Почетна

Оквир за текст

                                     Поштовани другари,
        Поново радимо на нашем забавном сајту "Млади новинари". Позивамо вас да нам се придружите и својим идејама обогатите обогатите садржаје нашег сајтића. Све може, сви волимо да се забавимо, имамоо хоби, волимо се да се дружимо, имамо нешто занимљиво што бисмо могли поделити са другима. Изволите придружите нам се.
                                                    Чланови секције Млади новинари


YOUNG JOURNALISTS

Ученици секције млади новинари већ неколико година из генерације у генерацију учествују на разне начине у стварању публикација о нашој школи. Веома активно учествују у стварању материјала за школски часопис Огледалце, изради презентација и филмова о школи, ученицима као и месту у ком живе - Сочаници. Све са циљем да се праве вредности и ученици који се имају за шта, похвале и заиста заслужено истакну. Од ове године представиће се и на школском сајту, те на још један деци најатрактивнији начин привуку пажњу ученика, усмери им време проведено на Интернету или поред рачунара на квалитетне и едукативне текстове и адресе.

Сви ученици и наставници који сматрају да имају, а сигурно имају шта да додају на наше текстове почаствоваће нас.  Желимо да се дружимо, упознајемо, хвалимо, ако треба критикујема а највише забавимо. Молимо Вас придружите нам се. Јавите се секцији Млади новинари, пишите, шапните, довикните, како год.

                                                                

Драгана Чакаревић