Deze lingerie workshop is voor iedereen die enige naai-ervaring heeft. De workshop wordt op twee vrijdagen gehouden van 9.00 tot 17.00 uur. De prijs is inclusief materiaal en lunch. Kun je niet op 2 vrijdagen, maar woon je wel in de buurt dan kunnen we ook een aantal avonden afspreken.
Je leert zelf een BH en slip maken op je eigen maten. 
Een bijkomend voordeel bij grote maten is dat je voortaan zelf bepaald welke kleur lingerie je draagt. 
Na het volgen van deze workshop, heb je een mooi lingerie setje, werkbeschrijving en een patroon op maat zodat je thuis zelf aan de slag kunt. Zo ben je in staat om altijd luxe lingerie te dragen voor weinig geld.
 
https://sites.google.com/site/modevakschooleigenstijl/lingerie/LingerieWorkshop01.jpg?attredirects=0
 
In de lesruimte is een paskamer aanwezig. Je kunt er van op aan dat er zeer discreet wordt omgegaan bij het nemen van de maten en het passen van BH’s. Dat hoeft dus geen belemmering te zijn om deze lingerie workshop te gaan volgen.

Zoals gezegd is enige naai-ervaring vereist en is het verstandig om je eigen naaimachine mee te nemen, omdat je daar aan gewend bent. 
De workshop kost € 150,00. 
De prijs is inclusief materiaal en lunch. Bij aanmelding maak je € 50,00 over en op de eerste cursusdag betaal je het restant van € 100,00 contant.
 


Ben je geïnteresseerd, mail me dan zodat we bij voldoende deelname een paar data kunnen plannen.
Mocht je een BH willen laten maken door mij, neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.