Polkumme johtaa Keitaalle!

Kiitos osallistumisesta!

Mobiilikesäkoulu järjestetään seuraavan kerran 21.-22.5.2012
Lisätiedot www.mobiilikesakoulu.com

YouTube-video

Keitaan tunnelmaa.... yhdessä oppimisen iloa!

YouTube-video


Keitaan tunnelmaa.... leppoisaa ja yksilöllistä!

YouTube-video


Tänä vuonna tapaamme Keitailla, joista jokaiselta löytyy apua mobiilitiedonjanoon erilaisilla janonsammutuspisteillä. Lippalakki päähän, bermudashortsit jalkaan ja eikun menoksi! Aurinkoista säätä luvassa?
 • Mobiilioppimisen ja -ohjauksen keidas (vetäjä Pasi Silander)
 • Mobiilituottamisen keidas (vetäjä Antti Syvänen)
 • Mobiiliteknologiakeidas (vetäjä Pasi Mattila)
 • Sosiaalisen median keidas (vetäjä Pauliina Mäkelä)
Keitailla tarjotaan ohjausta, jolla pääset syvemmälle aiheeseen. Keitaan leppoisassa tunnelmassa voit rauhassa testata ja kokeilla. Voit jäädä pidemmäksikin aikaan jollekin kiinnostavalle pisteelle.
 
Ota mukaan kännykkä ja laturi, älypuhelimiin rajaton datapaketti. Mobiilioppisen ja -ohjauksen keitaalla voit tarvita myös läppäriä. Osallistujien toiminta on suunniteltu tapahtumaan pääosin kännyköillä, mutta mikäli sinulla on oma läppäri ja mokkula, niin ota nekin mukaan. Langaton verkko ei ylety koko puistoalueelle. Mutta ennen kaikkea rennot säänmukaiset varusteet ja kunnon jalkineet.

Tutustu muihin retkeilijöihin: osallistujien esittelyt

Voit kurkistaa Mustialaan etukäteen: video1, ja jatkoa video2 (tehty vuoden 2010kesäkoulua varten)

Paljon lisätietoa löydät näiltä sivuilta. 
 

 
Mobiilikesäkoulun markkinointisivut:
 


 

Tekemisen tarinaa

 • Keinumisen perusteet Parhaat palat reppuun -kilpailun voittajaksi! Vuonna 2011 Parhaat palat reppuun -kilpailun voittajaksi selviytyi video Keinumisen perusteet, Tekijät:  Esko Lius, Jukka Koivisto, Mika Setälä, Sirpa Kokkonen, Ari Rapo ja Pekka Tervonen Videon tekijöille toimitetaan liput Mustialan ...
  Lähettänyt 23.6.2011 klo 2.24 Johanna Salmia
 • Parhaat palat reppuun kilpailun äänestys Esiraati on valinnut kolme tuotosta finaaliin. Käy äänestämässä omaa suosikkiasi. Linkit löydät Parhaat palat reppuun -sivulta. Äänestysaikaa  15.6. asti. 
  Lähettänyt 6.6.2011 klo 3.55 Outi Vahtila
 • Mobiilipolku valmiina vastaanottamaan kulkijoita Tänään on päivällä valmisteltu keitaat, pisteet ja osallistujafolderit paikan päällä Mustialassa. Ympäristö on kaunis ja odottaa jo kulkijoita puiston puiden siimekseen. Huomenna on tiedossa mukava tekemisen päivä!  
  Lähettänyt 24.5.2011 klo 8.37 Johanna Salmia
 • Mobiilipolku aukeaa Mobiilikesäkoulun ilmoittautuminen on päättymässä. Nyt tehdään viimeiset valmistelut ja osallistujat johdatetaan mobiilipolulle. Keitaiden valmistelu on täydessä käynnissä. 
  Lähettänyt 17.5.2011 klo 11.56 Outi Vahtila
Näytetään ilmoitukset 1 - 4/4. Näytä lisää »


Mustialantie 105, 31310 TammelaJokioinen sää

Alisivut (1): Tekemisen tarina