MNBIK Skøyter


Siste nyheter

 • Korona-sesongen 2020/2021 har startet!
  Mandag 23. november 2020 kom vi i gang med bedriftsløpene for sesongen på Leangen, akkurat samme dag som garderobeanlegget gjenåpnet etter smittestenging. Vi tar sikte på å få gjennomført 14 mandagsstevner gjennom sesongen i tillegg til et 2-dagers Bedrifts-KM i månedsskiftet januar/februar.
  Vi ønsker både tidligere og nye bedriftsløpere velkommen til mandagsstevnene som alltid har to distanser, 500m og en litt lengre distanse. 
  Vi møtes i garderobe 10 senest 30 min før stevnestart kl. 20.00 for påmelding og registrering. 
  Deltakelse koster kr. 30 pr. distanse. Beløpet Vipps'es til 540562 hver løpskveld eller samles opp og betales i bolker underveis.
  Lagt inn 13. des. 2020, 12:09 av Geir Nesset
 • Sesongen 2019/2020 er i gang
  Bilderesultater for hurtigløp"

  Også i år ble sesongåpningen noe utsatt. Isen på Leangen ble et par uker forsinket og var klar midt i november. Bedriftsløpene kom derfor ikke i gang før mandag 2. desember. Vi har også denne sesongen fått med oss et par nye løpere i tillegg til de ivrige gjengangerne og vi planlegger 12 stevner denne sesongen i tillegg til KM Bedrift som er lagt til 2. og 3. februar. 


  Praktisk info:
  - Vi møtes som vanlig til stevner hver mandag kl. 20.00 (oppmøte fra 19.00 i garderobe 10 på Leangen) og det står 2 distanser på planen hver gang. 
  - Deltakeravgift er på kr. 30 pr. distanse og betales inn på Vipps til 540562 Skøyter Bedrift
  - Terminliste er lagt ut under Dokumentarkiv
  - Sjekk også facebookgruppa Skøyter Bedrift og Veteran Trondheim for resultater, diskusjoner og annen info om aktiviteten vår.

  Lagt inn 11. jan. 2020, 10:46 av Geir Nesset
 • Siste isøkt på Leangen for sesongen 2018/2019
  Fredag 15. mars ble kjøleanlegget slått av på Leangen for denne gang. Det var faktisk 5 dager senere enn opprinnelig planlagt så vi var så heldige å få noen bonusdager her. Noen av oss tok en siste formiddagsøkt på lørdagen og fikk en herlig dag i nydelig sol og med drømmeforhold på banen.

  Siste bedriftsløp ble gjennomført mandag 11. mars og med dette var det gjennomført hele 13 mandagsløp denne sesongen (Bedriftsløp 7 den 14. januar var eneste løp som ble avlyst på grunn av store snømengder som ikke var mulig å få ryddet bort før løpene skulle starte). I tillegg ble det tradisjonen tro også gjennomført et 2-dagers Bedrifts-KM søndag 3. og mandag 4. februar. 

  I løpet av vinteren har hele 25 ulike løpere gjennomført til sammen hele 301 distanser! Dette må vi si er meget bra og selv om noen har deltatt bare på en distanse, mens andre har gått nesten alt som har vært mulig, så har vi allikevel et snitt på over 12 distanser pr. løper så det tyder på at vi har mange trofaste løpere i gruppa.

  Det har blitt gått hele 422,5 kilometer tilsammen fordelt på 143 500-metere, 47 1000-metere, 54 1500-metere, 31 3000-metere og 26 5000-metere! 
  Det er nesten en Oslo-tur det :)

  En stor takk for innsatsen til alle sammen gjennom hele vinteren, både til løpere og ikke minst til våre gode hjelpere på sidelinjen som gjør det mulig for oss å drive med dette, Robert med startpistolen og Oddvar, Espen, Jone, Per Egil og Guro med klokker og skjema. Håper alle får trent godt i sommer så dere er klare for ny dyst til vinteren :) 

  Da er det bare å starte oppladningen til avslutning for bedriftsløperne fredag 26. april med påmelding via facebook-gruppa. 
  Lagt inn 18. mar. 2019, 01:29 av Geir Nesset
 • De 4 første bedriftsløpene er gjennomført
  Da har vi kommet godt i gang med sesongen og oppmøtet har vært brukbart så langt. Vi har hatt noen utfordringer underveis, blant annet på grunn av at Trondheim kommune er i ferd med å bytte ut tidtakerbua på utebanen på Leangen. Dette har medført at tidtakere må oppholde seg utendørs og uten speakertjeneste, men vi har vært forholdsvis heldig med været så det har gått greit så langt. Nå er det bare ett løp igjen før jul og ny bu er på vei, men den er sannsynligvis ikke klar før utpå nyåret. 

  Vi har hatt god hjelp av nye tidtakerteam i år. Under løp 3 stilte Sigrun og Kristian Vårvik som sekretariat, mens på løp 4, Lornts Ranguls Minneløp, var det Espen Karlsrud, Per Egil Samdahl og Guro Samdahl som stilte opp og gjorde en knalljobb.

  Oppdaterte Resultater finner dere i menyen til venstre. 
  Sjekk også Aktivitetskalender for oversikt over løp og treninger med Torgeir.

  Husk å betale via Vipps til 540562 etter hvert løp - kr. 30 pr. distanse.
  Lagt inn 12. des. 2018, 15:25 av Geir Nesset
 • Treningsopplegg for bedrifts/veteranløperne

  Bilderesultat for skøyter teknikkTorgeir Magnussen har tilbudt seg å stille opp som trener for veteranene og vil dele av sin skøytekompetanse en gang annenhver uke. Treningene blir på Leangen på onsdager i partallsuker og foregår på isen mellom kl. 17.00 og 18.00, men med oppmøte inne i ishallen kl. 16.15 for oppvarming og forberedelser.

  Torgeir vil bistå med tips om teknikk, trening og andre praktiske ting. Dette er et kjempetilbud som jeg håper mange vil benytte seg av og vi har vel aldri hatt noe sånt i bedrifts/veteran-sammenheng på Leangen tidligere, i hvert fall ikke så lenge jeg har vært bedriftsløper :)

  Da starter vi allerede onsdag kommende uke, den 28.11 kl. 16.15 og fortsetter hver 14. dag. Se aktivitetskalenderen for oversikt over treninger og løp fremover. Håper du blir med og benytter deg av dette fantastiske tilbudet!

  Lagt inn 26. nov. 2018, 14:38 av Geir Nesset
Viser innlegg 1 - 5 av 46. Vis mer »
 
 

http://www.lask93.net/LASK/Dansen.aspx


 

Undersider (1): Resultatarkiv