Nyheter

Siste isøkt på Leangen for sesongen 2018/2019

lagt inn 18. mar. 2019, 01:19 av Geir Nesset   [ oppdatert 18. mar. 2019, 01:29 ]

Fredag 15. mars ble kjøleanlegget slått av på Leangen for denne gang. Det var faktisk 5 dager senere enn opprinnelig planlagt så vi var så heldige å få noen bonusdager her. Noen av oss tok en siste formiddagsøkt på lørdagen og fikk en herlig dag i nydelig sol og med drømmeforhold på banen.

Siste bedriftsløp ble gjennomført mandag 11. mars og med dette var det gjennomført hele 13 mandagsløp denne sesongen (Bedriftsløp 7 den 14. januar var eneste løp som ble avlyst på grunn av store snømengder som ikke var mulig å få ryddet bort før løpene skulle starte). I tillegg ble det tradisjonen tro også gjennomført et 2-dagers Bedrifts-KM søndag 3. og mandag 4. februar. 

I løpet av vinteren har hele 25 ulike løpere gjennomført til sammen hele 301 distanser! Dette må vi si er meget bra og selv om noen har deltatt bare på en distanse, mens andre har gått nesten alt som har vært mulig, så har vi allikevel et snitt på over 12 distanser pr. løper så det tyder på at vi har mange trofaste løpere i gruppa.

Det har blitt gått hele 422,5 kilometer tilsammen fordelt på 143 500-metere, 47 1000-metere, 54 1500-metere, 31 3000-metere og 26 5000-metere! 
Det er nesten en Oslo-tur det :)

En stor takk for innsatsen til alle sammen gjennom hele vinteren, både til løpere og ikke minst til våre gode hjelpere på sidelinjen som gjør det mulig for oss å drive med dette, Robert med startpistolen og Oddvar, Espen, Jone, Per Egil og Guro med klokker og skjema. Håper alle får trent godt i sommer så dere er klare for ny dyst til vinteren :) 

Da er det bare å starte oppladningen til avslutning for bedriftsløperne fredag 26. april med påmelding via facebook-gruppa. 

De 4 første bedriftsløpene er gjennomført

lagt inn 12. des. 2018, 15:24 av Geir Nesset   [ oppdatert 12. des. 2018, 15:25 ]

Da har vi kommet godt i gang med sesongen og oppmøtet har vært brukbart så langt. Vi har hatt noen utfordringer underveis, blant annet på grunn av at Trondheim kommune er i ferd med å bytte ut tidtakerbua på utebanen på Leangen. Dette har medført at tidtakere må oppholde seg utendørs og uten speakertjeneste, men vi har vært forholdsvis heldig med været så det har gått greit så langt. Nå er det bare ett løp igjen før jul og ny bu er på vei, men den er sannsynligvis ikke klar før utpå nyåret. 

Vi har hatt god hjelp av nye tidtakerteam i år. Under løp 3 stilte Sigrun og Kristian Vårvik som sekretariat, mens på løp 4, Lornts Ranguls Minneløp, var det Espen Karlsrud, Per Egil Samdahl og Guro Samdahl som stilte opp og gjorde en knalljobb.

Oppdaterte Resultater finner dere i menyen til venstre. 
Sjekk også Aktivitetskalender for oversikt over løp og treninger med Torgeir.

Husk å betale via Vipps til 540562 etter hvert løp - kr. 30 pr. distanse.

Treningsopplegg for bedrifts/veteranløperne

lagt inn 26. nov. 2018, 14:38 av Geir Nesset

Bilderesultat for skøyter teknikkTorgeir Magnussen har tilbudt seg å stille opp som trener for veteranene og vil dele av sin skøytekompetanse en gang annenhver uke. Treningene blir på Leangen på onsdager i partallsuker og foregår på isen mellom kl. 17.00 og 18.00, men med oppmøte inne i ishallen kl. 16.15 for oppvarming og forberedelser.

Torgeir vil bistå med tips om teknikk, trening og andre praktiske ting. Dette er et kjempetilbud som jeg håper mange vil benytte seg av og vi har vel aldri hatt noe sånt i bedrifts/veteran-sammenheng på Leangen tidligere, i hvert fall ikke så lenge jeg har vært bedriftsløper :)

Da starter vi allerede onsdag kommende uke, den 28.11 kl. 16.15 og fortsetter hver 14. dag. Se aktivitetskalenderen for oversikt over treninger og løp fremover. Håper du blir med og benytter deg av dette fantastiske tilbudet!

God sesongstart

lagt inn 22. nov. 2018, 14:29 av Geir Nesset   [ oppdatert 22. nov. 2018, 14:36 ]

Da er vi i gang med sesongen 2018/19 for bedriftsskøyteløperne på Leangen. 13 løpere stilte til start og 11 av disse fullførte begge de tradisjonelle åpningsdistansene 500m/3000m, se detaljer under menyvalget Resultater. Oddvar stilte i bua og forholdene var brukbare med vindstille og omkring 0 grader. Nå er det ny tidtakerbu på gang ved banen så det er mulig sekretariatet må klare seg uten tak over hodet de nærmeste 2-3 mandagene, men vi håper det blir mye bedre arbeidsforhold når den nye bua er på plass. Den gamle tidtakerbua sto faktisk opprinnelig ved banen  på stadion på Øya, og ble flyttet til Leangen da kunstisbanen åpnet sesongen 1979/80, så det er nok på høy tid at den falleferdige bua blir erstattet med noe nyere og mer solid. Vi kjører videre med 500m og 1500m kommende mandag med start kl. 20.00 som vanlig - påmelding innen 19.30 i garderobe 10.

Terminlisten for sesongen 18/19 er klar

lagt inn 5. nov. 2018, 14:13 av Geir Nesset   [ oppdatert 22. nov. 2018, 13:14 ]

Bilderesultat for hurtigløp skøyter
Mandag 19. november starter årets bedrifts-sesong og vi starter tradisjonen tro med 500m og 3000m. Isen skal være klar senest lørdag 10. november så da skal alle få tid til å gå noen runder på is før alvoret starter.

Terminlisten finner dere under Dokumentarkiv og løpene ligger også i Aktivitetskalenderen. 

Nytt av året er at vi har opprettet Vipps-nummer 540562 for fortløpende betaling av startkontingent. På den måten slipper vi administrasjonen med å samle opp og sende ut faktura på slutten av sesongen, nå fikser dere alt selv :) 

Vi har også for første gang på over 10 år sett oss nødt til å justere prisen pr. distanse til kr. 30. Hvis du av en eller annen grunn ikke har Vipps kan du ta kontakt på geir@nesset.com så finner vi nok en løsning :)

Da er det bare å begynne å glede seg til nok en spennende skøytesesong!

Treningstider for Bedrifts- og Veteranløpere på Leangen

lagt inn 25. jan. 2018, 14:13 av Geir Nesset

Resultater TSK klubbmesterskap 2017

Som mange sikkert har fått med seg har det vært noen diskusjoner i det siste omkring treningstider på Leangen for oss veteraner og bedriftsløpere. Det har kommet ulike meldinger fra forskjellige kanter så derfor vil jeg bare få oppklare fakta rundt treningstider. 

Jeg har hatt en prat med hurtigløpsansvarlig i kretsen, Lars Brechan, i dag og har fått oversikt over de offisielle tidene som hurtigløp har på Bane A (400-metersbanen)


Banene B, C og D er indre bane delt i tre ulike områder for trening.Her er oppsettet for bane A med spesiell fokus på veteranløpere:

Mandag:
Kl. 20.00-22.30: Bedriftsløp - fast tid for bedrifts- og veteranløpere

Tirsdag og torsdag: 
Kl. 10.00-11.15: Heimdal vgs v/Astrid Vårvik Nordheim
Veteraner kan også bruke denne tiden så lenge de avklarer med Astrid om opplegget for den enkelte økt. Kort sagt: Vis hensyn.

Kl. 18.00-19.00: Aktive under junior C-alder - Her er det av sikkerhetshensyn ikke ønskelig at løpere over Junior C-alder trener (inkludert veteraner). Grunnen er at det her ofte er unge løpere med mindre erfaring på banen og det kan fort oppstå småfarlige situasjoner.

Kl. 19.30-20.30: Treningstid for aktive fra junior C og opp (inkludert veteraner).

Fredag:
Kl. 18.00-19.00: Treningstid for aktive i alle aldre (inkludert veteraner).
Publikum har da tid på indre bane (B, C og D)

Lørdag og søndag:
Kl. 10.00-11.30: Treningstid for aktive i alle aldre (inkludert veteraner).

Også mandag, onsdag og fredag er det mulig å gå på is kl. 10.00 for hurtigløpere, men da dette også er publikumstid, må løperne vise hensyn.

Det er i år første sesong med mulighet for trening på indre bane (B, C og D) og fordeling på disse banene er under utprøving. Det er laget en egen facebook-gruppe som viser tidsfordeling her. Siden denne fordelingen er ganske komplisert tar jeg den ikke med her, men bare ta kontakt for mer info. Det er mulig å bruke disse banene i perioder dersom det for eksempel er ønskelig å kjøre ren svingtrening i krappere kurver enn det vi har på bane A.

Felles for alle treningstider er at alle som oppholder seg på isen må ta hensyn til hverandre og alle har et ansvar for å ivareta egen og andres sikkerhet. Dette har gått bra tidligere så det bør nok gå bra videre fremover også hvis vi bare prater sammen :)

For å sikre at vi har en felles kanal for bedrifts- og veteranløperne fremover har jeg tatt på meg oppgaven som kontaktperson for miljøet inn mot skøytekretsen og andre etater når det gjelder gruppas interesser bl.a. rundt tema som isfordeling og bruk av banen.

Ta gjerne kontakt med meg på geir@nesset.com hvis dere har spørsmål eller innspill som dere ønsker å ta opp :)

Oppdaterte resultater 2017/2018

lagt inn 2. jan. 2018, 11:16 av Geir Nesset

Jostein Bø sitt bilde.Godt nytt år til alle bedriftsløpere!

Da er vi ferdige med 2017-delen av sesongen og resultatene fra vinterens 6 første bedriftsløp er endelig klare under valget  Resultater.  Vi starter det nye året med 500m og 1000m mandag 8. januar. 5 av bedriftsløperne tar også turen til Geithus kommende helg for å delta i Veteran-NM. Ketil Aalberg og Trine Landsem debuterer i NM allerede i sitt første år som aktive skøyteløpere - vi ønsker alle deltakere lykke til!

Nå er også tiden for å rekruttere nye bedriftsløpere. I disse nyttårsforsett-tider er det forholdsvis fullt på de fleste treningssentre så hva kan vel da være bedre enn å nyte herlige kvelder utendørs på glatt is :) Hvis du kjenner noen som har gått på skøyter før eller bare ønsker å prøve noe nytt så er det bare å invitere dem til mandagsløpene. 

Da er vi i gang!

lagt inn 17. nov. 2016, 13:16 av Geir Nesset

Mandag 14. november startet sesongen 2016/2017 for bedriftsskøyteløperne i Trondheim. 
Oppmøtet var ikke direkte imponerende, men nå er det ikke uvanlig at sesongen kommer brått på mange. Det ble tre par på hver distanse og de ivrigste løperne fikk en kveld med brukbare forhold til tross for at det hadde regnet en god del tidligere på dagen.

Vi kjører videre med 500m og 1500m i bedriftsløp 2 og satser på litt bedre oppmøte da :)

Resultatene finnes under menyvalget Resultater.

Terminlisten for sesongen 2016/2017 er klar

lagt inn 10. nov. 2016, 14:10 av Geir Nesset

Da er isen på plass på Leangen og nye gule puter er også montert så nå er det bare å kjøre på med skøytetreningen. Vi starter bedriftsesongen mandag 14. november og dermed får vi hele 15 bedriftsløp denne sesongen, i tillegg til 2-dagers Bedrifts-KM tidlig i februar.

Terminlisten er nå klar og er lagt ut både i Aktivitetskalenderen og under Dokumentarkivet i pdf-format. 
Vi starter tradisjonen tro med 500m og 3000m på første løpsdag og starttidspunkt er som vanlig kl. 20.00. 
Påmelding er ved oppmøte i garderobe 10 senest kl. 19.30.

Velkommen til ny sesong og til mange fine opplevelser på skøytebanen!

Bedrifts-KM 2016 vel gjennomført

lagt inn 15. feb. 2016, 09:35 av Geir Nesset   [ oppdatert 15. feb. 2016, 09:38 ]


Til tross for at vi dagen før stevnestart fikk beskjed om at sekretariatet var sengeliggende klarte vi å få gjennomført bedrifts-KM også i år. Søndag ble det et rent dugnadsstevne der vi byttet på tidtaking, mens på mandag fikk vi meget god hjelp av Oddvar Njåstad som kunne stille opp i bua på kort varsel. Det var fine forhold begge dager med litt vind på søndag, men mandagen var det mindre vind og god is. I yngre klasse var det Frode Midjo som tok en soleklar seier, mens i voksenklassen var Ivar Aandahl uslåelig. Gratulerer til begge vinnerne og til alle de 8 løperne som fullførte alle 4 distanser!

Sammenlagtresultater finner dere under resultatarkivet og via denne linken:

1-10 of 44

Comments