Izvučeni parovi turnira

Na XVIII. po redu memorijal Mate Vučak Čigra prijavilo se ukupno 32. ekipe. Zbog odgovarajućeg broja ekipa neće biti potrebe za igranjem pretkola. Osim memorijala turnir se igra još u tri kategorije; Kup veterana, Kup sela i Dječji kup.
Sve parove kako memoijala tako i kupova donosimo na stranicama turnira. Termini igranja biti će utvrđeni dogovorom naknadno.


Da se svi prisjetimo tko je bio Mate Vučak, te kako je dobio nadimak Čigra donosimo priču "Priča o heroju" (Zvonko Madunić)


Poraz u Podstrani

Nakon dobrog prvog kola u Podstrani došao je poraz. Pokazalo se da je iskusnija ekipa Zlatko Celent, koja je savladala ekipu Mnk Cista Velika rezultatom 4:2. Utakmicu je djelomično presudio crveni karton koji je dobio Mijo Vučemil. Sljedeći nastup ekipa Mnk Cista Velika bi trebala imati na memorijalu u Cisti, dok izvlačenje za Dugi rat počinje 07.07.2012.Otvoreno pobjedom

Na otvorenju ljetne turneje Mnk Cista Velika sučelio se u Podstrani sa ekipom Bili Tići iz Splita. Jako uzbudljivu i atraktivnu utakmicu začinilo je čak šest pogodaka. Cista je pobjedila rezultatom 4:2. Sva četiri pogotka za Cistu postigao je "Super Mateo" (Mateo Vučemil). Ako se po jutru dan poznaje -  a je, čeka nas jedna jako uspješna dionica. Sljedeći suparnik je ekipa Zlatko Celent, a utakmica je zakazana za srijedu 04.07.2012 u 21:30 h.Praćenje turnira

Sve rezultate i zbivanja na i oko turnira možete pratiti na našim stranicama.