra AdSense si clickeaza pe optiunea AdSense pentru Continut.Derulati in jos pana vedeti Canale si faceti click pe Gestioneaza Canale.Este necesar sa derulati in sus atunci cand se incarca pagina urmatoare.Sub Gestioneaza Siteuri URL tastati writingup.com si dati click pe Creare Canal Nou.Veti vedea imediat writingup.com in caseta de dialog Canale URL Active. Acum tastati bloggerparty.com in aceeasi caseta unde ati scris writingup.com si dati click pe Creare Canale Nou.
 Acum aveti doua canale si veti si capabil sa urmariti progresul pe fiecare canal. Puteti vizuliza rapoartele canalelor in sectiunea Advanced Report Page in tabul Rapoarte. Alegeti AdSense pentru Continut selectati intervalul de date si apoi selectati Channels Data Radio. Alegeti orice numar dintre canalele active apasand tasta CTRL. Apoi click pe Afiseaza Raport. Foarte Simplu !
Comments