Elektromopedek, Mobility Scooterek közvetítése

GONDOT OKOZ EGYEDÜL KIMOZDULNI OTTHONRÓL ? KAPCSOLATOT TARTANI A BARÁTOKKAL? TÁRSASÁGBA JÁRNI, ÚJ BARÁTOKAT SZEREZNI? PROBLÉMÁT OKOZ A BEVÁSÁRLÁS?
 
Ezekre a problémákra van megoldás, mely nem kerül annyiba mint a dohányos napi nikotin adagja! Egy kimozdulási lehetőség mozgáskorlátozottak számára! Kompromisszumok nélküli megoldás mozgáskorlátozottak és mozgásukban korlátozottak számára kapcsolattartásra, programokra, új barátok szerzésére, bevásárlásra, kirándulásra.
 
Ez a megoldás az Elektromoped vagy angolul Mobility Scooter:
 
 
Nem kell, hogy tehernek érezze magát családja vállán, ugyanis egy ilyen moped visszaadja a napi életben való boldogulás lehetőségét. Nem kell családtagját, ismerősét igénybe vennie, nem kell, hogy szabadságot vegyen ki ugyanis egyedül, gond nélkül el tud jutni az orvoshoz, el tud menni bevásárolni egy boltba vagy hipermarketbe, ki tud menni a piacra úgy, hogy ne kelljen rohanni, mert nincs rászorullva másra. Ha közeli ismerősét, barátját szeretné meglátogatni nem kell taxit hívnia csak beül saját mopedjébe és hamarosan odaér ismerőséhez.
 
Akik már megvásárolták az első elektromopedüket (angolul: mobility scooter) és ezzel megoldották legnagyob életviteli problémájukat, a depresszió óriási mértékben csökkent náluk.
 
Mivel egyelőre nagyon kevés információja van egy vásárlónak arról, hogy milyen mopedek léteznek, melynek milyen előnye van, ezért azt sem tudják, hogy nem szedhető könnyedén minden modell. Az általunk kínált modelleket a szétszedhetőségüknek köszönhetően akár egyetlen ember be tudja rakni szétszedve az autóba, így egy kirándulás alkalmával vagy nyaralás során sem okoz problémát a szállítása. Mivel a szállítás így házilag megoldható, sok költségtől kímélheti meg magát.
Mégis mennyibe kerül ez? Ha dohányzik, mi nem kérjük (maximum javasoljuk), hogy szokjon le a dohányzásról, de napi egy doboz cigarettának az árából megvalósítható. De sokkal olcsóbb mint:
- ha depresszióra és pánikbetegségre ír fel gyógyszert az orvos,
- ha családtagjára van utalva és ez Neki a munkaidejébe kerül,
- ha autóval megy le a sarki közértbe,
- egy autó fenntartási költségei,
- ha egésznap csak otthon ül a négy fal közül – felbecsülhetetlen.

Mivel egy teljesen új moped árának a kifizetése a célközönség számára problémát okozna, ezért alapvetően használt mopedeket közvetítünk az Ön részére, amelyeket mi teljeskörűen átvizsgáljuk és minden hibáját megjavítjuk. Ez nem okozhat számunkra problémát mert az általunk ajánlott típusok esetében megfelelő tapasztalattal rendelkezünk. Ezen szerkezetek szinte elnyűhetetlenek (szándékos rongálást, nem megfelelő használat kivétel), ezért nincsenek komolyabb meghibásodások.
Az Elit modell ára 200.000 forint amely tartalmazza közvetítői díjunkat és az átvizsgálás díját ÁFA-val együtt.
 
Mielőtt döntene van lehetősége a kipróbálására Budapesten. Amennyiben nem tudna eljönni kipróbálni elvisszük Önhöz, hogy otthon tudja kipróbálni. Ebben az esetben a szállítási költséget kérjük megfizetni, amely Budapesten belül 6.000 forint, Budapesten kívül személyes egyeztetés alapján kerül a díj meghatározásra.

Családtagjai, barátai, ismerősei körében is valószínűleg van olyan személy aki nehezen vagy egyáltalán nem tud közlekedni. Segítsen rajta, ajánlja oldalunkat!
 

Kapcsolat

Comments