Ankomst

Når du kommer til klinikken, er det en god ide at du henvender dig ved skranken, så personalet kan notere, du er ankommet. Hurtigst muligt derefter vil en dyrlæge komme og hente dig og dit kæledyr.

Vi bestræber os på at have en kort ventetid. Men som på et humant hospital, kan der opstå akutte situationer, som gør at vi kan komme en smule bagud. I disse situationer beder vi om din tålmodighed.

 

Mens du venter, er du velkommen til, at se på de mange spændende ting, vi har udstillet i vores store og lyse
venteværelse.
Der står også en vægt i lokalet, som alle er velkomne til at benytte, mens man venter på, at komme ind til konsultationen. Vi anbefaler ikke at tage katten ud af transportkassen men, at veje transportkasse med katten i.
I konsultationen vejer vi så kassen og vægten fratrækkes, det du oplyser.

 

Du er også meget velkommen til bare at komme forbi og bruge vægten uden en konsultation.

 

I venteværelset er det ikke alle hunde der vil snakke - hverken med andre mennesker eller hunde. Spørg derfor den enkelte hundeejer om hunden vil hilse på dig eller din hund.

Hunde og katte bør ikke hilse på hinanden i venteværelset.

 

Hvis dit dyr er bange, nervøs eller kan blive aggressiv så fortæl os det endelig. Vi bestræber os altid på at give dyrene en så positiv oplevelse som overhovedet muligt. Positive oplevelser giver de bedste forudsætninger for det videre samarbejde mellem dyrlæge, dyr og ejer (desværre kan dette ikke altid opnås).

Du må også gerne fortælle dyrlægen, hvis dit dyr har en ukendte sygdomme, er kronisk syg, er allergiker eller får medicin regelmæssigt.
Mange tror at dyrlægerne har en fælles journalføring og vi derfor får besked om evt. behandling hos anden dyrlæge, men dette er ikke tilfældet (ofte får vi dog en tilbagemelding, hvis dyret har været henvist til en specialist).

 

Når dyrlægen har undersøgt dyret slutter dit besøg ved skranken. Her kan du fx få udleveret vaccinationsattest, recept osv. Personalet ved skranken hjælper også gerne med vejledning m.h.t. foder, loppebekæmpelse, ormeproblemer m.m.

 

Betaling sker ligeledes i ved skranken