A sikeres MLM‎ > ‎

5 lépés és "nyugdíj"


Ma mire számíthatsz?

Egy újabb reggelre, amikor felver a vekker?
Egy újabb napra, amikor egész nap nem láthatod a gyerekeidet?
Egy újabb napra, amikor valaki más szekerét tolod?
Egy újabb napra, amit a családod nélkül töltesz?
Egy újabb nyárra, amely nyaralás nélkül telik el?
Egy újabb napra, amelyet megkeserít, a holnaptól való félelem?

Passzív jövedelmet szeretnél?

Szerinted melyik a könnyebb: 2-5 év alatt felépíteni egy jól működő hálózatot, ami havonta hoz 1M Ft-ot - amiből azért szépen meglehet élni, - vagy ugyanennyi idő alatt megkeresni 300 000 000 Ft-t aminek a havi kamata a mostani 4% nettó kamatokat számolva szintén havi 1M Ft?


5 lépés és „nyugdíj”:


1. Lépj ki a komfortzónádból!


A legtöbb ember nagyon nehezen változtat a megszokott kis életén, és változtat a szokásain. A legtöbb hálózatépítővel is így van ez. Közben arról álmodnak, jó lenne, ha már holnap meglenne az az alsó vonala, ami megtermeli a passzív jövedelmét. Ehhez bizony ki kell lépni a mindennapi megszokott ritmusból, többet kell tenni az elvárható minimumnál. Nap, mint nap időt és energiát kell belefektetni, nem csak mondogatni és álmodozni kell róla.


2. Hozz egy döntést és tarts ki mellette!


El kell dönteni, hogy el akarod érni 2-5 éven belül az az állapotot, hogy szabaddá tegyen a havi 1M Ft vagy esetleg több. Ha eldöntötted tegyél érte! Adj prioritást a célodnak. Lehet, hogy elmarad pár focimeccs a haverokkal, vagy lemaradsz a kedvenc sorozatodról, vagy hideg téli reggeleken is el kell indulnod otthonról. Soha nem inogj meg, hidd és tudd, hogy el fogod érni a célod.


3. Legyél stabil fa!


A fa sem hoz termést az első időszakban, mivel a növény minden energiáját a gyökérrendszer kialakítására fekteti. Aztán a második évtől egyre több termést hoz. Tehát ha nem látod a befektetett munkád és energiáid eredményét azonnal, ne csüggedj, jönni fog az eredmény, hiszen tudod: az energia nem vész el.


4. Tervezz!


A háborúkat is mindig azok nyerték meg a történelem során, akik a legpontosabb, precízebb haditervet készítették. Adj konkrét időpontokat, hogy mikorra, mit akarsz elérni. Fontos, hogy a dátumok fixek legyenek, mert különben hajlamos az ember a halogatásra, és a legtöbb esetben ez az oka a sikertelenségnek. A tudatalattival írásban kell szerződést kötnöd, ezért pontosan írd le és tervezd meg azt, hogy mikorra milyen sikert, eredményt terveztél!


5. Ne fogadd el a körülményeket!


Ne halogass, ne állj meg, mert akkor életed a meglévő kerékvágásban halad tovább. Tudd, hogy a legjobb időben és a legjobb helyen vagy a célod eléréséhez. Ne fogadd el jelenlegi életkörülményeidet, és azt, ami körülvesz. Lásd be, hogy ha tovább folytatod azt, amit eddig tettél, akkor pontosan ugyanarra az eredményre számíthatsz, mint eddig! Ha Te nem változtatsz mitől változna meg az életed?Ha ezt az 5 szabályt betartod, akkor átsorolsz a F1-es gyorsítósávba, ami a boldog, gondtalan „nyugdíjas” évek felé visz. A XXI. század legnagyobb robbanását a hálózatok hozzák és hozták. Hiszen a céltudatos emberek számára megnyitja a világot.
Nem az számít, hogy ki vagy, és eddig hogyan éltél, hanem az, hogy Te mit akarsz, és hogyan akarsz élni. Ezért képes vagy e meghozni egyetlen döntést, ami mellet képes vagy kitartani.

De Te döntesz, 40 év munka és 5 év nyögdíj, feltéve ha megéred, vagy 5 év munka és életed végéig nyugdíj, vagy jogdíj szerű jövedelem.


Dönts jól, kérd a további információkat, MOST!
Most van itt a lehetőség, hogy egy sikeres MLM csapat tagjaként megvalósítsd az álmaidat!
Mire vársz? Tedd félre a kételyeidet, ragadd meg a lehetőséget. Előzd meg a konkurenciát, és hasíts egy nagy szeletet az MLM sikerek tortájából!

A cég már eddig is bizonyított, sok embernek megadva a szabad, gazdag életet.

Most, ezzel az új elképesztő módszerrel, akár Te is nagyon hamar részese lehetsz a valós passzív jövedelem adta szabadságnak!

Ne szalaszd el a lehetőséget! Kérd a további információkat!
Számomra fontosak a munkatársaim, ezért szóban foglak tájékoztatni!

 

Kérd a további információkat itt!

 

mystat


Széphegyi Géza vagyok, több mint 20 éve 1989-ben találkoztam az első MLM céggel, és már akkor megtetszett az a kereskedelmi elv aminek alapján működött a cég.

Ma itthon ezt úgy hívjuk, hogy hálózati marketing, ami őrületes fejlődésen ment át ez elmúlt időszakban.

Szinte törvényszerű volt, hogy megjelennek az iparág hiénái, akik az emberek, jóhiszeműségét, vágyát egy jobb élet után, és tapasztalatlanságát gátlástalanul kihasználva ma már szinte napi rendszerességgel intéznek "támadást".

Sajnos sokszor rendkívül erdményesen, és kecsegtető ajánlataikkal, nem kis kárt okozva emberek ezreinek, és magának az MLM iparágnak.

Az elmúlt időszakban -mivel én is megégettem magam egy párszor- kialakult bennem egy ideális MLM cég képe.

Az elmúlt 20 éveben több MLM cégnél építettem fel komoly hálózatot, és az ott szerzett tapasztalatokat, tényeket összehasonlítva választottam.

További információkért keress meg, szívesen állok rendelkezésedre!

skype:szgeza1
email:eljmaskepp@gmail.com

Comments