Missió a Mart 2020!

Hola a tots, el dissabte vam arribar al Campus Cerdanya on vàrem fer el check-in. Llavors vam fer altres activitats.

El diumenge vam començar amb les activitats de Lego. L'activitat consistia en construïr un pont perquè passés un tren i al mateix temps un camió  per sota del pont.


Avui, 14 de Juliol hem començat a construir un robot. A l'acabar de construir-lo, hem agafat l'ordinador i hem obert un programa per programar el robot. Hem programat el robot per complir unes missions en el planeta Mart.

Us deixem una iamtge amb les diferents missions que vam haver de complir.


En aquesta foto estem treballant en la programació per poder realitzar les diferents missions.


Aquí estem provant el robot per veure si ens compleix una missió. Exactament la de provisions a  Mart. A l'apartat de galeria d'imatges i videos em penjat un video d'una missió.


Avui dimecres 16 de juliol, hem creat el nostre videojoc. Els enllaços els podeu veure a l'apartat de documentació. Hi ha dos videojocs ja que ens vam haver de separar en parelles per fer-ho. Esperem que els pogueu gaudir al màxim. :)
Per la nit va haver la festa dels "Oscars". Un nen havia d'anar amb una nena de parella, sopavés i al final repartien els Oscars. 
Ha sigut una nit fantàstica!!!


Avui dijous 17, em fet "Ràdio a tot hora". Nosaltres em escollit fer una entrevista. La Jana era l'entrevistada i la Nerea era la entrevistadora, l'Edu era el locutor i en Joan era el tècnic de so. Us em penjat la ràdio que em fet a l'apartat de galeria d'imatges i videos. Avui per la nit farem la festa d'acomiat, ja que és la nostra última nit en el Campus.
FINS UN ALTRE!!!
Subpáginas (1): Equip