Bokens innholdsfortegnelse.

Tilbake til forsiden            

 

 Hele familien.

 

 

 

 Daniel   Grethe    Tobias  Sven Ove

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takk til: Mange mennesker har hjulpet meg med hjelp og gode råd om lover og regler i forbindelse med research til denne boken, og mange har hjulpet meg med å komme noenlunde helskinnet gjennom livet mitt. 

 Et tabuemne: Dette handler om at mange kanskje er redde for å snakke om døden, og jeg oppfordre til å leve livet og forteller litt om de (realistiske) drømmene jeg har hatt som er gått i oppfyldelse.

Faktaopplysninger: På de neste sidene kan du skrive inn alle opplysninger om deg selv: Hvilken bank, forsikringsselskap, lege du har, din blodtype, utdannelse, arbeidsliv med mye mer.

Hva har du og hvem skal ha hva? I dette avsnittet kan du skrive opp eiendelene dine og hvem som skal arve hva.

Beskrivelse av: Her kan du beskrive alt det du synes skal deles med andre (dine etterlatte). Har ikke du lyst til å fortelle om din første forelskelse så ikke gjør det, men jeg har sett at alle som har lest boken før den kom ut, har trukket på smilebåndet når de kom til den siden :-)

Den siste reisen: I dette og de etterfølgende avsnittene begynner det litt mer alvorlige. Hvad skjer det når et menneske går bort? Hvem skal tilrettlegge din gravferd, har du skrevet testament, vil du kremeres, hvilke salmer liker du, samt mye mer.

Til svigerbarn og andre familiemedlemmer: Her får svigermor, svigerfar, svigerdatter og -sønn en kjærlig "smell" med pisken. Andre familie- medlemmer får også et par ord med på veien. Igjen må jeg bare si, at alle som har prøvelest boken før den kom ut, har sagt at det er godt at det blir skrevet om dette med arvinger og om de som blander seg opp i arveoppgjør. 

Den siste gangen: En beskrivelse av, hvordan jeg i ettertid hadde det den siste gangen jeg så moren min i live.

Måneløse netter: En søt fortelling om hva en antarktisk stamme tror på og hvad de mener skjer når noen går bort.

Med kjærlig hilsen: Derfor heter boken "Med kjærlig hilsen"..

Ditt brev til dine nærmeste.

På innsiden av baksiden er det limt inn en plastlomme hvor du evt. kan legge i personlige brev, kopi av testament og annet som er viktig for deg at dine etterlatte finner eller ser.

Jeg ville ønske moren min hadde hatt denne boken, men desverre kommer den først nå.

Med særlig kjærlig hilsen Grethe Thrane .