Etusivu

Vuonna 2011 Mobiilikesäkoulu järjestetetään 25-26.5. 2011, siirry Mobiilikesäkoulu 2011 -sivuille!

Ilmoittautuminen vuoden 2010 Mobiilikesäkouluun on päättynyt!

Ilmoittautunut: Olet siirtymässä mobiilipolulle, seuraa tekstiviestejä ja sähköpostia. Jos et saa tietoa 31.5 mennessä, ota yhteyttä outi.vahtila(at)hamk.fi tai 0500-121261. 

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) opettajat ovat testanneet mobiilien käyttöä ESR -osarahoitteisessa Avoimet verkostot oppimiseen (AVO) -hankkeessa noin vuoden ajan. Tähän mennessä saatujen kokemusten mukaan mobiilius tuo aivan uuden ulottovuuden tiedottamiseen ja erityisesti opettamiseen.


Nyt voit päästä konkreettisesti testaamaan AVO-hankkeen pilotteja, kuulemaan alan asiantuntijoita sekä verkostoitumaan. Mobiilikesäkoulu järjestetään ensimmäistä kertaa 9.-11.6.2010. Varsinainen koulutus on keskiviikkona ja torstaina, perjantaina on suunnittelukokous kansallisen yhteistyön tiimoilta. Paikkana on idyllinen Mustialan oppilaitos ympäristöineen ja historiallisine rakennuksineen.Mobiilikesäkoulussa on tarjolla eri teemoja ja toimintapisteitä, joissa voi osallistua työskentelyyn. Toimintapisteitä ehtii kiertämään kahden päivän aikana. Tarjolla olevat teemat ja toimintapisteet ovat seuraavat:

 

Teema 1: Mobiilioppiminen Teema 2: Mobiiliohjaus  Teema 3: Mobiilityökalut

Mobiilioppimisprosessi

Mobiiliopimisaihiot

Mobiilituottaminen

Mobiilituutorintiympäristö

Mobiilitiedotus

Paikkatieto

Mobiilikonferenssijärjestelmät


Älypuhelin laitteena

Mobiilituottaminen

Mobiililaite opetus- ja opiskelukäytössä: mobiiliblogit

 
Ilmoittautuminen 26.5.2010 mennessä.

Alisivut (1): Yhteystiedot
Ċ
Johanna Salmia,
29.3.2010 klo 23.30
Comments