Portada

Benvinguts a aquest lloc de lectura, literaratura i propostes lúdiques i didàctiques, un espai de trobada i d’encontre. Amb el temps he descobert la meua passió per explicar històries i per això faig camí escrivint cançons, poemes, relats breus i algun que altre llibre. Estudiant les nostres costums, els nostres jocs de sempre, investigant sobre la nostra llengua, preguntant i escoltant als més majors i vivint les nostres tradicions cree la meua senda. Li pose molta imaginació i creativitat a la vida, també un bon pessic de màgia, de la nostra, i sobretot escolte, mire i observe amb detall i estima als infants, al carrer, a casa i a la meua apreciada escola. Ara vos obric aquest finestró per a compartir amb vosaltres les meues reflexions, les meues experiències, vivències i  històries.

Vaig publicar  "Els mons de Laia" amb Andana Editorial, una experiència ben grata que em va permetre conèixer a una família que creix. Ara he tornat a crear un llibre que ha vingut a enriquir la col·lecció de llibres amb valors d'aquesta editorial valenciana. 

El nou llibre que vaig presentar el passat 1 de març al meu poble, a l'Alcúdia (la bona, la de Bausset) està encetant el seu trajecte i sembla que per ara camina amb pas ferm.

Ensems continue amb els projectes didàctics i culturals que m'apassionen enreixant a cada pas nous amics i amigues amb qui comparteixc l'estima per un país per construir.