Etusivu

Kiitos osallistujille - Hyvää syksyä!

Ohjelma 2015
Kartta

Ohjelma muotoutuu osallistujien mukaan - osallistujalista

Mukana iso joukko aikaisempien vuosien mobiilikonkareita kuten

Pasi Silander, Pasi Mattila, Jarmo Tanskanen/Valopi Oy, Ilona IT, Pauliina Mäkelä/Kinda Oy, Riku Alkio/Lentävä Liitutaulu, Marko Mäkilä/Itslearning, Mauri Laakso, Jukka Koivisto, Esko Kuittinen, Ulla-Maija Knuutti, Tero Ahvenharju, Anne Rongas, Titi Tamminen, Niina Kesämaa, Lotta Linko, Marko Rantanen, Eero Jaakkola. Rauno Laine, Annika Michelson, Johanna Salmia, Outi Vahtila...


Picnicin lopullinen ohjelma rakentuu paikan päällä, mutta jo nyt näyttää siltä, että luvassa on monenlaista mobiiliin oppimiseen ja työhön liittyvää nähtävää ja koettavaa. Tapahtumassa pyöritään neljän keskeisen teeman ympärillä:

 Pedagogiikka, Hyvinvointi ja paikkatieto, Liikkuva kuva ja lisätty todellisuus, Pelit ja 3D. Tutustu teemojen tarkempiin kuvauksiin.  
Tarjoamme Mustialan perinteikkään ympäristön, sähkön ja verkon, mahdollisuuden ruokailuun ja majoittumiseen. Illalla on saunominen ja yhteistä illanviettoa. 

Mobiilikesäkoulu MobileSummer @Twitter:
#mkesakoulu

Liity Facebook -ryhmään

Mobiilikesäkoulun tunnelmaan....

 
Mobiilikesäkoulu on mobiilioppimisen tapahtuma, joka kokoaa Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan yksikköön Tammelan kuntaan mobiilioppimisesta kiinnostuneet tahot yhteen. 

Mobiilioppimisen verkosto on laajentunut Mobiilisti -hankkeen mobiilioppimisen asiantuntijaryhmästä toimijaryhmäksi, jonka tavoitteena on verkottaa toimijoita kehittää mm. mobiilioppimisen yhteisiä hankkeita.

Ajankohtaista

  • Ensiviikolla tavataan! Tapahtuma alkaa ilmoittautumisella Vanhan Opiston Juhlasalissa. Sen jälkeen siirrytään mobiilioppimisen ääreen Mustialan Puistoon klo 11.30. Aluksi suunnitellaan päivien tarkempi kulku yhteistuumin. Ennen ohjelman alkua on mahdollisuus ruokailla Picnic-baarissa ...
    Lähettänyt 5.8.2015 klo 11.34 Outi Vahtila
  • Picnic-ilmoittautuminen on käynnistynyt! Mobiilikesäkoulu järjestetään tänä vuonna picnic-tyyppisenä - ohjelma rakentuu osallistujien mukaan. Tuo siis oma ideasi, kokemuksesi, sovelluksesi picnicille ja tule mukaan kokemaan ja jakamaan! Picnic-viltillä on tilaa opettajille, kehittäjille, yrittäjille ...
    Lähettänyt 8.5.2015 klo 3.19 Niina Kesämaa
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/33. Näytä lisää »

YouTube-video


Onko mobiili hallussa?