Tervetuloa Paraisten MLL:n paikallisyhdistyksen uusille nettisivuille. 

MLL:n Paraisten paikallisyhdistys pyrkii toiminnassaan tukemaan ja edistämään paikkakunnan lasten, nuorten ja heidän vanhempiensa hyvinvointia. Yhdistyksellä on reilut 50 jäsentä. 

Yhdistyksemme kuuluu valtakunnalliseen Mannerheimin lastensuojeluliittoon ja MLL:n Varsinais-Suomen piiriin. Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön.

Liittymällä jäseneksi saat loistavia jäsenetuja ympäri Suomea.

Lue lisää jäseneduista Paraisilla täältä.

 Järjestön tapahtumiin ja toimintaan voi tutustua nettisivuillamme sekä Facebookissa. 

Tervetuloa!

Perhekahvila Barbatula on sekä pienten lasten että vanhempien kohtaamispaikka. Perhekahvilassa järjestetään toisinaan pientä puuhaa lapsille, kuten askartelua, leikkejä ym. Verkkosivuillamme pääset myös tutustumaan perhekahvilan  tarkempaan ohjelmaan.


                                               
                                               
                                                http://www.mll.fi/lahjoita/


SUUNNITTEILLA SYKSYLLE 2018

Syksyllä pidetään jälleen sääntömääräinen syyskokous, johon kaikki MLL:n jäsenet ovat tervetulleita kuulemaan hallituksen ideoita sekä erittäin mielellään tuomaan omia ehdotuksia ja ajatuksia julki paikallisjärjestön toiminnan kehittämiseksi.

MLL:n Varsinais-Suomen piiri tiedottaa:

Porukalla Paras! -suurtapahtuma Maskussa

Aika: 15.9.2018 klo 14:00 - 17:00
Paikka: Maskun Riviera
Porukalla Paras! on maksuton suurtapahtuma, joka täyttää Maskun Rivieran alueen menolla ja meiningillä lauantaina 15.9. klo 14–17. Kaikenikäisille suunnatuilla toimintarasteilla pääsee kokeilemaan mm. pelejä ja leikkejä, kädentaitoja, luontotietoutta sekä ensiaputaitoja. Samalla Maskun sekä lähialueiden yhdistykset esittelevät syksyn toimintaansa. 

Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan ihkaoikeaan paloautoon. Lisäksi Mamma Marakatti vierailee tapahtumassa ilahduttamassa perheen pienimpiä. Isovanhempi-ikäisille puolestaan esitellään MLL:n luontomummi- ja luontovaaritoimintaa.

Ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä. Klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumassa.