Tips til Windows 10/8,1                    

Er du i tvivl - så tag strømmen

Der vil komme masse af mine tips efterhånden, men til en start ligger jeg nogle links her.


Her finder du masse af gode programmer til Windows

Tips til Windows 8,1 :


Hvis du vil køre dine Android Apps på Windows 8 skal du bruge Bluestacks
Log Automatisk Ind I Windows 10/8

15 fantastiske gratis-værktøjer til Windows

Få TuneIn radio i dit Windows Media Center

Når systemet driller: Sådan sletter du irriterende låste filer i Windows

68 tips til windows 10Her er et godt program hvis uheldet er ude :

Dr.Freeware System Utilities

Sådan brænder du ISO images til CD eller DVD i Windows 10 

Brug af klippeværktøjet til at hente skærmbilleder

Sådan finder du klippeværktøj

 

Microsofts seneste styresystem Windows 10 indeholder en smart funktion som samler alle indstillings-muligheder fra Kontrolpanelet i samme folder. En slags super-styrecentral for hele computeren, som da også har fået navnet GodMode. Det skriver Cnet,

Det underlige er bare, at denne funktion er hemmelig – den er ikke dokumenteret nogen steder og først nu er informationerne dukket op på nettet.

For at komme ind i GodMode skal du oprette en ny mappe og give den følgende navn:

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Herefter vil folderen få et nyt ikon, der ligner Kontrolpanelet, og hvis du åbner den, finder du alle de kendte funktioner samlet i en overskuelig liste.

Her kan du så ordne alt, lige fra at ændre musemarkøren til at oprette en ny harddisk-partition.

Det er ikke en revolution, men en ganske nyttig funktion, og det kan undre at den er skjult i styresystemet.

Tricket skulle angiveligt også fungere med 32-bit Vista, men der er meldinger om, at det kan give problemer med 64-bit udgaver af dette styresystem.


 
Skulle du være så uheldig at få virus eller andet skidt på pc'en så kan du hentet en gratis rescue cd her.
 
Rescue. Sikke et navn til et stykke software. Ikke desto mindre er det hvad der venter, når du downloader og brænder denne rescue cd fra sikkerhedsfirmaet AVG. Mange kender AVG for deres gode antivirusprogram, og firmaet lancerer altså også et koncept, som kan bruges på pc'er, hvor det desværre allerede er gået galt med virus. Skaden er sket, og foran venter et stykke oprydning og helbredelse. Det er her at Rescue CD dukker op.

Selve indholdet i denne "pakke"(69 MB) skal brændes over på en cd eller lægges på en USB nøgle, som anvendes på befængte maskiner. Der er tale om en såkaldt boot cd, der dermed proppes i maskineriet ved opstart. Fidusen er at helbredelsen, der forhåbentlig ligger på skiven, træder i kraft, inden Windows starter op. På den måde undgår man at virussen spiller os et puds, hvis vi forsøger at fjerne den inden i Windows.

Udover at denne sikkerhedsting beskytter mod virusser, er der også beskyttelse imod malware og andre ubehageligheder indbygget. Desuden ligger der en række administratorværktøjer gemt i pakken, blandt andet en smart filmanager, som man måske får brug for undervejs samt et værktøj til at teste harddiskens generelle tilstand. Denne skive er bestemt værd at have liggende i tilfælde af ubehageligt virusangreb på en pc. Den virker på langt de fleste Windows-maskiner.

 

For at Zoome:

Windows Logo+pil højre
Snap vindue til højre side af skærmen

Windows Logo+pil venstre
Snap vindue til vestre side af skærmen.

      Giv opstarten et spark:

Hvis din pc slæber på fødderne i opstarten, så tryk på <Windows>-tasten + R og i det felt, der dukker op, når der trykkes 'Kør', skriver man msconfig, hvilket åbner Systemkonfigureringen. Her kan man i Start tjekke, hvad maskinen egentlig loader, når den starter og fravælge eventuelle oplagte tidsrøvere.

     Naviger app-vinduer:
Med <Ctrl>-<Tab> navigerer du rundt mellem de forskellige web-sider, der er åbne i din browser, og det er godt og praktisk.
 
Lås døren:
Nå ja, og husk så lige at låse efter dig, når du går. Tryk <Windows>-L så er skærmen låst og ingen roder med din pc uden at taste kodeord.

Gmail Offline 


Var der ikke hjælp her så kan spørge du på :

    kandu.dk
 

Det er snart ved at være et fuldtidsjob at holde sin computeren opdateret.Så her under ligger der et par links der klare det hele for dig:

Secunia.com Bare tryk Start now så køre det hele af sig selv.

Filehippo.com Download dette lille program og kør det igemmen så kommer der en list over hvad du skal opdatere. 

Tilbage til forside                                                                                                                                                                     Til top af side