Ajankohtaista‎ > ‎

Some ja verkostot tärisemään - vinkkaa Mobiilikesäkoulusta omissa verkostoissasi!

lähettänyt Niina Kesämaa 29.5.2018 klo 0.47
Hei!

Nyt tarvitaan vielä yksi iso markkinointipläjäys, että saadaan lisää uusia osallistujia Mobiilikesäkouluun. Toivon, että laitatte kaikki omiin some-verkostoihinne ja sisäiseen tiedotukseenne oheisen viestin. Saamme hyvän tapahtuman aikaan, mutta tulee vielä hauskempaa, jos saamme kokonaan uusia osallistujia, heitä, joille tämä tapahtuma on aivan tajunnan räjäyttävä ja oman elämän ja opetuksen mullistava kokonaisuus. Eli nyt vain some ja verkostot tärisemään!

t. Pauliina
Mobiilikesäkouluun 14.-15.8.

Hei!

Kuvittele oppimisteknologiatapahtuma, jossa oikeasti keskitytään tekemiseen kuuntelemisen sijasta, jossa saat vaellella juuri omien kiinnostuksen kohteittesi mukaan verkkareissa tai kesämekossa ja kysyä mielipiteitä ja neuvoa juuri niistä asioista, jotka sinua mietityttävät tällä hetkellä. Välillä voit hörpätä kupposen kahvia, käydä ulkona haukkaamassa aurinkoa tai sadetta, syödä hyvän lounaan ja jatkaa sitten oppimista. Ehkäpä illalla lähdet saunaretkelle kesäiseen Helsinkiin!

Nyt tämä kaikki on aivan ulottuvillasi. Tule kokemaan Mobiilikesäkoulu 14.-15.8. Espoon Otaniemeen, inspiroivaan Urban Milliin, lämminhenkisessä seurassa. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: http://www.mobiilikesakoulu.com

Tunnelmia viime vuodelta: https://youtu.be/Y_GYqWMypC4
Comments