O nama

MODERNA MUZIČKA RADIONICA je savremena muzička radionica koju su pokrenuli članovi Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS), u saradnji sa Opštinom Čukarica i KC “Ćukarica''  .Cilj je da se kreativnim pristupom mladi muzičari zainteresuju za kvalitetnu muziku, razlićitih  muzičkih pravaca ( jazz, etno, klasika, rok...), kao i da nauče da sviraju na odredjenim instrumentima.
        Individualne i grupne radionice, povezivanje teorijskog i praktičnog znanja, slušanje muzike, video prezentacije, obuka u muzičkom studiju - osnovni su principi rada moderne muzičke radionice.
Radionice se održavaju radnim danima od 9-21h, kao i vikendom, po potrebi.
 Moderna muzička radionica se održava u KC ,, Čukarica'' na Banovom brdu, Turgenjevljeva 5.
      
       Takodje, moderna muzička radionica poseduje dodatne prostore, u prostorijama  URMUS -a ( Mutapova 12),  BIGZU.
       Upoznajte instrument, njegove zvučne mogućnosti, ulogu instrumenta u bendu, saradnju sa ostalim muzičkim instrumentima, ritmičku i melodijsku ulogu instrumenta, tehniku sviranja, jer sve su to bitne stavke za napredak u sviranju.
       Kroz razne muzičke stilove (pop, rok, džez, klasika, etno….), kreirajte sopstveni muzički izraz uz pomoć iskusnih i strpljivih nastavnika.
     
                                                               NOVO
                               
                                         ,,RADIONICA BUBNJEVA I UDARALJKI "
                                             
                                                   (upis do popune mesta)


Program je namenjen za početnike, i one  koji  već sviraju instrument.Baziran na literaturi stranih autora ( Ted Reed, Charley Wilcoxon, John Riley, Peter Erskine, Joe Morello, Buddy Rich,… ), obuhvata teoriju, tehniku, obradu i analizu ritmova iz oblasti pop, rock, ethno, blues i jazz muzike.

Radionice se održavaju u KC ,,Čukarica", jednom nedeljno po 60 minuta.

Probe  vodi Nenad Djordjević, renomirani bubnjar i perkusionista,

Cena za učešće na mesečnom nivou je samo 1500 dinara za grupne radionice (do 5 polaznika) i 5000 dinara za individualne radionice.

Prijave na tel. 063304343 

 Instrument je obezbeđen, kao i prateća oprema, tako da polaznici ne moraju imati svoj instrument ( ipak preporučujemo posedovanje instrumenta).